ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Hagi bugun kendini bitirmistir. Bir teknik direktor nasil hata yapar da maci karsi tarafa verir, bir teknik direktorun takima katkisi nedir bunu gormus olduk bugun.

Bugunku degisiklikler Hakan Sukur-Cafercan degisikligiyle es degerdi.

Hagi bugun kendi tarzina ihanet etti resmen. Genelde aca hizli baslayip skoru yakalarsa skoru tutabilme ozelligi vardi ama bugun skoru yakaladigimiz halde, oyle kotu mudaheleler yapti ki, resmen hakem sayesinde farktan kurtulduk.

Neil orta sahada iyiydi ama son 20 dakika oyundan dustugunu goremedi.

Ikinci yarida Mustafa Sarp’i oyuna almasi tam bir facia zaten ki ismini yine cok az duyduk.

Aydin’i almasi ise tam bir intihardi. Serkan’i alip Sabri’yi one cekmeyi ve soldan akin akin gelen ataklara karsi onlem alamamasi maci izleyemedigini gosterdi malesef Hagi’nin.

Solda Hakan Balta’nin yol gecen hani oldugu daha ilk golde apacik meydanda iken buna neden mac boyunca bir cozum uretemedi diye sormak geliyor icimden.

Malesef olmadi Hagi. Seni bugune kadar susarak destekledim ama artik destegimi cekiyorum.

uA'dan biri süper yazmış.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Sonumuz premier ligdeki liverpool gibi olacak ondan korkuyorum :(

.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Neymişo başarı ? 5.lik mi ? 3.lük mü ?(10 puan geriden ) Aldığı milyon euroları siz ödüyordunuz sanırım ? Rijkaard zaten enkaz bırakmış birde millete laf yetiştiriyorsunuz. Kendinden emin ve güçlü bir hoca o transferler eksikliğine+yanlış transferlere-yetersiz isimlere gıkını çıkarmadı. Bugün dalga geçilen BAM'ı her maç oynatırdı hatta.

Doğru söze ne hacet.. Son 3 sezonun en başarılı sezonu :)

.

sadece canaya sallayanlar.sabri sarıoğlu denilen galatasarayda A takımla ilk çıktığı maçla su maçın arasında hiç bir fark yok.nasıl her insan şarkıcı olamassa yeteneksiz insanlardanoyuncu olamaz.(cana,sabri,hakan balta,m,sarp,ayhan,aydın,g.zan,serkan kurtuluş,aykut,barış)bu oyuncularla hiçbir cacık olmaz bu takımdan .futbol zincir gibidir.ardaki bir kopukluk bütün dengeyi alt üst eder.

Diğerlerine söylenecek laf yok..Canayıda sezon sonu 1-2 ye bakmadan gönderirler...Listeye eklenecek bu gidişle..

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Neymişo başarı ? 5.lik mi ? 3.lük mü ?(10 puan geriden ) Aldığı milyon euroları siz ödüyordunuz sanırım ? Rijkaard zaten enkaz bırakmış birde millete laf yetiştiriyorsunuz. Kendinden emin ve güçlü bir hoca o transferler eksikliğine+yanlış transferlere-yetersiz isimlere gıkını çıkarmadı. Bugün dalga geçilen BAM'ı her maç oynatırdı hatta.

Aldığı milyon eurolardan fazlasını da siz ödediniz sanırım? Sanane kardeşim kulübün mali yapısından? Sanki her ay 1 milyon € ödüyormuş gibi gelmiş bana burada muhasebeden bahsediyorsun. Hagi döneminde tam olarak 29 milyon € para harcanmış, senin gibi genç finansmanların haberi olması gerekir. Rijkaard dediğin adamın zamanında yapılan mali zarar bunun yarısı bile etmiyor.

Verdiği transfer listesinde, Serdar Özkan'ın, Batdal'ın isimlerinin olduğuna gerçekten inanıyor musun? Yani buna inanıyorsan gerçekten beyinde yapılacak ters kimyasal reaksiyonlar bile sizi kurtaramaz.

cenk tosunu alamayan yönetime selamlar! cana berbattı bugün cenk tosun mahvetti canayı. aydını oyuna alma alışkanlığından vazgeçilmeli.stancu culio iyidi. yekta çok tutuktu düzelir umarım.

Arkadaşlar maçı izleyemedim.

Birisi özet geçebilir mi ve maçın özetini paylaşır mısınız?

Kesin penaltı. Artı sarı kart.

abi orda topa değdi gibi gördüm bir an değmediyse panaltı.

Haklısın. O pozisyon penaltı değildi.

Bence penaltı değil nedeni kaleci kendini kapattı ve ellerini dahi çimlere gömdü nerdeyse. Ama yediği 3. gol bariz hatalı idi.

Ön libero nedir arkadaşım ne yapar ?

Ön libero, günümüz futbolunda defans ağırlıklı oynayan orta saha oyuncuları için kullanılan terimdir. Ön libero, defansın önünde görev alarak rakibin hücum varyasyonlarına önde basma, pozisyon bozma görevini üstlenir. Bir süpürge gibi vazife görerek, rakip takımın ataklarına engel olmakla yükümlüdür.Ön libero ideal olarak bu savunmacı görevinin yanında, sıklıkla oyun kurma kalitesine de sahip olmalıdır. Bu pozisyon, büyük bir hakimiyet ve pas isabet yeteneği gerektirir. Kapılan bir topta çabuk olarak kontraatak imkânı oluşması için, ön libero aynı zamanda oyunu çabuk okuyabilmelidir.

canada belirtili olan özellikler yok olsaydı zaten şu an bizde olmazdı.

Tek kurtulus imza kampanyasi bugünkü sonuçla biraz imza toplanabilir, su an kaç imza toplandi varmi bilen.

Doğru söze ne hacet.. Son 3 sezonun en başarılı sezonu :)

Öyle tabi. Birde laf yetiştirirler. Haşaaaa Rijkaard ve Cana'ya laf yok aman haaaa... Yok arkadaş müstehak gerçekten söylüyorum. Asıl üzüldüğüm bu takım UEFA kaldırırken k.çında bezle dolaşan insanların Hagi'ye ve eski isimlere sallaması bunu yaparkende yeteneksiz-yetersiz isimleri koruması.

bugün anladım ki bizim defans adamlarımız BAM dan beter

Çakma sağbek sabri

Çakma stoper/önlibero cana

Ağır oğlu ağır servet

Balta oğlu balta !!

Cenk Tosun u Gaziantep kaç verip elimizden kaptı acaba.

ben anlamıyorum bu yorumları abi ya...çok ilginç hakikaten..vallla ağzım açık okuyorum yazılanları...

Bu yorumları okuma, bjk 5 çeker diyor, PE-NAL-TI diyor biri :) Zapata'ya çuval diyor biri :) Biri izlediğim maçlarda Zapata hep 2. seferde kontrol ederdi demiş :) İşte şanssızlıklar üstüste geliyor, fırsatçı eziklere gün doğdu :)

Özledik be reis , hiç olmassa bir sistemin vardı.

İşte başkanın bahsettiği mehşur "tünelin ucundaki ışık"ın kaynağı; :(

hizlii_tren.jpg

Geri
Üst Alt