ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Aynen.Oyuncularımız bu sisteme uygun değil zaten.

Bizde 10 numara diye tabir ettiğmiz yer önemlidir.Ara pası versin, frikik kullansın, maestrosu olsun takımın.

Ama Hagi bu mantaliteden vazgeçmeyecek sanırım.

stancu zaten solda kayboluyor 2 maçtır. direk 10 kişi oynuyoruz.

denediği üçlü ortasahaların hiçbiri ileri top yapamıyor. Culio tek başına didiniyor. Sabri ile mi verkaç yapıcak bu adam?

bir nevi 4-3-1-2 bizi coşturma ihtimali var.

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

cana stoperdir buyuk ihtimalle

cok iyi de oynayabilir cok buyuk hatalar da yapabilir

gereksiz risk

Ben de zaten 4-2-3-1 falan istiyorum.

Mesela;

Kaleci

Sabri-Neiil-Servet-Çağlar

Cana-Culio

Kazım-Yekta-Stancu

Baros.

Kafamdaki şablon bu.

Aynen zaten günümüz futbolunda bu sistem en yaygın , buyuk takımların çoğu böyle öynuyo bi tek Barca 4-3-3 .....Biraz da Arsenal ama Fabre daha ileride kalıyo.

Takım kontrollü olacaktır..Hurra atak yaparsak bence hüsran olur. Kaza golüde yememeliyiz..Hagi umarım 2.yarı barışı sokmaz.hele hele 1-0 iken oyuna müdahale etmeyip birde skoru korumaya çalışırsa belediye maçı gibi olur..

Bence şimdiden avatarlar kaldırılmalı !

Dizilişe göre Neill yine orta saha.

Hagi hayal kırıklığına devam ediyor..Belki turu geçeriz ama biraz cesur olsa. Cana gibi adam varken tek ön liberoya koy. Yanına Culio Yekta yap olmadı Stancu Baros çift forvet yap, Pino'yu oynat. Ama yok ahala aynı mantık. Muhtemelen Neill ortasaha oynayacak.

Elimde Yedek Forvet yok diye Stancu'yu aldirttidi,ama adami Sol Acikta oynatiyor ya bu nasil istir arkadas ?

büyük ihtimalle adnan polat, adnan sezgin ve hagiden kurtulduğumuz bir maç olacak. seneye avrupada olmayacağımıza çok yanıyorum ama bunların gitmesi için katlanmak zorunda kalacağız malesef

Hagi bizimle benjamin toschak geçiyor yektayı yine 80 de alır kurtarıcı olarak :o

kaza maza iki gol atalimda yersek panik yapmayiz :D

Merhaba arkadaslar

Iste bu yuzden, takim 1 senede kurulmuyor. Bir kac senede birbirini tamamlayan oyuncular bulunuyor. Tabi bunun icin bir onceki sene iyi olan veya iyi olmasi planlanan oyunculari satmamak lazim.

Su anda Galatasarayin

----------------------de sanctis-------------------

-sabri----------ali turan (servet)------neil-------------caglar

---------------topal---------culio------------------

-keita----------------misimovic---------------arda

--------------------baros---------------------------

Olmasi cok kolay olurdu.

Dos santos, kewell, cana ve orta duzey bir santrafor veya daha iyisi stancuda yedekler olurdu... rotasyonla sakatliklarda azalirdi

Elano gibi bir adami saymiyorum bile...

Futbolsuz futbol ekonomisinin kucuk hesaplarla para kazandirdigi ne zaman gorulmus?

Ben Stancunun kanat oynamasına fazla kızmıyorum , oradan içeri girip iyi şutlar atıyo arada bide iyi koşular yapıyo ama oraya haps edilmemesi gerek biraz serbezlik verilsin lazım .

Bide benim kzıdığım olay başka Hagi bi maçtan sonra bu takıma FORVET lazım dedi ve Stancu geldi eee sonra ne oldu Stancu sol kanat Kewell forvet oynadı :o

hagi??

Elimde Yedek Forvet yok diye Stancu'yu aldirttidi,ama adami Sol Acikta oynatiyor ya bu nasil istir arkadas ?

Arda sakat, Pino sakatliktan yeni cikti ve elinde baska adam yok. Bir cok kisinin neden sasirdigini anlamiyorum. Sistemi degistirebilir sadece ama bunu da yapmiyor Hagi.

Hagi'yi o kadar savundum burada fakat gördüm ki Hagi gidici.

Bu sezon sonuna kadar devam eder fakat seneye kesinlikle kalacağını düşünmüyorum, kupayı kazansak bile.

Geri
Üst Alt