ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Kupayı bjk alır. Fb, Bursa, Trabzon, Kayseri, bjk el ele - kol kola Avrupaya gider bizde durur seyrederiz

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Galatasaray için en hayırlısı oldu.

köklü bi değişiklik olsa bari takımda artık

2012 kriterleri dedik,

2011 - 2012 sezonunda Avrupa'da yokuz.

şaşırmadım üzülmedim istemedim

Yönetim istifa diye bağıracağınıza yıksanıza lan o stadı. Her defasında taraftara "siz kimsiniz lan" diyen yönetim de sanki sizi dinleyip istifa edecek. Fesupanallah.

Stadı yıkmak? Yapma gözünü seveyim.

Şansızdık, yenemedik. Burada öteye yönetim istifa edinceye dek Galatasaray 'lıya huzur yok.

Zaten yönetim bu mali kongreden sağ çıkamayacaktı. Bazılarınız yönetimin ve teknik heyetin gitmesi için bu maçı kaybetmemiz gerektiğini savunuyordu. Bekleyin bakalım; değişen bir şey olacak mı, olmayacak mı diye... Çok beklersiniz bu kafayla...

haysiyetsiz herifler defolsun gitsin bu takımdan.avrupayada gidemiyoruz mutlu musunuz ulan

O kadar gözüm döndü ki,şu anda herkes ... gidebilir.

Hİç üzülmedim.Bu yönetimin hakkı buydu.Artık bu sonuçla birazcık yüzleri şerefleri haysiyetleri gururları varsa defolur giderler.

Cinnete bağladılar beni.Bu yıl bitmiştir artk.Acilen yönetim teknik heyet değişmelidir.Kadrodaki artıklar temizlenmeli,gelecek yıl için yapılanmaya başlanmalıdır..

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

Eleniriz gibi geliyor bana. Hayran olduğum birkaç insandan biri olan Hagi hoca olamayacağını bir kez daha bize gösterir maalesef. Tabi temennilerim bu yönde değil ancak bu takımı izledikçe olumlu düşünemiyor insan.

Şimdi herkes hemfikirdir heralde ?

Bakalım Adnan Polat Başkanım tükürdüğünü yalayacak mı gene yoksa dediğini yerine getirip Hagi ve Adnan Sezgin'i gönderecek mi? Merakla bekliyorum. Koskoca Galatasaray rezil oldu cidden çok üzücü :(

yahu avatarlari kaldirin, bizim forumda ayni bizim takim gibi, biraz yüklenildigi zaman, cöküyor.Lütfen avatarlari kaldirin mod arkadaslar.

Yekta, Baros,Culio,Servet...

Özellikle Servet son 10 mçtır takımın en iyisi. Tüm haksızlıklara rağmen. Artık Hagi ve yönetim kendi ayağına kurşunu sıktı. Ayhan ve Serkan nedir Allah aşkına. Kim ne hayır görmüş bunlardan.

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

antep en az beraberlik alır.

kendimi tebrik ederim maçtan 3 saat önce bildim maçın böyle olacağını ne de olsa görünen köy kılavuz istemez,bu hocayla bu yönetimle bu gidişle seneye maçları trt de bedavaya izleriz.

Koskoca Galatasaray'in gelecegi bir sans topuna kalmis. Durum o kadar vahim iste. :o

Culioyu çıkan zihniyeti..

Kazım nasıl 90 dakika oynuyor..Ne pres var Ne mücadele var.Serkan'nı BAM'ın arasına ekleyin..

Maç başında demişdim Hagi'nin yapacağı değişkiliklerden korkuyorum diye..

Futbol şansıda bizimle değildi..[/B]

2012 kriterleri dedin durdun 2012'de yeni stadımızla Avrupa'da yokuz, buna ilahi adalet mi derler ne derler sen söyle Adnan Polat..

Geri
Üst Alt