ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

haginin eleştirilecek bir tarafı yok bu maçta adam elinde ne varsa oynattı. yekta inanılmaz kötü olunca çıkarmak zorunda kaldı. kazımı oyundan çıkarması hata idi. baros top alamadı ilerde.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Stancu,ya 5 milyon euro veren yönetim cenk tosun,a neden 500.000 vermez veya veremez.Bence polat ve sezgin,in futbol namına hi

ç bir şey,den çakmaması bunda büyük etken.

Ön liberoda adam daha kötü oynuyor :asd:

Kaç maç oynayabildi, kimle oynadı? 2-3 maç bu orta sahayla oynasın ondan sonra saydırın adama. H.Balta gibi bir adam varken Cana'ya asla sıra gelmez.Allah'tan Ayhan falan yoktu.

cenk tosun tam bir golcü yine sene sonu bedava alalım diye kaptırdık adamı.

500.000usd miş...Cana 5m€

Cenk X 14 = CANA işte bizim yönetimin müthiş başarısı (BAM ve benzerlerini yazacak kelime bulamadığımdan yazmıyorum)

Bu yorumları okuma, bjk 5 çeker diyor, PE-NAL-TI diyor biri :) Zapata'ya çuval diyor biri :) Biri izlediğim maçlarda Zapata hep 2. seferde kontrol ederdi demiş :) İşte şanssızlıklar üstüste geliyor, fırsatçı eziklere gün doğdu :)

eskişehir maçına biletimi aldım...aslanlar gibi desteklicem takımımı:)

bizde köstek yok iyi günde kötü günde tam destek:)

Yahu ön libero oynayıp böyle performans versin ne derseniz deyin. Biz adamı stopere almadık, o da stoper oynamaya gelmedi bu kadar basit. Dünyada stoperde iyi performans veren kaç ön libero var bi söyleyin bana.

Chivu , Kompany , Neill de eklenebilir . Ama Haklısın

Diğer yedekler kimlerdi Onur ?

Valla sinirden kimse aklimda kalmadi ama daha kac mac rezil olacagiz genclerin Sarp´tan daha faydali oldugunu anlamak icin? Hele o Aydin nedir ya? Balta nedir? Sisiplin ayaklari yapan hoca, Balta´ya nasil tahammül eder? Nasil oynatir? Aklim mantigim almiyor.

Şu imzalar toplansın da Adnanlara elveda diyelim.

2. Fatih Terim döneminde 2 senede 30 oyuncu gelip gitmişti ligi 6. bitirmiştik. Şu an içinde bulunduğumuz durum daha kötü yarım sezonda 15 kişi gelmiş büyük ihtimal gelenlerin hepside gitcek ligdede 10. yuz

Hagi'nin aldığı oyunculara sözüm yok. Sürekli sezon sonuna kadar beklenmesi gerektiğini söyledim. Ama bu anlamsız oyun tarzı gerçekten bizi bir yere götürmez. Defans dahi yapamıyoruz yani... Bu maçta karşımızda sonuca gitmeyi bilen bir takım olsaydı abartısız 7-8 gol atabilirlerdi, harbi diyorum.

Canaya laf etmeyın be .. napsin adam Hakan baltanın kanadı otobansa.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | İlk Yarı

Öyle tabi. Birde laf yetiştirirler. Haşaaaa Rijkaard ve Cana'ya laf yok aman haaaa... Yok arkadaş müstehak gerçekten söylüyorum. Asıl üzüldüğüm bu takım UEFA kaldırırken k.çında bezle dolaşan insanların Hagi'ye ve eski isimlere sallaması bunu yaparkende yeteneksiz-yetersiz isimleri koruması.

bu mantıktan kurtulun artık.uefa kupasından 11 sene ilerdeyiz

bana o 11 senede noldugunu söyelyin.fenerin hediye ettiği abidik şampiyonluklar.iyi top oynadıgımız dönemler oldu.ama inamotolar lukunkular izledik.galatasaray 11 senedir çöküşte.hagiyi sevmeyen galatasaraylı yoktur herhalde.fakat bu haginin kötü bir teknik direktör oldugunu degiştirmiyor

efsanelere saygımız sonsuz.ama herkesin bir zamanı vardır.

zihniyet degişmeli.şampiyon olan iyi futbol oynatan teknik adamları bile gönderdik.yani reykard gönderilirdi tamam.ama sezonu bitirseydi en azından.reykardın hataları vardır evet.ama en büyük hata yönetimde.saçma sapan işler yapılıyor.ve bir tek biz üzülüyoruz.sadece taraftar üzülüyor.saçma sapan futbolcular milyonlar kazanıyorlar yattıkları yerden.yönetim cebini dolduruyor.sadece bizlere işkence

Hagi'nin Cana'yı stoperde, Neill'i ön liberoda oynatması bana göre çok yanlış bir tercih. Bu yanlış karar olmasaydı maçı en az beraberlikle bitirebilirdik diye düşünüyorum. Neill ön liberoya kesinlikle uygun bir oyuncu değil, hiç koşamıyor, adam kovalayamıyor. Sadece oyun kuruyor olması yetmez, kaldı ki onun kurduğu oyunu neredeyse Cana'da kuruyor.

Artık söylenecek kalmadı bence. Tek yapılması gereken üzülerek söylüyorumki bu imzaların toplanması ve bu yönetimin gitmesi. Bunların hepsi oluyormuş, yeni gelen yönetim Hagi ile yola devam diyormuş bide...:)

500.000usd miş...Cana 5m€

Cenk X 14 = CANA işte bizim yönetimin müthiş başarısı (BAM ve benzerlerini yazacak kelime bulamadığımdan yazmıyorum)

Cana'yla Cenk Tosun ne alaka ya? Nasıl kıyas yapıyorsun hocam? :)

Ben de Cenk'i beğendim ama biris 27 yaşında kariyerinde kaç maç yapmış, diğeri genç bir çocuk. Değeri 10 milyon € olacak değildi ya. :)

Geri
Üst Alt