Gürcüler -son yıllarda- gerçekten iyi topçular çıkarıyorlar. Bence izlenmeli
-. burasi net sevgili akin .
gecmiste farkli basliklar da kendimce takip ettiklerime donemsel degindim .
bu bahse gecen kardesimiz de potansiyeli iyi skala da bir yetenek . -milli takimda daha derinlikli ve versatile kullaniliyor. 8,10 ,sag ,sol vb .
gurculer ozelinde , suan hali hazir da avrupa kitasinda yer alanlarin cogunu -biri haric(bi ara ilgilendigimiz miku)- gurcu ligleri ve ulusal milli takim altyaslar dolayli gozlemlemistim,dunya ve asya futbolu dolayli .
90larda bi tik one cikan isimler oldu gurculer ozelinde - kaladze , kinkladze ve arvaledze kardesler - esigi gecenler olmustu .
bu sefer durum cok baska . ki, bu duruma bold dikkati kendimce mamardashvili avrupaya gecmeden evvel cevreme yapmistim . zaten kendisinden sonra ust uste yetenekler kitaya gecis yapti . sasirmadim.
toparlarsak ;
bu baglamda ,ozellikle d tiblisi akademisi nin nazarim da yeri ayridir . <- >
bi sekilde bizim kulubun kendileriyle yakinlik kurmasi uzun vade baglaminda iyi olabilir. -dostluk disinda , scoutsal olarak ozellikle onemli bir adim olur kanaatindeyim .
ps; barcelona oralarda bi tesis gibi bir sey acmisti , <-yanilmiyorsam, farkli bir baslik altinda deginmistim.
bizim arda turan shakhtar yaparsa , orada da tblisi den bugune takip ettigim bi yetenek var irakli azarov.
@Aras Şimşek ,
@Onur Adıbelli ,
@Hayri Cund
@Murat Durmaz kvarat ve diger gurcu yetenekler dolayli kulaklari cinlasin .
saygi ve selamlar .