ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Değişim yapılsa bile etkili olur mu? işte orası büyük bir soru işareti. Çünkü o değişimi gerçekleştirecek adamlar sezgin ve polat.

Değişim derken kastettiğim tabii ki mantıklı bir değişim. Takımda bu formayı taşıyamayan çok fazla oyuncu var. Öncelikle yapılması gereken bu oyuncuları göndermek olmalı. Daha sonra da bu oyuncular yerine o armanın değerini bilebilecek kaliteli oyuncular getirilmeli.

Eğer yönetim 2008 yılındaki gibi bu oyuncuların aynı anda maksimum seviyelerine ulaşabileceklerine inanıyorlarsa daha çok beklerler biz de çok ağlarız.

Zamanında rijkaard gitti skibbe gitti bülent gitti hep böyle hoca değişikliklerinden ykaındınız.Şimdi avantajlı bir skorla ayrıldığımız bir maçtan sonra , elindeki oyuncuların %80i kendi tercihi olmayan Hagi için gönderilsin diyorsunuz.Tebrikler...

Hangi hocanın elindeki oyuncular % 100 onun tercihidir arkadaşım ? Bir teknik direktörün görevi elindekinden maksimumu almaktır. Rijkaard'a, Skibbe'ye tamamen kendi tercihleri olan adamları mı verdiler sanki.

Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc

Yekta pek varlık gösteremedi ama hala umutluyum ben.Stancu alışıyor artık bu belli.Kewell Neill kaldığı yerden devam ediyorlar.Culio da aynen gidiyor.Yediğimiz gollerde zapatanın pek bi kusuru yoktu (son golde belki bişeyler yapabilirdi.).Cenk Tosun'a gelince, zamanında ben dahil birçok renktaşım bu adama burun kıvırdık.Seneye 4-5 milyona alırlarsa antepten hiç şaşmayın.Biz alamazsak BJK 8-10 milyon verir alır...

+olarak hatırlatayım.Oynadığımız takım iyi bir takımdı...

t.d olarak 1. seçenek terim olmalı olmuyorsa .2 iyi bir galatasaraylı olan abdullah avcı olmalı. 3 oda olmuyorsa yabancı t.d yönelmeli tabi lucescunun gelmeyeceğini düşündüğüm için yazmadım.eğer gelirse tabi ki ilk seçenektir.

Antep Arena'da bizi yener ve tarihe geçeriz.TT Arena ilk yenilgimizi Antepten almış oluruz.Bardağan dolu tarafından bakarsam en azından ilk yenilgi Anadolu'nun güçlü ekibinden olmuş olur.

Bu futbolla Antep yenmek çok zor gözüküyor Antep orta sahası bizimkinden daha iyi ama haydi hayırlısı.

t.d olarak 1. seçenek terim olmalı olmuyorsa .2 iyi bir galatasaraylı olan abdullah avcı olmalı. 3 oda olmuyorsa yabancı t.d yönelmeli tabi lucescunun gelmeyeceğini düşündüğüm için yazmadım.eğer gelirse tabi ki ilk seçenektir.

hagi yerine getirdiğin alternatifler terim ve abdullah avcımı.Güldürdün beni :D

fft11_mf1340624.Jpeg

Tek istediğim şey Adnan Polat yönetiminin gitmesi. Takımın bu halde olmasının asıl sebebi onlar.

***SENARYO, KURGU & YÖNETMEN***

Kaleci Antrenörü- Nezihi Boloğlu

Scouting Lideri- Cüneyt Tanman

İdari İşler- Adnan Sezgin

Teknik Direktör- Georghe Hagi

II. Başkan (ex) - Mehmet Helvacı

Başkan - Adnan Polat

+

***OYUNCULAR***

Ufuk Ceylan

Aykut Erçetin

Hakan Balta

Ayhan Akman

Mustafa Sarp

Aydın Yılmaz

Serdar Özkan

Ali Turan

Barış Özbek

Misimoviç

Elano

+

***YARDIMCI OYUNCULAR***

Milan Baros

Arda Turan ( Malesef )

Servet Çetin

Harry Kewell ( Malesef Son kullanma tarihi geçti )

= GALATASARAY SK 2010-2011 SEZONU

Yapımda ve Yayında Emeği Geçen herkese şükranlarımızı sunarız

hagi yerine getirdiğin alternatifler terim ve abdullah avcımı.Güldürdün beni :D

terim dediğin adam haginin hocasıdır.abdullah avcı dediğin adamında oynattığı sistem ve topu açık söylüyorum ligde oynayan takım yok.ayrıca bu hagi ne yapmışta bukadar büyük hoca olmuş.tamam süper bir oyuncudur ama bu adam romanya da dahi kovulmuş bir adamın benim takımımın taraftarı hagi yi morinyo gibi görmesini gerçekten anlamıyorum.

kesinlikle ikincisi.

terim dediğin adam haginin hocasıdır.abdullah avcı dediğin adamında oynattığı sistem ve topu açık söylüyorum ligde oynayan takım yok.ayrıca bu hagi ne yapmışta bukadar büyük hoca olmuş.tamam süper bir oyuncudur ama bu adam romanya da dahi kovulmuş bir adamın benim takımımın taraftarı hagi yi morinyo gibi görmesini gerçekten anlamıyorum.

ben hagiye büyük hoca demedim.Mourinho gibide görmüyorum tabi senin olaya nasıl baktığına bağlı bu.Terim de gelse Abdullah Avcı da gelse hagiden iyisini ya-pa-maz.Bunu bilin artık.Zamanında Terimi zarar ettirdi bilmemne diye küfürlerle gönderdiler.3. kez getirmek artık aptallıktır.Yeni arayışlara girmek gerek takılı kalmayacaksın bazen...

trt spikerleri sürekli kewela methiyeler dizdiler de ilk golde ki top kapması dışında ne gibi atraksiyon yaptı çok kötü oynadı ayağına gelen topları ezdi. ben beğenmedim şahsen.

Herkese iyi geceler..

trt spikerleri sürekli kewela methiyeler dizdiler de ilk golde ki top kapması dışında ne gibi atraksiyon yaptı çok kötü oynadı ayağına gelen topları ezdi. ben beğenmedim şahsen.

Sadece zekasıyla oynuyo bundan sonra isterse 20tane gol atsın sezon sonu sözleşmesi yenilenmemeli

ben hagiye büyük hoca demedim.Mourinho gibide görmüyorum tabi senin olaya nasıl baktığına bağlı bu.Terim de gelse Abdullah Avcı da gelse hagiden iyisini ya-pa-maz.Bunu bilin artık.Zamanında Terimi zarar ettirdi bilmemne diye küfürlerle gönderdiler.3. kez getirmek artık aptallıktır.Yeni arayışlara girmek gerek takılı kalmayacaksın bazen...

kardeşim suan ki takım 3 tane pas yapamıyor arka arkaya.rijkarrdtan aldığı takımı geri götürmüş.ayrıca terimle haciyi t.d olarak kesinlikle tartışmam bile.terimin unuttuğu kadar haginin bilmediğini söyleyebilirim sana.

stancunun pas özelliği de güzel araya iyi toplar bırakıyor. stancu ve culio iyi transferler. kazım fena sayılmaz. zapata sene sonu gider. yekta böyle ruhsuz oynarsa işi zor.

Su durumumuz yönetimin eseridir.

Geri
Üst Alt