ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Devre | TRT

Orta sahamız yok gibi oynuyoruz. Kazım ve Stancu çizgide top beklerler, gelince saçma sapan top kayıpları yaparlar.

Culio bazı ataklarda önderlik etti ama çok top kaybı yaptı.

Neill'in stoper mevkisine geçip, Cana'nın yerine Yekta oyuna girmeli. İlerleyen bölümlerde Kazım veya Stancu'nun yerine Pino girmeli.

Ayrıca çift forvet oynamalıyız. Tek forvet ile bu şekilde gol bulmamız tamamen şansa dayalı.

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Devre | TRT

Pino kesinlikle girmeli.

Ayhan ve Culio yer degismeleri lagzim,

Suan Ayhan ofansif, Culio defansif oynuyor.

Ve kesinlikle Pino'nun girmesi lagzim.

Bazen cok fazla hirs zarar getirebilir.Barosun pozisyonlari kacirmasini,cana'nin sari kartini ve sabri'nin sakatligini bugunki yaptiklari hirsa bagliyorum.

7 kişiyle defans yapıyoruz :o bu tip maçlarda bu kadar korkak bir Galatasaray izlememiştim.

turu gecmemiz cok zor allah yardimcimiz olsun

Gol atamayiz. Ya 0-0 biter, ya da 0-1 yeniliriz

Bugün baros kacirdiklari ve kaciracaklari ile gene bütün taslari yerinden oynatacak,ayni 5-2 lik kocaeli maglubiyetindeki kacirdigi penaltidan sonraki ufak capli devrim gibi.

Ama bu sefer daha büyük bir devrim bekliyorum,bugün elenirsek,ortada ne hagi kalacak,ne ruhsuz futbolcular,nede sezgin.

4-4-2'YE DÖNMESİ LAZIM..

Birda cana beni çok korkutuyor..sarısıda var..Neilli çekmesi lazım diyecemde hagi aklına gelmez..

zaten tek kurtulus o stancu barosun yanina sag tarafa pino sola emre colak.

ancak öyle kurtarabiliriz maci!

İlk yarının en iyisi Ayhan ve Culio'du... Sonlara doğru düştükleri için rakip takım pozisyon bulmaya başladı.

Sözde defansif futbol anlayışına sahibiz, ama ortasaha bomboş.Adam topu ayağına aldığı zaman pas vereceği en yakın adam 25 metre mesafede.Bu kadar kopuk futbol oynayan bir takım daha yoktur.Boş alanlara koşup pas isteyen yok,zaten verende yok.Yardımlaşma dersen zerresi yok.

Tabiri caizse , ''saldım çayıra mevlam kayıra'' futbol oynuyoruz.

Culio ve Murat Ceylan top kaptırma yarışındalar

Stancu ülkenin en iyi ikinci forveti olabilir ama sol açık olmaz. Gereksiz oynama yapıyor Hagi malesef

Bugün baros kacirdiklari ve kaciracaklari ile gene bütün taslari yerinden oynatacak,ayni 5-2 lik kocaeli maglubiyetindeki kacirdigi penaltidan sonraki ufak capli devrim gibi.

Ama bu sefer daha büyük bir devrim bekliyorum,bugün elenirsek,ortada ne hagi kalacak,ne ruhsuz futbolcular,nede sezgin.

yemin ederim baros baros diyor herkes o ve kewell geldikten sonra ne kupa gördük hatta gidikce gerikledik!

Sözde defansif futbol anlayışına sahibiz, ama ortasaha bomboş.Adam topu ayağına aldığı zaman pas vereceği en yakın adam 25 metre mesafede.Bu kadar kopuk futbol oynayan bir takım daha yoktur.Boş alanlara koşup pas isteyen yok,zaten verende yok.Yardımlaşma dersen zerresi yok.

Tabiri caizse , ''saldım çayıra mevlam kayıra'' futbol oynuyoruz.

Çok doğru abi defansa bakıyorsun adam yok ileriye bakıyorsun Baros hep yalnız orta saha nerdediği belli değil off off :(

Skor avantaji bizdeymis gibi oynuyoruz,rezillik.

Kazım yerine Pino - Ayhan yerinede Yekta girmeli.

------------Zapata

Serkan - Cana - Servet - Çağlar

-------- Neill ---- Culio ---------

Yekta -------------------- Pino

------- Stancu ---- Baroş------

Hagi Td olsa,stancunun sol kanatta hiçbir varlık gösteremediğini daha ilk maçtan anlardı ama kendisi geldiğinden beri sol kanatta oynuyor.Eğer bugün kazanırsak sezon sonuna kadar öyle oynayacak.

Geri
Üst Alt