ZTK Kura Çekimi Yapıldı | Statüye bak hizaya gel

Cevap: ZTK Kura Çekimi Yapıldı

Benim icin besiktasdan daha zoru G.Antep,adamlar daha organize,daha kontrollü,besiktas ile öyle yada böyle karsilasacaktik,finalde olacakti,yari finalde olacak,SIKINTI yok :)

Ulan o değilde, Gaziantepsporlu futbolcular çok sert giriyorlar yaw :SS: Bir sakatlık çıkmasın :42::42:

Ben böyle kuranın...Herkes kendi grubunda ki takımla eşleşti bu kadar saçma şey görmedim..

bu kuranın mantıgını çözemedim, bu sıstemın degısmesı lazım..her sene aynı gruplarda oynaya takımlar karsılasıyorlar..

Ben böyle kuranın...Herkes kendi grubunda ki takımla eşleşti bu kadar saçma şey görmedim..

sorun gaziantepin gelmesi değil kupanın ne kadar dandik olduğunun göstergesi bence bu hiç avrupa kupaları gibi basit kurallar yok öylesine çekilmiş kuralar sanki

Neyse final maçı kolay olacak en azından :)

Antep'le oynayacağımız ilk maç nerede ve ne zaman beyler?

İlk maç Antep te 2-3Şubat.

Rövanş 2-3Mart.

Biri bana anlatsin. Kura cekildimi, yoksa her kes kendi grubundan cikanla oynasin mi denildi?

Keşke BJK çıksaydı bu turda daha kolay olurdu. BJK ister istemez kupa maçlarında konsantrasyon sorunu yaşayacak bu turda. Hatta 4-5 as oyuncusunu oynatmayabilir. Şubat ayında Dinamo Kiev maçlarından dolayı .

bknz : Geçen seneki Antalyaspor maçlarımız Atletico Madrid maçıyla aynı döneme geldiği için düzgün oynamayıp elenmiştik .

Geri
Üst Alt