ZTK | Yeni Malatyaspor 2-1 Fenerbahçe | 13 Ocak 2011

Cevap: ZTK | Yeni Malatyaspor 2-1 Fenerbahçe | 13 Ocak | Maç Sonucu

Antuya girebilen arkadaşlar cok merak edıyorum adamlar hala suanda bıle bızım stadı cem yılmazın reklamı tartısabılıyolarmı .Eminim tarihi rezllik elendık gibi baslıkların altındakı ılk yorumlar "olsun olum cem yılmaz altın değil altı dedi zaaaa" gibi yorumlar vardır

Onlar da adettir o yani bir nevi mastürbasyondur . Ne zaman başlarına iş gelse hemen bizim konuları hortlatırlar böyle tuhaf tuhaf yorumlar yazıp sözde gülerler acınak hallerine.

Önce Abd'de sonra Avrupada gökten yağan ölü kuşlar, intihar eden balıklar ve kıyıya vuran yengeçlerle tırsmaya başlamıştım. Sonra Sabri reyis'in uzaktan golü derken Servet'te roveşatayı atınca ödüm .okuma karışmış kıyameti beklemeye başlamıştım. Bugün fener kupadan elenerek yüreğime su serpti ve hayat normale döndü. Artık rahat uyuyabiliriz beyler kıyamet falan yok, hadi dağılın :lol::lol:

Onlar da adettir o yani bir nevi mastürbasyondur . Ne zaman başlarına iş gelse hemen bizim konuları hortlatırlar böyle tuhaf tuhaf yorumlar yazıp sözde gülerler acınak hallerine.

Adım gibi emınım suan trmso macı hortlamıstır :D adamlar pendık 2.ligdekı konya malatya 5-1lik maçımız mtk bu seneki avrupa maçları onları görmezler ama arada mutlaka bizi hatırlarlar :D :D

Adım gibi emınım suan trmso macı hortlamıstır :D adamlar pendık 2.ligdekı konya malatya 5-1lik maçımız mtk bu seneki avrupa maçları onları görmezler ama arada mutlaka bizi hatırlarlar :D :D

Kahroldukları için üzüntüyü üzerinden atmanın yollarını arıyorlardır. Çok da kızmamak lazım. Fenerbahçelilere iyi davranın. :lol:

flaş flaş flaş yogun ıstek uzerıne trt 3 1983 kupa fınalını tekrar yayınlayacakmıs (fb lılere duyurulur).....:)

malatya fenere futbol dersi verdi adeta.maçın hakkın en az 5-1 di ama olsun:D sarı kırmızı formasıyla fenere bu serüvende damga vurarak tarihteki yerini alan malatyaya tebrikler teşekkürler...büyütmeye gerek yok bu olayı arkadaşlar:D iki denk takımın maçında oyuna iyi konsantre olan takım maçı kazandı:D

195260929c.jpg

:asd:

buda güzelmiş :asd:

195122893a.jpg

gülmeye devam :D

ief13a.jpg

Yalnız o değilde bu forumda bir tılsım var. Ne zamandır Bank Asya 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig kategorisinde Yeni Malatya başlıkları aça aça en sonunda Yeni Malatya efsanesini yarattınız. Ermişmisiniz nesiniz :) Kim açtıysa o başlıkları çabuk gitsin "Şampiyonlar Ligi şampiyonu Galatasaray" başlıkları açmaya başlasın.

Bunlar kupayı en son doğduğum sene almışlardı, sanıyorum bir daha anca öldüğüm sene alırlar. Dua edin uzun yaşayayım :)

hahahahahahaha saka mi bu beyler ??????????????????????????????????? :D

Obarey sınav çalıştım şenlik kaçmış.

Geri
Üst Alt