Gönenç Özgan
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2010
- 6.383
- 0
- 1.171
Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray - Gaziantepspor | 2 Mart | 20.00 | TRT 1
bu takıma çok bile.
bu takıma çok bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne bekliyordunuzo fiyatlara anca kale arkası dolar
![]()
Sarp yedeklerde yooooooooooooooooooook
Barcelona - Real Madrid kupa maçının finali 40 liradan başlarken taraftarı bu stada sokmamak için elinden geleni yapıp bilet fiyatlarını 30 liradan başlatan bir yönetim, malesef bunu hak etmektedir. Üstelik bu maç için arkadaşım beleş bir bilet ayarladı ama ne bileyim, gidesim gelmedi işte.
Barcelona - Real Madrid kupa maçının finali 40 liradan başlarken taraftarı bu stada sokmamak için elinden geleni yapıp bilet fiyatlarını 30 liradan başlatan bir yönetim, malesef bunu hak etmektedir. Üstelik bu maç için arkadaşım beleş bir bilet ayarladı ama ne bileyim, gidesim gelmedi işte.
Acaba tepkiden korktuklarındanmı böyle yaptılar diye düşünmüyor değilim.Çünkü olası bir elenme durumunda olacak tepkiyi göze alamamış olabilir yönetim.
Stadda calinan sarkida acayip komedi. Yönetim, futbolcu, taraftar sampiyonsun Galatasaray.![]()
Stadda calinan sarkida acayip komedi. Yönetim, futbolcu, taraftar sampiyonsun Galatasaray.![]()