ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Televizyonu açtım,

Bir dakika sonra, Kazım gol attı 1-1 oldu.

Bir dakika sonra, Cana ile Neill'in birbirlerinin yerinde oynadığını farkettim,

Televizyonu kapattım.

Bırak şimdi sallamayı :)

Cana defansta yapamıyor önliberoda ne bekliyorsun. Gayet iyi oynadı Neill. Sorun Cana'da.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

ben takımmın mücadelesinden acayip memnun kaldım bu akşam...

bu takım çağlar-arda-baroş tamamıyla iyileşip geldikten sonra dahs iyi işler yapıcaktır ben inanıyorum...

yektayı beğenmiyosunuz emin olun başka takım alsaydı bizim listedeymiş ama alamamış bizim yönetim

derdiniz.yektanın kalitesi ortada.

zapata,culio,stancu bence 3 üde iyi futbolcu ve bize faydası olacak...

ben inanıyorum ki bu takım antep'i eleyecek..

ve iyi işler yapacaktır...

Katılıyorum.

seninde yaşın 24 ama sen benim futbol bilgimin kısıtlı olduğunu nerden çıkarıyorsun son golde hatalı sektirdiği toplar var cana defans adamı değil bu da haginin suçu.

Ön libero nedir arkadaşım ne yapar ?

Cenk Tosun müthiş oynadı.Gerçekten elimizden kaçırdıysak çok üzüleceğiz...

Artık tek şansımız toplanacak olan imzalarda. veya yarın Haginin kovulması

pino gelsin baroş form bulsun bu beşiktaşı del force yaparız yahu bjk hucm diyosun iyide bu bjk takımı geri gelemiyo

hayla beziktaşı öven var bu forumda..

valla şaştım kaldım yorumları okurken...

valla şu klavye güzel şey..oturduğun yerden bas tuşlara yaz gitsin...

anlasanda anlamasanda...

bir de üzülerek söylüyorum ki kızmayın ama sabri de çok ama çok kötüydü hiç bindirme yapamadı vs.

oyunda bir sistem yok ya oyuncular ne yapacagini bilmiyor..

sadece canaya sallayanlar.sabri sarıoğlu denilen galatasarayda A takımla ilk çıktığı maçla su maçın arasında hiç bir fark yok.nasıl her insan şarkıcı olamassa yeteneksiz insanlardanoyuncu olamaz.(cana,sabri,hakan balta,m,sarp,ayhan,aydın,g.zan,serkan kurtuluş,aykut,barış)bu oyuncularla hiçbir cacık olmaz bu takımdan .futbol zincir gibidir.ardaki bir kopukluk bütün dengeyi alt üst eder.

Ondan ne köy olur ne kasaba...Xavi-iniestanın yanına koy Barça bile çöker...

Her zaman günah keçisi seçilir, bu sefer de onu seçmişsiniz sallayın sallayabildiğiniz kadar. Nasıl H.Balta orta sahada yapamıyorsa (ki artık yerinde de yapamıyor) Cana'nın da stoperde hatalar yapması çok normal. Haftalardır Cana-Culio-Yekta orta sahası dedik, fırsatı vardı Hagi saçmaladı. Kewell-Kazım-Stancu dedik onları da farklı oynattı.Kewell solda oynasa belki Aydın'ın girmesine gerek kalmayacaktı. Ayrıca bi arkadaş Cana defansta yapamıyor, orta sahada ne yapsın demiş. Bu kadar saçma bir yorum görmedim kusura bakmayın.Defans yapamayan adam ön libero oynayamaz diye bir kaide mi var? Kaç tane ön libero stoperde çok sırıtmadan oynayabiliyor?

Bırak şimdi sallamayı :)

Cana defansta yapamıyor önliberoda ne bekliyorsun. Gayet iyi oynadı Neill. Sorun Cana'da.

Bu kim ya :D

Yeni girdi vizyona ?

Cana'nın yeri defans falan değildir, oynayabildiği tek yer ön liberodur. Bunu artık anlasınlar ya.. Ayrıca çok da iyi bir futbolcu değildir, teknik hiç yok gibi birşeydir, tek özelliği sert olmasıdır. Bu adam gidip Antalya'da falan oynasa kasap olarak adlandırılacak oyunculardan biridir.

Hakan Balta kadar nefret ettiğim oyuncu olamaz bu takımda şu dakikadan sonra.

Vay arkadaş, ne kadar çok skor taraftarı varmış. Yok Cana neden stoper oynatılmış, Neill neden ön libero oynamışmış. Çok değil bundan 1 ay önce oynanan G.Antepspor maçında ön liberoda döktürmüştü, harika oynamıştı Neill. Çoğu kesimde Neill'i ön libero oynatan Hagi'yi takdir etmişti. Ayrıca Cana'nın ön liberoda yaptığı pas hatalarını ne çabuk unuttunuz. Bugün Cana yerinde oynasaydı, performansı Neill'den farksız olmazdı bence.

Kesinlikle Neillden ck iyi ön libero olur yası 2 3 sene genc olsada biglia diye peşinden kostuğumuz topcudan cok daha iyi olur . Fakat Cana Stoper adamı değil belkki ön libero bile deil ama cana gibi futbolcuyu görmeyi her zaman isterim cünkü oynamak istiyor birşeyler katmak istiyor ve hırslı , balta hakikaten bitmiş yani artık bunu görmemek mümkün değil KOŞAMIYOR eskiden iyiydi yani en azından sırıtmayacak şekilde iyiydi ama artık o günler geride kaldı. Hagi ye gelince bence teknik adam değil Yada bize yakışan teknik adam değil cok üzülerek söylüyorum ama gerçekler bunlar. Bu takımın basında ne tugay ne baska birini görmek isterim ben,zorluk ceken adam lazım bizlere hakan şükürler lazım o kadar yapılan ayıba rağmen görev bekleyen adamlar lazım. TD olarak ise Abdullah Avcı , Tolunay kafkas, Yılmaz vural görmek istediğim kişilern basında geliyor. Cok zor günler geçiyoruz Allah sonumuzu Hayr etsin . Yektayı elestiren arkadaslar yekra iç oyuncusu değildir ona göre eleştirin

Ben bu hakemi hakem yapan, köşe hakemini de hakem yapan hakemleri, hakemlere devrediyorum. Allah belalarını versin.

Ankara ostimde 2 patlama 6 olu 8 kisinin icerde oldu tahmin ediliyor :S

Geri
Üst Alt