ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

maç da 90 dk protesto yapma takım elenince floryaya gidip arkalarından bağır pehh

Protestonun yeri ve zamanı vardır.Bu maç bizim için çok önemliydi zira Antepi geçseydik büyük ihtimalle kupayı alacağımızı düşünüyordum,bu da Avrupa demek ,prestij demek (Her ne kadar yerlerde sürünsede ). Artık hiç bir hedef kalmadı, sezon sonuna kadar her maçta her dk. protesto yapılmalı,yönetimin stada gelecek yüzü kalmamalı.

Cevap: ZTK Çeyrek Final Rövanş | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 2 Mart | Maç Sonucu

özelliklede istedigi oyunculari almis ve bugünlere gelmis..!!

sabırla alakası yok antepin.Devre arası yaptığı 3 sağlam transfer takımı bu hale getirdi.3 doğru hamle onları götürüyor.Devam eden bir istikrar değil bu.Devre arasından önce neredelerdi?

Sabri fb macinda yok. Bu kötü oldu iste.

Sabri'nin sağ ayak bileği çatlamış. 4 hafta sahalardan uzak kalacak.

Peki ne tavsiye edersiniz Hagi kalsın mı? Rijkaard 1.5 sezon kaldı. Tolunay Kafkas yarım sezonda takımı bu hale getirdi. Bence ümit yok adam takıntılı Misi'de gitti elimizden eğer illa birine sabır gösterilecekse Tugay geçsin takımın başına yönetsin 3-4 ay.

Ben Hagi Kalsin demiyorum... Hagi simdi gitsede, kalsada degisen hicbirsey olmayack diyorum cünki ister istemez hepimmjz bu Lanet olasi cileli Sezonun bitmesini bekliyecegiz...

Ne Güzel demissin Bak Tolunay Kafkas Takimini yarim Sezonda Toparladi diye...

Neden Toparladi..? Cünki ihtiyac duydugu Bütün Futbolculari aldi... Türk Futbolcusunu taniyordu....

Rijkaard ne istedi..?

Ilk Sezonda Türkiyeyi Tanimayi...

Tanidimi..? Tanidi.. Cünki Kadrom Kalitesiz dedi..

Ne istedi..? Transfer..

Yapildimi..? Yapildi...

Gio Santos Gönderildi, Keita gönderildi, Joe gönderildi....vs..vs..vs

Stoper istedi, Önlibero istedi, Forvet istedi ama istedigi alinmadi...

Demekki Adamin istekleri olsaydi biseyler olacakti...

Adnan Polat bu durumda bile secim karari almazsa onun Galatasarayli´ligina da yaziklar olsun. Kesin var bir cikari diye düsünecegim. Sezon basinda bosuna yirtinmiyorduk burda. Ihanet ediyorsun dedigim icin de kendimle gurur duyuyorum.

sabırla alakası yok antepin.Devre arası yaptığı 3 sağlam transfer takımı bu hale getirdi.3 doğru hamle onları götürüyor.Devam eden bir istikrar değil bu.Devre arasından önce neredelerdi?

Ha iste bak... Istedigi Transferler yapilmis.. Adam takimini görmüs, tanimis..! Rijkaard´da tanidi ama istekleri yerine getirilmedi..!

Gelecek sene bu mükemmel stadyumda avrupa macina cikamayacagiz.

bence bu macın ve bundan önceki 4 macında sorumlusu hagidir.elindeki kadroda neden böyle değişiklikler yapıyo anlamıyorum.tamam hadi sabri sakatlandı sen neden neilli sağbeke koyup yektayı almıyosun ortasahaya?pinoyu neden 2.yarı başlarken almıyosun oyuna?ve sanki deplasmandaymısız gbi oynadık ilk yarı...koskoca GALATASARAYI bu hale getirdikleri için umarım mutludur bu yönetim

YETER KARDEŞİM YETER...biz hala alex anca tr liginde oynar masallarına kanalım. en iyi futbolcumuz futbolcumu yoksa kabadayımı artistmi belli değil (arda bey).utanmıyorum kardeşim ben takımıma alex istiyorum. ne kadar pislik çirkefte olsa gözünden ateş cıkan lugano istiyorum. hadi baslayın şimdi benide fenerli yapın...

Gitmesi (kovulmasi) gerekenler:

1. Adnan Polat

2. Adnan Sezgin

3. Gheorge Hagi

4. Mustafa Sarp

5. Ayhan Akman

6. Serkan Kurtulus

7. Baris Özbek

8. Aydin Yilmaz

9. Emre Colak (kiralik)

10. Anil Dilaver (kiralik)

11. Lucas Neill

12. Harry Kewell

13. Lorik Cana

14. Zapata

15. Aykut Ercetin

Sadece yedek olmasi gerekenler:

Juan Pablo Pino, Kazim Kazim, Stancu, Sabri Sarioglu

Gelecek sezon ilk 11´de düsündügüm isimler:

Milan Baros, Arda Turan, Servet Cetin, Culio (belki)

maçtaydım kaç tane faul çaldı toplamda bu yuvarlak c.çakır

Adnan Polat bu durumda bile secim karari almazsa onun Galatasarayli´ligina da yaziklar olsun. Kesin var bir cikari diye düsünecegim. Sezon basinda bosuna yirtinmiyorduk burda. Ihanet ediyorsun dedigim icin de kendimle gurur duyuyorum.

Aklıma Riva ihalesi geliyor.

Hala istifa etmemesinin nedeni Riva ihalesini kendi istediği bir şirkete vermek olabilir diye düşünüyorum.

ayhan sana helal olsun! adam 10 yıldır elinden geleni vermiş yaşı geçmiş formu düşmüş takımı ona mecbur bırakanlara kızacağımıza geçmişi silip ayhanı maçın başından beri yuhluyoruz!!!

ben ayhanın verdiği mesajı çok şık buldum..alkışladım tv başında..

Artık Adnan Polata , Adnan Sezgine , Hagiye , Yönetim kuruluna söyleyecek sözümüz kalmadı. Hala o koltuklarda oturmayı içlerine sindirebiliyorlarsa , pes ...

Hagi gider bir şekilde ama canımı sıkan ; zaten başımızda milyon tane beceriksiz asalak futbolcu var bir de başımıza Kazım belasını sardı. Misimoviç'te gitti Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın Hagi...

ayhan sana helal olsun! adam 10 yıldır elinden geleni vermiş yaşı geçmiş formu düşmüş takımı ona mecbur bırakanlara kızacağımıza geçmişi silip ayhanı maçın başından beri yuhluyoruz!!!

ben ayhanın verdiği mesajı çok şık buldum..alkışladım tv başında..

Çok güzel bir yorum . Sen adam gibi bir takım kurma , 3 sezon orta sahadaki sorumluluğu Ayhan' a yükle , orta sahaya en ufak bir takviye yapma Sonra Ayhana ana Avrat küfretsinler . Allahtan Korkmak lazım...

Geri
Üst Alt