ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

89. dakikaya 1-0 önde girersek hepimiz kalp krizi falan geçiririz. :o

Maç sonucu değil ki o 89.Cu dakikadan kesit.Son 2 dakika gol yiyip elenirler yine bizimkiler.

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Maç sonucu değil ki o 89.Cu dakikadan kesit.Son 2 dakika gol yiyip elenirler yine bizimkiler.

Tamam işte. 1-0 önde girersek kalbimiz dayanmaz son dakikalarda gol yiyeceğimiz için :o.

4-3 yenersek eleniyor muyuz?

40 bin civarı taraftar olacak sanırım. Son destek için. Zaten elenirsek kupadan bu sene derbiler dışında dolmaz stad.

Ben nedense 40 bin taraftarın olmasını beklemiyorum :(

Ben nedense 40 bin taraftarın olmasını beklemiyorum :(

20 bin kombine zaten var. Diğer kale arkası bitmiş. 30 bin yapar. 50 tl'lik biletlerin yarısı bitmiş. Şu an 35 bin falan yani rakam.

Böyle biterse, Adnan Polat takım olarak ışık verdik, seneye iyi işler yapacağız diye açıklama yapar. Ondan korkuyorum. :(

4 gol atamayız zaten Sercan düşünmene gerek yok :o.

20 bin kombine zaten var. Diğer kale arkası bitmiş. 30 bin yapar. 50 tl'lik biletlerin yarısı bitmiş. Şu an 35 bin falan yani rakam.

ne de olsa Final (!) macimiz, ZTK Ceyrek Final Karsilasmasi, düstügümüz su hallere bakin yahu...

ne de olsa Final (!) macimiz, ZTK Ceyrek Final Karsilasmasi, düstügümüz su hallere bakin yahu...

Bir yere düştüğümüz yok. Fenerbahçe'nin son haftada averaj ile ligde kaldığı zamanlar var. Abartmayalım.

Alper o kombine sahiplerinin yarısı falan gelir maça :D

-------Aykut---------

Sabri--Neill---Servet--Çağlar

----------Cana------------

------Yekta---Culio--------

Kazım----------------Stancu

-----------Baros-------------

Nolur Hagi nolur..

antreman fotograflarina bakacak olursak kadro aynen böyle olacak ama aykut un yerine zapata ve cana nin yerine de ayhan i oynatacak.

Mustafa Sarp ve Cana'nin olmadigi bir takimin Aslantepede elenmesi mumkun degil.Hagi yarin gerceklerin farkina vardigini bu ikisini oynatmayarak gostrecektir,beklentim o yonde.Gerisi kendiliginden gelir .Ayhani oynat,Barisi oynat kimi oynatirsan oynat ama asla bu ikisine dokunma,dokunursan yanarsin,takimida yakarsin.

-Zapata-

Serkan-Cana-Servet-Hakan

Neill

Sarp-Culio

Kazım-Baros-Stancu​

Hagi bununla çıkar, kasmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt