ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

hagiye istifa etmeyi düşünüyormusun diye sordu muhabir... hagi de lafı geveledi bu benim karar vereceğim bişey değil ama bazı şeylerin değişeceği belli dedi... belli ki yönetimin kendisini kovacağını hissetmiş

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Yekta girincede ne kadar iyi oynadığını gördük..Hagi nedense bir göremiyor..

geldiğinden beri en iyi maçıydı ama onu da unutmayalım adam ne bilsin bu maçta coşacağını

ama ben olsam ayhanı tercih etmez yine yektayı koyardım...

Hagi takımı uçurabileceğin en kötü noktaya uçurdun bırak artık be tadında bırak..

Ayhanın çıkarken formayı öpmesi bence ne halde olduğumuzun en güzel fotosu

Bizim BAM olur SAMBA

Serkan,Aydın,Mustafa,Barış,Ayhan

Baros'un zaten hakemlerle arası iyi değil, nerdeyse her pozisyona itiraz..

Hele kaptan olursa 90dk'yı göremez çoğu maçta..

itirazı nedeniyle bir sarı görüyo genelde sonra bitiriyo itirazları

adam işini biliyo...

Hagi alti ay daha zaman istedi.

Haginin gitmesi için ill ki elenmemiz mi gerekiyodu,bu adam bir adım boyu ileri taşıyamazdı ama bugün mü görülüyor anlamıyorum bu..

Yekta'yı ofansif oyuncu diye onun yerine Ayhan'ı alan zihniyet, Neill'ı sağa çekebilecekken Serkan'ı alan zihniyet, Stancu'ya 10 numara görevi yükleyerek onu solda oynatan zihniyet, Cana ile Neill'ın pozisyonlarında değişiklik yapan zihniyet, BÜYÜK BİR FUTBOL DEHASI OLAN HAGİ'NİN ZİHNİYETİ...

Rijkaard,Keita,Misimovic,Elano,Mehmet Topal'ı gönder.BHA2M kalsın.Helal olsun.

yeter Allah aşkına yeter ya bu adamlarda biraz haysiyet onur şeref ve insana özgü ne kadar şey varsa şu dakia çıkıp istifa etmeliler yoksa artık bırakın yöneticiliklierinden bırakın Galatasaraylı olmalarından artık insanlıklarından bile şüphe edeceğim...

Artık Büyük bir pankart şart.Gidecek listesini pankarta yapıp boydan boya arenaya asılmalı..Gerci o pankartla yine rekorumuzu kırarız..400M falan olur:)

Bir zamanlar CL'nin gediklisi iken,

ilk önce CL'ni unuttuk, sonra...

EL ile avunur olduk, sonra...

sezon başı EL'nin sadece ön elemesini gördük ve şimdi

EL'yi de unuttuk.

Sıradaki projemiz ne ?

Süper Ligi unutmak mı ?

Bu geceyi nasıl çıkartırım bilmiyorum.

Bugüne kadar sabrettim herşeye rağmen.

Ama artık ben de patlama noktasındayım.Koskoca Galatasaray'ın düştüğü hallere bak.

Resmen şu önemsiz olması gereken Türkiye Kupası maçına bile psikolojik olarak önemli bir Avrupa maçıymış gibi hazırlandım.

Bizi bu hallere düşürenlere yazıklar olsun.

İyi akşamlar.

Bugün şanssızlık da vardı ancak her maç söylediğim gibi bu maçı da Hagi'nin yanlış kararları etkilemiştir, hatta suçun büyük bölümü ona ait. Zaman istiyor ama kendisine uzun yıllar versek dahi değişen bir şey olmaz. Yönetim çaresiz kalınca zorla getirdi onu, yazık ettiler adama keşke hep futbolculuğundaki Hagi'yi hatırlasak.

Stadı yıkmak? Yapma gözünü seveyim.

Şansızdık, yenemedik. Burada öteye yönetim istifa edinceye dek Galatasaray 'lıya huzur yok.

ne şanssızlığı elano keita gio lincoln jo...bunlardan biri olsa maç bizimdi kalite yok takımda

Geri
Üst Alt