09.02.2014-17.45

Tam zamaninda gelen bir deplasman. Saha disi olaylar olmazsa Fenerin kazanma sansini en fazla 20%görüyorum. Sivas yukardan kopmamak adina savasacaktir.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Ben Sivas sonrası oynanacak Kasımpaşa ve Elazığ maçlarından daha ümitliyim. Sanki 2 hafta üst üste kaybetmezler ve Sivası bağlarlar diye düşünüyorum. Ama Kasımpaşa ve Elazığ maçlarının en az birinde puan kaybı gelebilir. Kasımpaşa iyi takım ve maç seyircisiz, Elazığ da çıkışta ayrıca Okan Buruk faktörü var..

Sivas çok açık bir oyun oynuyor. İlk yarıda da Kadıköy'de 5 yemişlerdi yanılmıyorsam. O yüzden fazla umutlu olmayın derim, ben iç sahadaki Kasımpaşa maçından daha umutluyum. Sanki o maç beraberliğe bağlanabilir gibi geliyor bana.

1 değil kaybetseler de 4 bırakalım şu Gökhan Gönül ağızlarını.

Oynanmamış hiç bir maça önceden don biçilmez, biçersen kaybeden, strese giren sen olursun.

Tabi ki de iç saha maçı, iyi konsantre olursak bize yakın, ama 2 sene önceki Süper Final 1-2'i biten maçı izleyen varsa anlar ki herkes girmeyince girmez o top.

O maça aslanlar gibi çıkıp farklı kazanıp daha da yarışı lehimize çevireceğimize inancım tam. Ama o kadar sadece.

İnanana ve çalışana Allah verir. Ama işi hava atma kibir boyutuna getirene de aksine başarı/istikrar ne derseniz diyin onu nasip etmez.

Bu maç özelinde ise yapacağım yorum. Büyük takımların 2 maç üst üste yenilmesi rakip zorda olsa kolay değil.

Maça atanan hakeme bakınca zaten dediğimi daha da iyi anlarsınız. Yunus Yıldırım ile adamların galibiyet yüzdesi son 2 yılı çıkarın %90 civarı, onlar ile birlikte de %80 falandır. Beraberlikte işimize yarar bu açıdan değerlendirecek olursak.

Yeter ki biz kazanalım, kırılma maçları belli zaten

Beşiktaş-Fenerbahçe

Galatasaray-Beşiktaş

Galatasaray-Fenerbahçe

Trabzonspor-Fenerbahçe

Trabzonspor-Galatasaray

Şu an Sivas'ta kaybetseler bile biz bu maçları kazanamazsak yine olmaz.

18.05.2014-21.45

An itibariyle FB'nin önünde şampiyon olacağımız tarih.

Bugün öğlen yenen yemekten. ;) ;)

nR1XLlg.jpg

tebrikler reis.

bu arada;

BgCzH-EIUAAtjGO.jpg

Geri
Üst Alt