09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

uguru ilkonbire koymak suan icin bence cok cok erken sagtarafı ona şimdilik veremeyiz 1,5senedir top oynamıyo hemen ilkonbire koymak yanlış ayrıca hazırlık kampındada goze batmadı , genclerde bizim neden bu kadar zayıf kısa anlamış degilim bunlar galatasarayda nasıl oynayacak vede özgurcanda yine bi patlama yok beyler

uguru ilkonbire koymak suan icin bence cok cok erken sagtarafı ona şimdilik veremeyiz 1,5senedir top oynamıyo hemen ilkonbire koymak yanlış ayrıca hazırlık kampındada goze batmadı , genclerde bizim neden bu kadar zayıf kısa anlamış degilim bunlar galatasarayda nasıl oynayacak vede özgurcanda yine bi patlama yok beyler

kesinlikle katiliyorum renktas ozgurcan kadro derinligi acisindan bakildiginda yararli olabilir belli olmaz oatlamada yapabilir fakat benimde en buyuk endisem seninde belirtigin gibi ugur ve bolgesi sag bek ne olursa olsun bu takima yapilicak bi sag bek stoper ozellikli yabanci kaliteli neil gibi veya o duzeyde bir transfer hem defansi hemde sag bek mevkini destekliyeceginden tam anlamiyla mukemmel olur sezona tam takir hazir gireriz :D

beyler uguru linderoth hemen ilkonbire koymayın bu adamlar futbol oynamayı unutu hemen koyuyorsunuz ilkonbire acele etmeyin hemen forma girip hop ilkonbire yapmayın ayrıca nedense linderoth hazırlık maclarında oynatmıyor rijkaard

ayhan neden kimse yokmuyor ilkonbire hayret linderoth giriyor ayhan giremiyor nasıl oluyo

yeni genclerden umarım iki tanesi bu seneki kadroda yer alırlar emre erhan cem serdar

özgurcan dan yine ses yok

forvet sıkıntımız var gol yollarımız tıkalı baros haricinde kimse yok nonda kalmalı serkan umarım kendine gelir erhanda kadroya girier ve faydalı olur yoksa işimiz zor

ve de lincoln ne olacak bakalım bekleyip görecegiz .

bir stoper ve bir orta saha transferi daha olacağı düşünülürse (biraz optimistik oldu :D) 25 kişilik kadromuz;

1- leo franco

2- orkun usak

3- aykut erçetin / fırat kocaoğlu (aykut gitmek isteyebilir)

4- hakan balta

5- alparslan erdem

6- servet çetin

7- TRANSFER (transfer olmazsa emre aşık)

8- gökhan zan

9- emre güngör

10- sabri sarıoğlu

11- uğur uçar

12- mehmet topal

13- tobias linderoth

14- TRANSFER (transfer olmazsa mustafa sarp)

15- ayhan akman

16- arda turan

17- emre çolak

18- harry kewell

19- serdar eylik

20- abdul kader keita

21- aydın yılmaz

22- milan baros

23- erhan şentürk (maçlarda hep ortada denedi rijkaard)

kalan oyunculardan biraz öne çıkan oyuncular bunlar;

- serkan kurtuluş

- barış özbek

- yaser yıldız

- shabani nonda

- cem sultan

- serkan çalık

bunlardan sadece 2'si seçileceğine göre bence kalın yazılanlar daha şanslı gözüküyor.

gönderilecek oyuncular ise;

- emirhan

- fırat kocaoğlu / aykut erçetin (aykut'un durumuna göre)

- volkan yaman

- semih kaya

- murat akça

- mehmet güven

- özgürcan özcan

- emrah yollu

- caner öztel

- emre aşık (stoper transferi olursa)

- mustafa sarp (orta saha transferi olursa)

- cem sultan

- serkan çalık

- serkan kurtuluş

- shabani nonda

bu durumda dizilişler;

--------------leo--------------- -----------orkun/aykut-----------

-------------------------------- ----------------------------------

-sabri--(TRNSFR)--servet--hakan uğur--e.güngör--gökhan--alparslan

--------------topal------------- -------------linderoth-------------

---------(TRNSFR)---arda------- -------ayhan/barış---e.çolak------

-----------keita----kewell------- ---------aydın----serdar/yaser----

---------------baros------------ ---------------erhan-------------

eğer anlaşma sağlanırsa yerli transferinde de;

- orkun / aykut yerine ufuk ceylan

- barış özbek yerine de sezer öztürk

- forvete de sağlam, yedek bekemeyi sorun etmeyecek bir forvet

alınırsa kadromuz ve gelecek sezon için hiçbir kuşkum kalmayacaktır.

biraz ihtimaller üzerine ve optimistik oldu ama transferlerin olmaması halinde kimlerin oynayabileceğini de belirttim.

transferler olmasa bile güçlü ve alternatifli bir kadromuz oluyor, eksik tarafları olsa da.

değerlendirirseniz, fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. :)

suanki oyuncular ile en iyi kadro bu olur sanırım

Emre/gokhan degısıklıgı olabılır forma gore

behcetsonmez.jpg

Bu kadro ile uefa yı alabiliriz tabi iyi yonetiliirse

peki neden? kesip atmayin alamayız diye

shaktarın kadro bunda kalitelimiydi?

Shaktar'in kadrosu gecen sene ki kadromuzdan dahi kaliteli degildi, ama arada takim olma ve olmama farki vardi. Kupa'yi alan onlar oldu cunku takim olarak mucadele ettiler. Ama sorun bu degil, senin cikardigin kadroda bulunan Gokhan Zan veya ona alternatif olarak gordugun Emre Gungor. Ulkede Eren ve Semih gibi stoperler varken bu oyuncularin ikisininde Galatasaray'in 11'in de yeri olmamali bana gore. Evet aynen okudugun gibi, 18'lik Semih'i, Gokhan'a her zaman tercih ederim, hele ki Servet'e partner olarak.

Mevcut kadrodan bu sene Avrupa ligi kupasini, onumuzdeki bir kac sene icerisinde ise sampiyonlar ligini kaldirabilecek potansiyele sahip kadro:

rmo553.jpg

1-2 sene icerisinde olucak Emre Colak, Murat Akca gibi rotasyonlar'da cabasi.

Shaktar'in kadrosu gecen sene ki kadromuzdan dahi kaliteli degildi, ama arada takim olma ve olmama farki vardi. Kupa'yi alan onlar oldu cunku takim olarak mucadele ettiler. Ama sorun bu degil, senin cikardigin kadroda bulunan Gokhan Zan veya ona alternatif olarak gordugun Emre Gungor. Ulkede Eren ve Semih gibi stoperler varken bu oyuncularin ikisininde Galatasaray'in 11'in de yeri olmamali bana gore. Evet aynen okudugun gibi, 18'lik Semih'i, Gokhan'a her zaman tercih ederim, hele ki Servet'e partner olarak.

Mevcut kadrodan bu sene Avrupa ligi kupasini, onumuzdeki bir kac sene icerisinde ise sampiyonlar ligini kaldirabilecek potansiyele sahip kadro:

rmo553.jpg

1-2 sene icerisinde olucak Emre Colak, Murat Akca gibi rotasyonlar'da cabasi.

barış olmamış. bana göre orta saha oyuncusu yeri geldiğinde maçı kurtarabilecek kapasitede olmalı, beygir gibi koşmaktan başka bir şey yapmıyor barış. ancak iyi bir yedek olur.

Şimdiye kadar hiç kadro yorumu yapmadım çünkü Rijkaard'ın yapmak istediğini anlamaya çalıştım.. Hala da hiçbirimizin tam olarak anlayabilmiş olduğunu zannetmiyorum.. Aklıma takılan birkaç soru var..

Mesela : "Neden bu kadar gençlerin üstüne düşüyor? Gerçekten ilk 11 oyuncusu mu yaratmaya çalışıyor yoksa çok iyi bir yedek oyuncusu mu arıyor?"

Bir başka soru : "Kewell ve Arda değişmeli olarak kanatlarda oynuyor normalinde fakat şimdi mecburen forvete kayacaklar.. Baros ilerdeki isim olacaksa sağda da Keita oynayacaksa solda Kewell mı oynayacak yoksa Arda mı? Ortadaki 3'lüden birinde Arda ya da Kewell'ın olacağını zannetmiyorum çünkü o oyuncular tazı gibi bir ileri bir geri yapmak zorunda ki o yüzden Linderoth ve Ayhan'ı düşünüyor ortada.."

Başka bir sorum ise savunmayla ilgili : "Servet-Zan ikilisinin el bombası olduğunu ve elimizde patlayacağını çok iyi biliyor Rijkaard.. Acaba Servet'in yanında Emre Güngör'ü gerçekten düşünüyor mudur yoksa yeni transferin bu bölgeye olmasını mı istemiştir?"

Bunun gibi daha çok soru var ve bence bu sorular ortadan kalkmadıkça bir yorum yapılamaz yani UEFA finali falan diye uçmanın alemi yok biraz gerçekçi olalım.. Geçen sene de uçtuk ama sonuç ortada.. Bu seneden bence ümidinizi kesin.. Geçen seneki gibi sonuçlar da alınsa yapılacak tek şeyin Rijkaard'a güvenin devam etmesi olmalıdır.. Zaten biraz beklersek gereken başarı ondan sonra gelmeye başlayacaktır.. Tabi bir de 2 senelik anlaşma var inşallah göndermez yönetimimiz..

Benim kadromuzla ilgili düşüncelerim daha oluşmadı fakat oluşunca inşallah adam gibi birşeyler karalayacağım buraya..

Şimdiye kadar hiç kadro yorumu yapmadım çünkü Rijkaard'ın yapmak istediğini anlamaya çalıştım.. Hala da hiçbirimizin tam olarak anlayabilmiş olduğunu zannetmiyorum.. Aklıma takılan birkaç soru var..

Mesela : "Neden bu kadar gençlerin üstüne düşüyor? Gerçekten ilk 11 oyuncusu mu yaratmaya çalışıyor yoksa çok iyi bir yedek oyuncusu mu arıyor?"

Bir başka soru : "Kewell ve Arda değişmeli olarak kanatlarda oynuyor normalinde fakat şimdi mecburen forvete kayacaklar.. Baros ilerdeki isim olacaksa sağda da Keita oynayacaksa solda Kewell mı oynayacak yoksa Arda mı? Ortadaki 3'lüden birinde Arda ya da Kewell'ın olacağını zannetmiyorum çünkü o oyuncular tazı gibi bir ileri bir geri yapmak zorunda ki o yüzden Linderoth ve Ayhan'ı düşünüyor ortada.."

Başka bir sorum ise savunmayla ilgili : "Servet-Zan ikilisinin el bombası olduğunu ve elimizde patlayacağını çok iyi biliyor Rijkaard.. Acaba Servet'in yanında Emre Güngör'ü gerçekten düşünüyor mudur yoksa yeni transferin bu bölgeye olmasını mı istemiştir?"

Bunun gibi daha çok soru var ve bence bu sorular ortadan kalkmadıkça bir yorum yapılamaz yani UEFA finali falan diye uçmanın alemi yok biraz gerçekçi olalım.. Geçen sene de uçtuk ama sonuç ortada.. Bu seneden bence ümidinizi kesin.. Geçen seneki gibi sonuçlar da alınsa yapılacak tek şeyin Rijkaard'a güvenin devam etmesi olmalıdır.. Zaten biraz beklersek gereken başarı ondan sonra gelmeye başlayacaktır.. Tabi bir de 2 senelik anlaşma var inşallah göndermez yönetimimiz..

Benim kadromuzla ilgili düşüncelerim daha oluşmadı fakat oluşunca inşallah adam gibi birşeyler karalayacağım buraya..

genel olarak katılıyorum.. keita'da katıldıktan sonra takımın as kadro ile yaptığı maçlarda tam olarak görebileceğiz durumumuzu.. tabi öncelikle tobol maçları da bir ışık olacaktır..

bir stoper ve bir orta saha transferi daha olacağı düşünülürse (biraz optimistik oldu :D) 25 kişilik kadromuz;

1- leo franco

2- orkun usak

4- hakan balta

5- alparslan erdem

6- servet çetin

8- gökhan zan

9- emre güngör

10- sabri sarıoğlu

11- uğur uçar

12- mehmet topal

13- tobias linderoth

15- ayhan akman

16- arda turan

17- emre çolak

18- harry kewell

19- serdar eylik

20- abdul kader keita

21- aydın yılmaz

22- milan baros

- serkan kurtuluş

- barış özbek

- yaser yıldız

- shabani nonda

- cem sultan

- serkan çalık

bunlardan sadece 2'si seçileceğine göre bence kalın yazılanlar daha şanslı gözüküyor.

- emirhan

- volkan yaman

- semih kaya

- murat akça

- mehmet güven

- özgürcan özcan

- emrah yollu

- caner öztel

- cem sultan

- serkan çalık

- serkan kurtuluş

- shabani nonda

bu durumda dizilişler;

biraz ihtimaller üzerine ve optimistik oldu ama transferlerin olmaması halinde kimlerin oynayabileceğini de belirttim.

transferler olmasa bile güçlü ve alternatifli bir kadromuz oluyor, eksik tarafları olsa da.

Kadro bu şekilde olursa sağbekte yine Uğur ve Sabri gözüküyor.Bu durumda sağ bekte yine sıkıntı çekeriz. Bence Sabri ve Emre Aşık gönderilip yerine defansa daha önce benim 26 kişilik kadromda yazdığım özelliklerde iki oyuncu alınmalı.Bu şekilde defansın daha sağlam olacağını düşünüyorum. Ayrıca Mustafa Sarp yeni transfer edildi onun gönderileceğini sanmıyorum. Fakat orta sahaya çift yönlü oynayabilen oyun kurucu özelliği olan şuanki kadrodaki oyunculardan daha iyi bir transfer yapılacağını düşünürsek mesela gündemdeki Sneijder gibi o zaman senin kadroda düşündüğün Serdar kadroda yer bulamaz. Gördüğüm kadarıyla sen Serdarı ileri üçlünün solunda düşünmüşsün. Serdarın yerine duruma göre Aydın, Arda, Keita ve Yaser gibi o bölgede oynayabilecek oyuncularımız var. Bence Serdarın yerine senin de dediğin gibi yedek olmayı sorun etmeyecek yıldız olma potansiyeli olan ileri üçlünün ortasında oynayabilecek kısacası Baroşun yedeği olabilecek bir forvette alınırsa bu yıl her türlü kupayı alırız.Saygılar

Leo

Uğur(Sabri)------Servet--------G.zan-------H.balta

M.topal

Ayhan---------Arda

Keita---------Kewel

Baros

12.Orkun

13.Sabri

14.Emre g

15.Barış

16.Lınderoth

17.Emre Çolak

18Nonda

Bu takımda Leo, Servet, Balta, Topal, Arda, Keita ve Baros banko oynayacak. Diğerleri değişebilir.

Ben ilk onbirden bahsediyordum.

Benim tercih edeceğim kadro şöyle olurdu:

Leo-Orkun-Fırat

Sabri-Uğur-Servet-Gökhan-Emre G.-Emre A.-Semih-Hakan-Volkan

Ayhan-Barış-Topal-Mustafa-Linderoth-Emre Ç.

Arda-Kewell-Keita-Aydın-Yaser-Serdar

Baros-Nonda-Özgürcan

27 kişi olmuş. :D

kadroyu yapılmasını istediğin transferlerle birlikte 25 e düşürmelisin 27 kişilik bir kadro olacağını sanmıyorum dolayısı ile bir kaç kişiyi daha göndermen gerekir.

Ben ilk onbirden bahsediyordum.

Benim tercih edeceğim kadro şöyle olurdu:

Leo-Orkun-Fırat

Sabri-Uğur-Servet-Gökhan-Emre G.-Emre A.-Semih-Hakan-Volkan

Ayhan-Barış-Topal-Mustafa-Linderoth-Emre Ç.

Arda-Kewell-Keita-Aydın-Yaser-Serdar

Baros-Nonda-Özgürcan

27 kişi olmuş. :D

volkan gidici , semih uzun zaman sakat , linderoth şüpheli , yaser ve özgürcan dan biride olmayabilir

1- leo franco

2- orkun usak

4- hakan balta

5- alparslan erdem

6- servet çetin

8- gökhan zan

9- emre güngör

10- sabri sarıoğlu

11- uğur uçar

12- mehmet topal

13- tobias linderoth

15- ayhan akman

16- arda turan

17- emre çolak

18- harry kewell

19- serdar eylik

20- abdul kader keita

21- aydın yılmaz

22- milan baros

- serkan kurtuluş

- barış özbek

- yaser yıldız

- shabani nonda

- cem sultan

- serkan çalık

- emirhan

- volkan yaman

- semih kaya

- murat akça

- mehmet güven

- özgürcan özcan

- emrah yollu

- caner öztel

- cem sultan

- serkan çalık

- serkan kurtuluş

- shabani nonda

bu durumda dizilişler;

karrdeş serkan kurtuluşu mustafa sarpı serkan çalıkı

semih kayayı emre aşık yollamıssın olmamış :)

karrdeş serkan kurtuluşu mustafa sarpı serkan çalıkı

semih kayayı emre aşık yollamıssın olmamış :)
Kardeş senin 25 kişilik takımı bir görelim sen kimleri yollayacaksın bakalım. Herkes yapılmasını istediği transferleri de katarak 25 kişilik bir kadro yazarsa yorum yapmak daha kolay olur

Geri
Üst Alt