zuriko davitashvili

Ulaş Metin

10 Numara!
1747904405732.webp

Ligue 1 kulübü Saint-Étienne ve Gürcistan milli takımında sol kanat oyuncusu olarak oynayan Gürcü profesyonel futbolcudur. Ayrıca hücuma yönelik orta saha oyuncusu olarak da oynamaktadır.

Oynadığı takımlar:
Dinamo Tiflis
Locomotive Tbilisi
Rubin Kazan
Arsenal Tula
Dinamo Batumi
Bordeaux
St-Etienne

1747904732371.webp

1747904750725.webp

Adı anılmaya başlanmış. Geniş transfer listelerinde yer veriliyorken tanıyalım kimmiş.

Alalım ya napalım bunlardan fazlasını beklememek gerek

Gürcüler son yıllarda gerçekten iyi topçular çıkarıyorlar. Bence izlenmeli

Gürcüler -son yıllarda- gerçekten iyi topçular çıkarıyorlar. Bence izlenmeli
-. burasi net sevgili akin .

gecmiste farkli basliklar da kendimce takip ettiklerime donemsel degindim .
bu bahse gecen kardesimiz de potansiyeli iyi skala da bir yetenek . -milli takimda daha derinlikli ve versatile kullaniliyor. 8,10 ,sag ,sol vb .

gurculer ozelinde , suan hali hazir da avrupa kitasinda yer alanlarin cogunu -biri haric(bi ara ilgilendigimiz miku)- gurcu ligleri ve ulusal milli takim altyaslar dolayli gozlemlemistim,dunya ve asya futbolu dolayli .

90larda bi tik one cikan isimler oldu gurculer ozelinde - kaladze , kinkladze ve arvaledze kardesler - esigi gecenler olmustu .

bu sefer durum cok baska . ki, bu duruma bold dikkati kendimce mamardashvili avrupaya gecmeden evvel cevreme yapmistim . zaten kendisinden sonra ust uste yetenekler kitaya gecis yapti . sasirmadim.

toparlarsak ;
bu baglamda ,ozellikle d tiblisi akademisi nin nazarim da yeri ayridir . <- >
bi sekilde bizim kulubun kendileriyle yakinlik kurmasi uzun vade baglaminda iyi olabilir. -dostluk disinda , scoutsal olarak ozellikle onemli bir adim olur kanaatindeyim .
ps; barcelona oralarda bi tesis gibi bir sey acmisti , <-yanilmiyorsam, farkli bir baslik altinda deginmistim.

bizim arda turan shakhtar yaparsa , orada da tblisi den bugune takip ettigim bi yetenek var irakli azarov.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

@Murat Durmaz kvarat ve diger gurcu yetenekler dolayli kulaklari cinlasin .

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
Gurcu kerem akturkoglu gibi geldi topu cekmesi sut sekli filan riske girmek gerek tutarsa muthis olur
Gurculerden iyi topcular çıkıyor

Videodan oyuncu alınmaz derler de bir tane normal golü yok.

Üstelik fransa ligi gibi fizik gücü yüksek bir ligde yatıra yatıra gol atıyor adam. Alınırsa çok para kazandırır. Avrupa liginde de iş yapar.

ne müthiş herifmiş yav iyi de skor katkısı yapıyormuş zaten
9 gol 8 asist yapmış geçen sene fransada bu sezonda daha şimdiden 4 maçta 2 golü var

Almalıyız diyoruz hep, hala zaman varken almak lazım abi, barışın nasıl döneceği meçhul
dönse bile alınmalı kanat alternatifin yok denecek kadar zayıf , sane böyle devam ederse özellikle kaç maç sabredebilirsin ki , dar alan becerisi olan özel bir oyuncu bjk alana kadar sen al

Geri
Üst Alt