Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Cevap: Zvjezdan Misimovic: "Hagi benimle konuşmuyor"
Hagi asırın hatasını yapıyor.
Hagi asırın hatasını yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırbistan ile Romanya'nın maçı varmış. Misimovic'i formsuz bırakmak gibi bir düşünceye giriyor insan, böyle birşey düşünmek istemiyorum. Hagi bu kadar alçalmış olamaz öyle değil mi ? Yediğimiz gollere bile tesadüf demiş bugün Hagi ne yaptığının farkında mı ?
Sırbıstan -Romanya maçı ile Misimoviç alakası nedir Erhan bey ?![]()
Sırbistan ile Romanya'nın maçı varmış. Misimovic'i formsuz bırakmak gibi bir düşünceye giriyor insan, böyle birşey düşünmek istemiyorum. Hagi bu kadar alçalmış olamaz öyle değil mi ? Yediğimiz gollere bile tesadüf demiş bugün Hagi ne yaptığının farkında mı ?
Sırbıstan -Romanya maçı ile Misimoviç alakası nedir Erhan bey ?![]()
Bunu ben söylemedim. Misimovic söyledi.![]()
Bosna Hersek - Romanya maçı var beyler. 26 Mart'ta. Aynı gruptalar 2012 elemelerinde.
Anladımda Sırbıstan ne alaka ? Bosna-Hersek olmasın ?
Tabi ki olamaz, ayrıca yediğimiz goller gerçekten tesadüf.
Hagi bu adamı Bosna ile Romanya aynı grupta oldugu icin adamı kadro dısı bıraktı adım gibi eminim . Mart ayında da bosna ile romanya'nın maçı var aklı sıra misimovici körelticek !
Lincoln gelir, gönderilir. Misimovic gelir, kadro dışı bırakılır. Bundesliga'nın en iyi oyuncuları burada nedense cezalandırılırlar sürekli.
Misimovic'in kadro dışı bırakılmasının en ufak bir mantığı yoktur.