ZTK | Manisaspor 2-3 Beşiktaş | 12 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: ZTK | Manisaspor 2-3 Beşiktaş | 12 Ocak | Maç Sonucu

BJK iyidi.

Halamın da bıyıkları olsaydı amcam olurdu. Elenme ihtimalleri olsa da elenmediler daha.

%80 elenecekler. Gaziantepp BB Manisa ve Konyatorku şekerspor ile oynayacak.

Trabzonspor ise Manisa ve Beşiktaş ile oynayacak.

Trabzon 7

Beşiktaş 6

Gaziantep bşb 4(1 maç eksik)

Cevap: ZTK | Manisaspor 2-3 Beşiktaş | 12 Ocak | 2.Yarı | TRT 1

Kafanmı Güzel ?

grupb.png

Trabzon'u yeneceğinizi mi sanıyorsun ?

%80 elenecekler. Gaziantepp BB Manisa ve Konyatorku şekerspor ile oynayacak.

Trabzonspor ise Manisa ve Beşiktaş ile oynayacak.

Maçlar oynanmadan kazanılmaz.

Hasan Cemil denen arkadaş zaten elenmişler neden seviniyolar bu kadar diyor da, öyle bir durum yok yani henüz ortada.

Trabzon bugün galibiyet aldı.Puanı 7.

ts manisa'yi yenip bjk ile berabere kalir antep'te konya torku'yu yener manisa ile berabere kalirsa bjk devre disi kalir.

Gaziantep BB'ye yenildiler. Gaziantep BB gidip Trabzon'dan 1 puan aldı. 2 Maçta 4 puanları var. Trabzon 1. Gaziantep 2. olarak çıkar bu gruptan. Gaziantep Konya Torku Şeker Spor'u rahat yeneceği için; ayrıca Trabzonspor Beşiktaş'ı yener. Yani elenecek Beşiktaş :).

Elenme ihtimali hala var elbette ama elenmediler mi demek komik .Yani şu an fb elendi demek bile saçma çünkü hala milyonda bir ihtimali de olsa gruptan çıkma şansları var alın muhteşem antu bebeleri hesaplamış ama kendileri bile anlayamıyorlar sorup duruyorlar :lol:

Şu an Beşiktaş 6 Trabzon ve Antep 4'er puanda. Trabzon ve Antep'in 1 maçları eksik.

Elenme ihtimali hala var elbette ama elenmediler mi demek komik .Yani şu an fb elendi demek bile saçma çünkü hala milyonda bir ihtimali de olsa gruptan çıkma şansları var alın muhteşem antu bebeleri hesaplamış ama kendileri bile anlayamıyorlar sorup duruyorlar :lol:

Tamam kardeşim sustum :).

Niye, Trabzon degilde Barcelona'mi. Forma'daki mavi ve bordo rengi karistirdinmi ?

Ben bu oyununuzla galip gelebileceğinizi düşünmüyorum. Ondan söyledim. Mesele oyuncu almakta değil mesele takım olmakta bunu idrak etmek gerek Mehmet abi.

böyle salakça penaltılardan nefret ediyorum.

Tamam kardeşim sustum :).

Dostum aynı şeyden bahsediyoruz işte hala herşey ihtimal dahilinde olduğunu anlatmaya çalıştım yoksa elbetteki puan durumu ortada , oynanacak maçlar ortada ama elenmesinler daha karpuz keseceğiz :sad007:

bencede trabzon bu beşiktaşı rahat yener .çünkü bjk ortasahası olmayan ,eksikleri olan bir manisaya karşı zorlandı,manisalı erenin hatasından galip geldi :)

Şimdi gelirler bu mesajını alıntı yaparlar. Bizde Ernst var Fernandes var falan filan derler :).

Tek önlibero oynadık inşallah schuster aynı hataya düşmez ernst-fernandes-guti 3lüsü en ideal 3lü olacak o zamanda geride sivokla hilberti kesmek zorunda kalacak iyice arap saçına döndü iş :)

Tek önlibero oynadık inşallah schuster aynı hataya düşmez ernst-fernandes-guti 3lüsü en ideal 3lü olacak o zamanda geride sivokla hilberti kesmek zorunda kalacak iyice arap saçına döndü iş :)

Aurelio ve Nobre olmasa işiniz yaş. Her maç 8 yabancıyla oynuyorsunuz :).

Geri
Üst Alt