ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Serkan ve Ayhan çok vasat oynadı.

Herkesin söylediği gibi Baros, Yekta, Servet, Çağlar ve Culio dışındakiler futbolcu olduklarından emin olmadığım insan ordusu..

Zapata kaleci falan değil. Neil maçtan önce çok motiveydi ve arkadaşlarını da ateşliyordu ama maç boyunca adam gibi pas atamadı. Kazım Kazım beni hiç şaşırtmadı performansıyla. Stancu son 3 maçtır hayal kırıklığı yaratıyor...

Velhasıl kelam... Kupa da gitti aşk bitti..

Kim ne derse desin bundan sonraki Adnan Polat oyunu Hagi'yi yollayarak Fatih Terim'i getirmek ve önümüzdeki sezon için tartışmalı bir transfer yapmak. Ali Turan gibi, gündem değiştirme amaçlı..

Adnan Sezgin yine gitmeyecek.

NOT: Murat Ceylan konusunda yazıklarıma yorum yapan arkadaşlara sormak istiyorum bu maçta Murat Ceylan'ı izlediniz mi?

adnan sezgin gitmediği her saniye GALATASARAY'ın gelecek yıllarını etki edicek bir tane hayırlı transferi olmadı adamın yeter git artık ya git ya gitttttttttttttttttttttttttt

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Hepimize geçmiş olsun yapacak birşey yok.Seneye Şampiyonluk için oynarız artık.

Birde Çağların büyük bir balon olduğu da ortaya çıkmıştır. Beğenen olmuş olabilir ama göreceksiniz yakında o da ıslıklanır. Ondan da Galatasaray'a hayır gelmez.

Acikca söylüyorum, eger bu isi bilen bir TD gelirse Galatasaray´a, en az 20 kisinin yollanmasini istemesi gerekir. Yoksa onu da ilk günden istifaya davet ederim :D

Baros, Arda, Culio, Servet, Stancu, Yekta kalsin. Digerlerin hepsi gitsin. Istisnasiz hepsi. Sabri dahil.

ah hagi ahh

culio oyundan alınır mı

çıkartsana kazımı

bir de şuna üzüldüm servet 90da değil de 80den sonra forvete geçseydi kesin kazanırdık maçı

her topu indirdi takır takır

bu arada kaptanlığı barosa versinler...

Bir Ziraat Türkiye Kupasi vardi ordanda elendik :(

Acikca söylüyorum, eger bu isi bilen bir TD gelirse Galatasaray´a, en az 20 kisinin yollanmasini istemesi gerekir. Yoksa onu da ilk günden istifaya davet ederim :D

Baros, Arda, Culio, Servet, Stancu, Yekta kalsin. Digerlerin hepsi gitsin. Istisnasiz hepsi. Sabri dahil.

Arda da dahil.

sabri sakatlanınca neilli sağ beke çekip ortaya yektayı almak standart bir teknik direktörün yapacağı şeydir.60 dakika ayhanı oynatmayıp yektayı baştan oynatmak standart bir teknikdirektörün yapacağı şeydir.Hazır baskı kurmaya başlamışken culioyu çıkarmayıp rakibi sahasında hapsetmek standart bir teknik direktörün yapacağı şeydir.

Oysa Galatasarayın başındaki "eski futbolcu" maça ayhanla başlamış, o müthiş icadı olan orta saha neill, stoper cana özgün çalışmasında ısrar etmiştir.yine bu eski futbolcu sabri sakatlanınca illa sağ bek oynamalı diye serkan kurtuluşu oyuna almış neilli sağ beke çekmek aklına gelmemiştir.yine ve yine bu eski futbolcu yekta oyuna girince kurulan baskıyı müthiş culio pino değişikliğiyle hiç etmiştir.

Şimdi basın toplantısında bu eski futbolcumuza yaptığı absürd hamlelerle ilgili soru sorulduğunda 2000 yılında biz şöyleydik böyleydik o takım 4 yılda oluştu der.Taraftarın tepkisi allahtan sadece yönetime belki de hırsız damgası yemekten korkuyorlardır cep telefonu yüzünden.

sonuç olarak:delegeler hata yaptı yönetimi seçti yönetim hata yaptı haldun üsüneli yedi, transfer yapmadı rijkaardı yedi,takımın başına vasıfsız bir hoca olan hagiyi getirdi,hagi hata yaptı..........burası çok uzun olacak tek tek saymayayım. nihayetinde filmi başa sarmak lazım yani şu delegelerin olduğu kısıma.

ağlamak istiyorum yok böyle bişi :'(

Yahu Culio nasıl oyundan çıkar..Kazım ile Hagi arasındaki bağı anlayamadım..Telegole bile malzeme çıktı..Programda yapıyorlar..

Serkan gerçekten de rezaletmiş. :o

Bir şeyler yapacak birileri olmalı.Utanç tablosu resmen bu.Hiç bir pişkince açıklama kurtaramaz artık Sezgin ve Polat'ı.

ah hagi ahh

culio oyundan alınır mı

çıkartsana kazımı

bir de şuna üzüldüm servet 90da değil de 80den sonra forvete geçseydi kesin kazanırdık maçı

kaptanlik konusunda 100% katiliyorum, Baros cok büyük futbolcusun demiyecegim, ADAMSIN.Daha iyi bir takimda oynamayi sonuna kadar hak ediyorsun.

Yekta girincede ne kadar iyi oynadığını gördük..Hagi nedense bir göremiyor..

yeni yönetim yeni teknik direktör yeni futbolcular şart artık...

Tek kurtulusumuz Mustafa Denizli

ah hagi ahh

culio oyundan alınır mı

çıkartsana kazımı

Baros'un zaten hakemlerle arası iyi değil, nerdeyse her pozisyona itiraz..

Hele kaptan olursa 90dk'yı göremez çoğu maçta..

bu kahır gecesinde duygularımın özeti: takımı bu duruma düşürenler

Geri
Üst Alt