ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Bir günde kral olmadık, bir günde tahttan inmeyiz, imparator fatih terim ölene kadar seninleyiz !!!

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Yahu kimse ne yaptığını bilmiyor zaten.

Bir de Yekta'ya yüklenmeyin.Adam en azından topunu oynuyor.

Bu Forumda Öyle Sacma bakis acilari varki inanamiyorum..!!

Arkadaslar Güzelce okuyun..!!

Galatasaray Hagi simdi istifa ederse düzelmez....!!

Galatasaray´a Lucescu, Fatih Terim, Mustafa Denizli simdi gelmez..!!

Galatasaray´in suanki durumunda tek suclu Mustafa Sarp degildir...!!

Galatasaray Taraftari Futbolculari yuhlayarak Galatasaray´i kurtaramaz...! (Sonucta onlara o Formayi verenler sucludur...)

Galatasaray Taraftari diyorki...! "Herkes gider biz kaliriz"

Bende diyorumki " Hani bugün neredeydiniiz..?!"

Galatasaray icin belkide seneye Avrupaya gitmemek daha faydali olacaktir cünki yeni yapilanma icin Zaman cok ihtiyac var ve bu yogun mac Trafiginde kolay olacak birsey degildir..!

Tabiki Bu Yeni yapilanma icin Kongreye gidilmeli ve Yönetim yeniden secilmeli..!!

Teknik Direktör konusuna gelirsek...!!

Kesinlikle Türk Teknik Direktörü olmali, cünki Yeni yapilanmada bir hayli Türk Oyuncusuna ihtiyac var..!

Ben Yüklü bir Bütce ile Tam yetki verilerek Abdullah Avciyi öneriyorum...!

özellikle son cümlene destek veriyorum....

yekta once calissin normal bir yildiz futbolcu olsun. sonra genel aciklamalar yapsin

Ünal Aysal başkan cimbom şampiyon

istanbul dakiler neden floryayı basmıyorlar acaba

şimdi *****lerin takımı bu halde olsaydı çoktandır samandırayı havaya uçurmuştular... bizimkilerin hepsi efendi kesildiler başımıza

Misimovic 4-3-3 sisteminin hem takim icin hemde kendi icin iyi bir sistem olmadigini savunmus Trabzonda ..Hagide kafayi takmis adama..

Unal Aysal, Adnan Ozturk, Ali Durust, Fatih Terim !!

hagi hangi penaltidan bahsediyor, ben penalti falan görmedim de onun icin soruyorum.

Galatasaray kayboluyor kimsenin umrunda değil...

her hafta sifirdan basliyoruz hagi sus da git ya yürüüüüü

Bu Forumda Öyle Sacma bakis acilari varki inanamiyorum..!!

Arkadaslar Güzelce okuyun..!!

Galatasaray Hagi simdi istifa ederse düzelmez....!!

Galatasaray´a Lucescu, Fatih Terim, Mustafa Denizli simdi gelmez..!!

Galatasaray´in suanki durumunda tek suclu Mustafa Sarp degildir...!!

Galatasaray Taraftari Futbolculari yuhlayarak Galatasaray´i kurtaramaz...! (Sonucta onlara o Formayi verenler sucludur...)

Galatasaray Taraftari diyorki...! "Herkes gider biz kaliriz"

Bende diyorumki " Hani bugün neredeydiniiz..?!"

Galatasaray icin belkide seneye Avrupaya gitmemek daha faydali olacaktir cünki yeni yapilanma icin Zaman cok ihtiyac var ve bu yogun mac Trafiginde kolay olacak birsey degildir..!

Tabiki Bu Yeni yapilanma icin Kongreye gidilmeli ve Yönetim yeniden secilmeli..!!

Teknik Direktör konusuna gelirsek...!!

Kesinlikle Türk Teknik Direktörü olmali, cünki Yeni yapilanmada bir hayli Türk Oyuncusuna ihtiyac var..!

Ben Yüklü bir Bütce ile Tam yetki verilerek Abdullah Avciyi öneriyorum...!

Bu yönetim mi yapacak o mantıklı işlerin hepsini..

Hagi git seni futbolcu Hagi olarak hatırlamak istiyorum.

Yaşın kaç hatırlayacaksın. Laf olsun diye duyduğun herşeyi yazmasan daha iyi olur (sessiz kalmak bile bir cevaptır) 7 yaşındayken maç izlesen ne olur izlemesen ne olur. Haa tabi Dvd diyeceksin, cevap : Geçiniz !

fatih terim bu kadroya tam 5 tane kendi seçeceği sağlam takviye ile iş yapar

boşverin ya,açın Mehmet Topal'lı Valencia ile Messi'li Barca'yı izleyin..

Bu baskıya dayanamaz. Mümkünatı yok artık.

Geri
Üst Alt