Cevap: ZTK Çeyrek Final İlk Maç | Gaziantepspor 3-2 Galatasaray | 3 Şubat | Maç Sonuc
Haha, 500 bin eoroluk Cenk cosmus, Sezginin yüz ifadesini görmek isterdim )))
Maci malesef canli izliyemedim, eve gelir gelmez 90 dk'sini izledim, gercekten cok kaliteli bir mac olmus, goller olsun, tempo olsun.
Antepin kadrosu bizimkiden kaliteli, ayrica cok daha genis kadrosu var adamlarin.
Bize gelince, ilk kez yanyana oynayanlar cok vardi macta, bu yüzden dogal olarak ofansta pek etkili isler yapamamisiz.
Bizde göze carpan Stancu ve Neil vardi. En berbat ikili ise Sabri ve Cana. Kazim gol atti ama oyunda hic yoktu. Kewell güzel bir pas atti beraberlik golü öncesi, bayada mücadele etti ama futbol olarak pek birsey yapamamis. Zapatanin gollerde pek hatasi yok, son golde belki birseyler yapabilirdi ...
Haha, hala gülüyorum ya, 2 hafta önce 500 verip almadigin adam, seni belkide kupadan ediyor, ulan Sezgin ulan.
Hagi Aydini oyuna alarak resmen maci verdi. Aydin bir kez olsun, bir kez olsun ayagina gelen topu olumlu kullanamadi. Komik olan sey ise, adama baya top geldi, tuaftir ama her seferinde icine etti sagolsun.
Yekta beni cok üzüyor gercekten. Bu kadar pas trafigini kurmakta zorlanan biri oldugunu hic bilmiyordum. Adam pas istemek icin hicbirsey yapmiyor, tac atiyor sabri, kimse yok, Yekta kipirdsa bos olacak ama hic orali bile degil, saklaniyor sanki, yahu iste topu, durma cekilip kenarda. Top ayagina en cok yakisanlardan birisi sensin bu takimda, ayrica en iyi kullananlardan da biri sensin. Daha cok oyunun icinde ol be kardesim.
Hagi gercekten büyk hayal kiriligi. Hadi defans yapmayi bilen bir takimimiz olsa neysede, defansin d sini bilmeyen, becermeyen adamlaru bu kadar defansif oynatmasi cok sacma yahu.
Rövans maci bizim icin cok daha zor olacak. Neden mi?
Taraftar baskisi olacak, futbolcular rahat olamayacaklar, ayrica kazanmak, gol atmak zorundayiz. Ve bunu Antep gibi müthis hizli kontra atak topculari olan bir takima karsi yapmak zorundayiz.
Malesef eleniriz gibi duruyor ama insAllah geceriz. Gerci gecsek bile, Bjk'yi eleyip, finala yükselecegimizi pek sanmiyorum ama neyse.
Antepin kadrosuna bak, saka gibi yemin ederim. Ne adamlar var heriflerde valla. Popov, Sosa, Vagner, Cenk, Cesar defanstaki siyahi arkadas, kaleci marcikarmarkas ..