ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

TRT bile 19.30'da yayina basliyor,yani macin baslamasina 30 dk kala..Bizimkiler niye erken gelsinki :D

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1

modlar kızmazsa maçı izleyebilceğim bir link istiyorummm :)

hagi: " ben istemiyorr açık kanal. açık kanal olursa ben sabır isteyemem. ben istemek şifreli kanal." :)

adnan polat: " bu maç bizim ço önemli . gördüğünüz gibi taraftar stadı doldurdu.." o andaaa tıtt tıt.. mesaj:

-adnan maç açık kanalda sen hangi staddasın" :)

bu stad dolmaz.fb bole maca cıksa coktn tukenmıstı bıletleri.

bizden bişey olmaz hakkaten

bu mac nasıl 45 bin falan olmaz anlamak cok guc gerçekten

dogru taraftar 150 lira verip BAMi seyretmeye gidicekti bu halde .. oldu!

modlar kızmazsa maçı izleyebilceğim bir link istiyorummm :)

hagi: " ben istemiyorr açık kanal. açık kanal olursa ben sabır isteyemem. ben istemek şifreli kanal." :)

adnan polat: " bu maç bizim ço önemli . gördüğünüz gibi taraftar stadı doldurdu.." o andaaa tıtt tıt.. mesaj:

-adnan maç açık kanalda sen hangi staddasın" :)

TRT 1 - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle

dogru taraftar 150 lira verip BAMi seyretmeye gidicekti bu halde .. oldu!

Kadroda BAM'ın olacağını düşünmüyorum.Bu sadece bir bahane.

Seneye Avrupa'da yokuz elenirsek.İşin ciddiyetinin farkında mıyız?

Hagi böyle oynatacakmis arkadaslar,kesin bilgi!

------------Robinson Zapata---------------

Sabri----Lucas Neill---Servet---Çağlar/Hakan Balta

-----------Lorik Cana----Ayhan Akman--------

Kazim Kazim--Juan Emmanuel Culio--Bogdan Stancu

----------------Milan Baros-----------------------

Çağlar ve Hakan arasinda karar verememis Hagi..Çağlarin oynama sansi daha yüksek gibi gözüküyor

ne dedim ??? aynen 11 bu,yanliz Cana yine Stoper,Neill yine Orta Saha!

Galatasaray

Zapata, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Lorik Cana, Çağlar Birinci, Lucas Neill, Emmanuel Culio, Ayhan Akman, Kazım Kazım, Milan Baros, Bogdan Stancu

Yedekler

Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Serkan Kurtuluş, Barış Özbek, Insua, Pino, Yekta Kurtuluş

Galatasaray

Zapata, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Lorik Cana, Çağlar Birinci, Lucas Neill, Emmanuel Culio, Ayhan Akman, Kazım Kazım, Milan Baros, Bogdan Stancu

Yedekler

Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Serkan Kurtuluş, Barış Özbek, Insua, Pino, Yekta Kurtuluş

galatasarayın elenmesini isteyenler benim gözümde gerçek taraftar değildir.

başkanın veya hagi'nin ya da futbolcular veya adnan sezgin'in ayrılmasını isteyenler zaten genel kurul bunun kararını verecektir,peki siz burada yazamaktan başka ne yaptınız,onu bir söyleyin...

Kadroda BAM'ın olacağını düşünmüyorum.Bu sadece bir bahane.

Seneye Avrupa'da yokuz elenirsek.İşin ciddiyetinin farkında mıyız?

Avrupa´ya gitmeyi hakediyormuyuz peki? Bir de bu yönden bakalim.

Galatasaray

Hagi reis yapma.Yekta gene yedek :(

Ben süpriz olacagini düsünüyorum... Hani vardir ya bazi maclar cok cok cok zorlanicaz deriz 3-4 atariz... Eses maci mesela bizden önce 7 mac yenilmemislerdi, 4 attik....

büyük bir artimiz daha var harbidende MEKAN OYNATIYOR

Galatasaray

Yedekler

Mustafa Sarp Reis niye yok kadroda? :) Akillandin mi Hagi? Yemedi dimi?

ne dedim ??? aynen 11 bu,yanliz Cana yine Stoper,Neill yine Orta Saha!

ayhan yerine yekta deseydin yaaa haginin hocasııın :) bundan sonra isteklerimizi sana yazıcazz.. sen gel teknik adam ol ama kadro öyle yapaacaksan vazgeçtim :)

Ayhan yerini almış. :D

Avrupa´ya gitmeyi hakediyormuyuz peki? Bir de bu yönden bakalim.

Her hakeden kazansın mı yani nedir bu? :)

Galatasaray'ın ismi yeter.Bursa yerine biz olsak Avrupa'da en azından 0 puanla geri dönmezdik bu yıl.

Geri
Üst Alt