ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

bu is imkansız aga antep kesin bir gol atar aga 1 yersek 3 atmamiz lazim 2 yersek 4 atmamiz lazim 3 yersek 5 atmamiz lazim o yüzden gs nin turu geçme ihtimali antebin geçme ihtimalinde cok cok düsük antebin son maçlara ve oynadiklari futbola göre.

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

bu is imkansız aga antep kesin bir gol atar aga 1 yersek 3 atmamiz lazim 2 yersek 4 atmamiz lazim 3 yersek 5 atmamiz lazim o yüzden gs nin turu geçme ihtimali antebin geçme ihtimalinde cok cok düsük antebin son maçlara ve oynadiklari futbola göre.

bir yersek iki attimi yetiyor 2 yersek 3 atarsak uzatmaya gider

Kuvvetle ihtimal eleneceğiz tur atlama oranımız %25.

Ne alaka? 2-1, 1-0 gibi sonuçlar bize yeter. AMA yetmesin ,elenelim bi güzel seçim olsun hagi,polat ve bu formayı haketmeyen oyuncular gitsin.

Hadi canım ! Beraberlik anlamında diyorum .

----------------

Arkadaşlar hakikaten dediğim objekif birinin gözünden yansayanlar , ben Beşiktaş'ın da iyi sonuçlar aldığını falan söylemedim ki , 4 tane yer veya 8 tane yer orası ayrı ama şu anda ne olursa olsun Antep'de Beşiktaş'ta Galatasaray'dan daha iyi durumda , özellikle Antep çok daha iyi durumda ama dediğim gibi gönlüm Galatasaray'dan yana , inşallah rakibimiz siz olursunuz hem güzel 2 derbi izleriz hem de Antep gibi formda bi takım yerine sorunlu bi takımla karşılaşırız.

O zaman öyle yazarsın.

Ayrıca kusura bakma ama Beşiktaş bizden daha kötü durumda.O kadro ile ne hallerdesiniz.Aramızdaki 4-5 puanımı kastediyorsun başarılı derken.

Abartısız ligdeki en iyi as kadro bizde(Misi dahil), yedeklerden 2-3 kişi iyi, alt yapı zaten süper. Takımda BAM ve kaleciler dışında herkes iyi. Ama gelgelelim takımda inat yüzünden(İnsua ve Misi), Ben almadım yüzünden(Yekta) ve defansif oynayayım düşüncesi yüzünden takım rezil durumda. Bu takım bu forumdan birinin eline verilse ciddiyim takım şampiyonluğu göğüsler. Kanatlarda hızlı oyuncularımız var sola İnsua,Culio - Sağa sabri Pino, ortaya Yekta(Cana)-Misi ileride Stancu(Kewell)-Baros Defansta Neil-Servet(Ahmet Kesim) koydunmu bu takım şov yapar. Kimse bana bu takım çok gol yer demesin görüyoruzki Stancu bile defansa yardıma geliyor. Nedir bu 2-3 liberoyla oynama korkusu ben anlamadım. İnşaAllah bizim için en hayırlısı olurda artık moral bozukluğu ile dolaşmayız...:)

bir yersek iki attimi yetiyor 2 yersek 3 atarsak uzatmaya gider

Pardon arkadasim dogru 1 yiyip 2 atarsak deplasmanda attigimiz fazla oldugu icin biz ç f çikiyoruz diger durumlarda 2 ve üsüntünde gol yersek 2 fazla gol atmamiz gerekiyo antepten.

O zaman öyle yazarsın.

Ayrıca kusura bakma ama Beşiktaş bizden daha kötü durumda.O kadro ile ne hallerdesiniz.Aramızdaki 4-5 puanımı kastediyorsun başarılı derken.

Kesinlikle puan farkından bahsetmiyorum oynanan futboldan ve camiadaki havadan + taraftar baskısı.

Schuster ve yönetimle bi sorunumuz yok bizim ama sizin camiada büyük sorunlar var kısacası ben bu maçtan Galatasaray'ın galip geleceğine inanmadığımı söylüyorum , bunda özgürüm öyle değil mi?

Ne alaka? 2-1, 1-0 gibi sonuçlar bize yeter. AMA yetmesin ,elenelim bi güzel seçim olsun hagi,polat ve bu formayı haketmeyen oyuncular gitsin.

Zaten elenmez isek mucize olur ama bunu çıkış yolu olarak görmeyin derim. O stad başlarına yıkılmadığı sürece göreve devam eder yönetim. Yönetim devam ederse "formayı haketmeyen futbolcular" dediklerimiz takımda kalır. Sadece Hagi'yi gönderirler ki tek suçlunun o olduğuna dair müthiş bir kamuoyu oluşmuş durumda.

la ben maçı yarın sanıyordum.hiçbir hazırlık yapmadım.ilaçlarımda yanımda değil.

5 saat kaldi...

-----------Zapata--------

Serkan-Servet-Cana---Balta

Sabri----------Neill---------

--------------------------

---------------------------

--------------------Sarp---

Kazim--------Baros-Stancu

Kadro boyle olur

Arda oynayabilecekmi?

Bu maçı bize taraftar kazandıracak !

Her türlü şanssızlığı yaşadık artık kazanalım ya lütfen

Hadi canım ! Beraberlik anlamında diyorum .

----------------

Arkadaşlar hakikaten dediğim objekif birinin gözünden yansayanlar , ben Beşiktaş'ın da iyi sonuçlar aldığını falan söylemedim ki , 4 tane yer veya 8 tane yer orası ayrı ama şu anda ne olursa olsun Antep'de Beşiktaş'ta Galatasaray'dan daha iyi durumda , özellikle Antep çok daha iyi durumda ama dediğim gibi gönlüm Galatasaray'dan yana , inşallah rakibimiz siz olursunuz hem güzel 2 derbi izleriz hem de Antep gibi formda bi takım yerine sorunlu bi takımla karşılaşırız.

bekle bekle size 4 tanede biz çakıcaz

hangi 11 le cikacaz erak ettim sarp reis banko 11 dir

Gaziantep'i eleriz Aslantepede oynuyoz zaten

Zaten futbolcuların oynayacakları bi kupa maçları var bi de içerdeki fenerbahçe maçı diğerlerinden benim hiç bir beklentim yok kupayı alsınlar bi de feneri yensinler ondan sonra napıyolarsa yapsınlar

Geri
Üst Alt