ZTK | Manisaspor 2-3 Beşiktaş | 12 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: ZTK | Manisaspor 1-2 Beşiktaş | 12 Ocak | Devre Arası | TRT 1

Bu arada nobre ayakla gol attı dün servet rövaşata gol attı yarın cuma kıyamet kopacak:D (Yarın cuma değil biliyorum işin esprisi :D)

yanliz 8jk diger subeleri kapatti mi? :D paranin hepsini futbola yatiriyorlar, adamlar iverson'i aldi, diger basketcilerin parasini ödeyemiyor :D:D tüpcü'nün oyuncagi 8jk :D:D adam sonsuza dek baskan olacak bu kuüpte...

Cevap: ZTK | Manisaspor 1-1 Beşiktaş | 12 Ocak | İlk Yarı | TRT 1

Arda Staddaki son golunu atti, anlami var ki sevindi, sizinki ne iş?

Artik gol atan futbolcu aglasin ozaman ?

Bu ne ukalalik ya. Tabii taraftar gol atarsa sevinecek, oyuncu gol atarsa sevinecek. Neyi tartisiyorsunuz ?

yanliz 8jk diger subeleri kapatti mi? :D paranin hepsini futbola yatiriyorlar, adamlar iverson'i aldi, diger basketcilerin parasini ödeyemiyor :D:D tüpcü'nün oyuncagi 8jk :D:D adam sonsuza dek baskan olacak bu kuüpte...

20111493533917_aygaz2.jpg

Cidden güzel maç oluyor Süha, keyfini çıkarmak lazım. Yalnız Nobre cidden mutasyona uğramış :) En azından 45 dakikalık görüntüsü öyle :) Simao ve Guti'den pas alınca adam da değişmiş resmen :)

O oyuncularla biz de oynasak birşeyler yaparız sanırım Ozan :) Ama emin ol şu takıma BAM'ı koy, Guti'nin falan dengesi bozulur ülkeyi terkeder. Şu an Çin'deyim, saat gece 3.00 ve sırf bu oyuncuları izleyebilmek için bekledim bu saate kadar, iyiki de beklemişim. İşkence gibi bir futbol ile zar zor kazanan Galatasaray yerine bu maçları izlemeyi yeğlerim. Ben fanatik bir Galatasaraylıyım ama öncelikle futbol aşığıyım...

Cevap: ZTK | Manisaspor 0-0 Beşiktaş | 12 Ocak | İlk Yarı | TRT 1

daha yeni baktimda 8jk de elenmis, niye bu kadar seviniyorlar ki :D:D adamlarin maci formalite sadece :D

Santıfor. :o

Cevap: ZTK | Manisaspor 1-1 Beşiktaş | 12 Ocak | İlk Yarı | TRT 1

Artik gol atan futbolcu aglasin ozaman ?

Bu ne ukalalik ya. Tabii taraftar gol atarsa sevinecek, oyuncu gol atarsa sevinecek. Neyi tartisiyorsunuz ?

Hayir, mesela ardanin mustafa sarpin uzerine atlayarak sevindigi kasimpasa macimiydi neydi bazi gol sevincleri abartilidir, gereksizdir, ozellikle bu sene bizim icin. Ama arkadasin verdigi ornek yanlis, dunki mac istisna

Platini bunlara kriterlere uymadığı için Avrupa kupasınada sokmaz:D

Cevap: ZTK | Manisaspor 1-2 Beşiktaş | 12 Ocak | İlk Yarı | TRT 1

culio bjknin orta sahasinda yedek kalir

Serdar Abi görüşüne saygı duyarım ama bana göre ilk 11 de rahat oynar.Ben bu adamı beğendim.Beypazarı maçı tabi baz alınmamalı ama adam belli ediyor, çok yönlü oyuncu tabirine çok uyuyor.Hatta bana göre tabiki, Emre Belezoğlunun Arjantin versiyonu.

Schuster Gerets'in bizde oynattığı futbolu oynatıyor şu an. Tek ön libero (bizde saido idi). Schuster'in elinde Cana gibi bir ön libero olsa tek başına koyar onu oraya çekinmeden. Biz hala şekerspora bile 3 ön libero ve tek forvet ile oynuyoruz , yazık.

Cevap: ZTK | Manisaspor 1-2 Beşiktaş | 12 Ocak | İlk Yarı | TRT 1

kotu demedimde kimi kesecek

ernst yedek su an

kimin yerine o

aurelio diyelim

diger 2 li kim

guti?

bende begendim culioyu ama pozisyon itibariyle yedek kalir:)

Geri
Üst Alt