Zvjezdan Misimovic Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Zvjezdan Misimovic Galatasaray'da

camiamızda başarılı olacağından hiç şüphem yok. hayırlı olsun lig canlanmaya başladı :D :D

hala baltayı alıyosunuz kadroya bu adamın ilk 11 e yazılmaması için kendi kalesine hatrick yapması mı lazım??

Benim duyumlarım Baptista transferinin olmayacağı yönünde.

Ama keleci Cameni 'nin adı fazlalıkla geçiyor ve bu olasılıktan korkuyorum. Bize Box2Box lazım ki o cepheden pek ses gelmiyor.

Dün özellikle twitter'da çok iddialı açıklamalar vardı. Forumda da emin olanların sayısı oldukça fazlaydı. Yatarsa yada baştan beri uydurmaysa o transfer haberi üzülürüm. Misimovic'ten çok daha önemli bir transfer olurdu bizim için. Ama eminim İnsua ve Misi alındıktan sonra takımın göbeğini yine boş bırakmazlar. Çünkü en sancılı bölge zaten orasıydı hala da orası.

Kağıt üzerinde süper bir transfer ancak 4-3-3 oynıycaksak ne kadar faydalı olur şüphelerim var ki Rijjkardın istediği bir isim olduğunu sanmıyorum , taraftarın sakinleşmesi için yapılmış bir transfer diye düşünüyorum.

Beyler hepinize yazıklar olsun.Misimovic'i getirdik Beşiktaşlı kardeşlerimizi unuttuk.:([video=youtube;k8V7g5lZf88]https://www.youtube.com/watch?v=k8V7g5lZf88&feature=related[/video]

Hatırlayalım.:tiphat:

Misimovic İstanbul'da..

Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonrası Almanya'nın Wolfsburg takımından transfer ettiği Zvjezdan Misimovic İstanbul'a geldi..

misimovic_gelis.jpg

Galatasaray'ın yeni transferi Zvjezdan Misimovic, gece geç saatlerde İstanbul'a geldi.

Bosnalı yıldızı havaalanında teknik direktör Frank Rijkaard'ın tercümanlarından Mert Çetin karşıladı.

Misimovic, bir açıklama yapmadan havaalanından ayrıldı.

Kaynak: Misimovic İstanbul'da.. - Futbol - Ajansspor.com

Kağıt üzerinde süper bir transfer ancak 4-3-3 oynıycaksak ne kadar faydalı olur şüphelerim var ki Rijjkardın istediği bir isim olduğunu sanmıyorum , taraftarın sakinleşmesi için yapılmış bir transfer diye düşünüyorum.

Belki Rijkard'da 4-3-3 ten vazgeçmiştir.Alex tarzı oyuncuların devri bitti deniyor ama dünyadaki bir çok takım hala bu tarz oyunculardan vazgeçemiyor .

4-2-3-1 oynuyoruz.Böyle bi adam lazımdı

Misimovic varken de 4-3-3 oynayabiliriz.

Zaten özünde 4-2-3-1 birbirine çok yakın sistemler. Özellikle harika top oynadığı ilk sezonunda Rijkaard Ronaldinho'yu sol açık değil forvet arkası oynatmış ve özellikle ligin ikinci yarısı taraftarına şiir gibi bir takım izletmişti.

Elimizde Cana gibi bir adam var. Görünüşe göre bir orta saha transferi daha yapılacak. Orta sahayı kalabalıklaştıracak 2 adet bekimiz var. Biri Sabri diğeri İnsua. Barcelona'daki gibi biri ofansif oyuncudan oluşan 2 tane güçlü defansif oyuncudan kurulu bir orta saha ile verimli bir orta saha 3'lüsü yaratabilir Rijkaard.

Zaten adamın amacı 4-3-3 oynatmak değil total futbol oynatmak. Mevkilere bu kadar takmayın. Önemli olan sahada olan oyuncuların neler yaptığı.

Bi de Emana,Annan,Lucas,Murat Ceylan,Nizamettin,Gökhan İnler bunlardan biri gelirse takım inanılmaz taşımsı olur

Resmi site neyi bekliyor?:o

Resmi site 3. transferi bekliyo olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt