Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pendik den sonra rakiplere yeni bi eğlence konusu bulduk.Bizim cocuklugumuz milletten pendik pendik lafını duymakla geçti şimdiki cocukların da yeni malatya lafıyla geçer.En çok yarın okula gidecek Fenerbahçeli cocuklara acıyorum ...antudan...
:lol:Servet'in rövaşatası ile dünyanın sonu mu geldi acaba derken fener'in türkiye kupası'ndan elenmesiyle hayat tekrar normale döndü.![]()

Servet'in rövaşatası ile dünyanın sonu mu geldi acaba derken fener'in türkiye kupası'ndan elenmesiyle hayat tekrar normale döndü.![]()
Şimdi fenerbahçe nasıl elendi ? Şimdiki Y.Malatya macını boş ver.Bundan önce Ankaragücü ve Buca mağlubiyetleriyle. Buca hangi şehrin ilçesi? İzmir. İzmirin plaka kodu kaç? 35 Ankaranın kaç? 635'den çıkar 6'yı ne kaldı? 29 Fenerbahçe'nin kupayı alamamasının 29.Yılı kutlu olsun
![]()

"bülent ersoy yeniden erkek olur,papa müslüman olur,nokia 3310 tekrar moda olur,guiza yeniden gol kralı olur, ama fener o kupayı yine alamaz."![]()
maç öncesi lazım olur die print screenledim efsane kadro
![]()
maç öncesi lazım olur die print screenledim efsane kadro
![]()
Fenerin kupa alamadığı her seneye bir harf versek alfabe bitti
Hadi bakalım baştan şimdi A
![]()