09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

karrdeş serkan kurtuluşu mustafa sarpı serkan çalıkı

semih kayayı emre aşık yollamıssın olmamış :)

serkan kurtuluş'un kalmasını ben de isterim ama 25 kişilik kadroda 3 sağ bek çok oluyor. sabri'nin kalacağını düşünüyorum, uğur da kalacak o zaman serkan gidici duruyor. bir takıma kiralanabilir, ben serkan'ı geçen sene beğenmiştim.

serkan çalık'ı rijkaard hazırlık maçlarında daha denemedi bile. uzun süredir sakat, rijkaard'ın onun hakkında pek fikri yok. almaz bence kadroya.

emre aşık dediğim gibi eğer stopere bir transfer olursa gidebilir yoksa kalır

takımda.

mustafa sarp da aynı şekilde. transfer olmazsa orta sahaya kalır takımda.

semih ise sakat. ben de semih'in oynamasını dört gözle bekleyenlerdenim ama servet, gökhan, emre güngör, TRANSFER (emre aşık) varken stoperde rijkaard'ın tercih etmesi zor, kiralanır o da. sakatlanması en büyük şansızlığı kendini gösteremedi.

zaten dikkat edersen;

- serkan kurtuluş

- barış özbek

- yaser yıldız

- shabani nonda

- cem sultan

- serkan çalık

bu oyunculardan ikisi daha kalacaktır dedim. benim görüşüm barış ve yaser kalacak saydığım sebeplerden dolayı.

peki serkan, emre aşık, mustafa sarp, serkan çalık, semih kaya kaldı diyelim. sence kimler bunların yerine gönderilmeli ve neden?

Behcet selam:) Bir kaç gündür giremiyordum internete yazlığa geldimde yeni bağlandı internet. Yine seninle aynı kafada olduğumu görmüş oldum çünkü aynen yaptığın kadro benimde şuanki kadro içinde en çok düşündüğüm

:D:D güzel

birde profilime bak ondada aynı kafadanmıyız diye :D

Kadro bu şekilde olursa sağbekte yine Uğur ve Sabri gözüküyor.Bu durumda sağ bekte yine sıkıntı çekeriz. Bence Sabri ve Emre Aşık gönderilip yerine defansa daha önce benim 26 kişilik kadromda yazdığım özelliklerde iki oyuncu alınmalı.Bu şekilde defansın daha sağlam olacağını düşünüyorum. Ayrıca Mustafa Sarp yeni transfer edildi onun gönderileceğini sanmıyorum. Fakat orta sahaya çift yönlü oynayabilen oyun kurucu özelliği olan şuanki kadrodaki oyunculardan daha iyi bir transfer yapılacağını düşünürsek mesela gündemdeki Sneijder gibi o zaman senin kadroda düşündüğün Serdar kadroda yer bulamaz. Gördüğüm kadarıyla sen Serdarı ileri üçlünün solunda düşünmüşsün. Serdarın yerine duruma göre Aydın, Arda, Keita ve Yaser gibi o bölgede oynayabilecek oyuncularımız var. Bence Serdarın yerine senin de dediğin gibi yedek olmayı sorun etmeyecek yıldız olma potansiyeli olan ileri üçlünün ortasında oynayabilecek kısacası Baroşun yedeği olabilecek bir forvette alınırsa bu yıl her türlü kupayı alırız.Saygılar

rijkaard'ın emre çolak, erhan şentürk ve serdar eylik ile profesyonel sözleşme imzalayacağı konuşuluyordu biraz da buna göre yaptım.

ben de eğer bir stoper alınırsa emre aşık gönderilir diye düşünüyorum.

sağ bek'e transfer olacağını da düşünmüyorum pek aslında. zaten 3 oyuncumuz var orada bana göre bu üçünde biri gönderilir.

mustafa sarp ise yeni transfer edildi ama rijkaard'ın isteğiyle değil. eğer beğenmezse almaz kadroya. bir orta saha alınırsa giremez dedim sarp'a da.

fikirlerini paylaştığın için teşekkürler. ;)

behcetsonmez.jpg

Bende transfer olmazsa ideal 11 in böyle olacağını düşünüyorum .Tabi Linderoth ile Uğur ilk haftalarda olmayabilir

Aslında Uğur şu anda hazır gibi duruyor, sakatlığı geçmiş. Ama birbuçuk senedir futbol oynamayan bir adama Rijkaard yüklenmeyecektir. Uğur'u ekonomik kullanacaktır. Orada sabri ile dönüşümlü oynayacaktır.

Asıl hazır olmayan ve ne zaman hazır olacağı belli olmayan Linderoth. 15 gün sonra hazırım falan demiş ama ben inanmıyorum. Çünkü bu da iki senedir doğru düzgün oynamadı. Ben 2 senede Linderoth'tan daha fazla maç yapmışımdır (halısaha tabii).

O yüzden bu ikisini 11'de düşünmüyorum. Yine Sabri ve Barış oynayacak bence.

__________________Kameni___________________

__________Coloccini________Servet____________

Miguel_________________________________Hakan

___________________Topal____________________

_____________Hamit________Arda______________

____Farfan__________________________________

__________________Elmander_______Kone_______

iste rüyalardaki 11 :)

Coloccini tamam sanırım

Farfan ile Keita da aynı tarz oyuncular o da tamam

Sıra diğerlerinde :)

franco

transfer servet gökhan hakan

mehmettopal

ayhan arda

keita baros kewell

Behcet kardeşim, kadrondan alıntı yapıyorum,eline sağlık güzel yapmışsın...

Şu an için kesinlikle kafamda bi kadro yok. Rijkaard ve ekibine güveniyorum,çıkardığı kadroya da sabredeceğim. Eminim ki en formda 11 adamı sahaya çıkarıcak ve aslanlar gibi topunu oynayacak o kadro...

Benim nacizane futbol anlayışıma göre de; ilk başlarda Ayhan Linderoth'un yerine oynar; bu kadro zorlu olmayan maçlarda ilk yarıda bir iki gol atınca ikinci yarı (yorulur diye tahmin ediyorum) Kewell'ı çıkartır; Arda sola kayar; direnci arttırmak adına barış oyuna girer ya da Emre Çolak, Arda'nın yerinde devam eder...

İkinci alternatif de rahat maçlarda pişmesi için Kewell'ın yerine Serdar Eyilik girebilir..

Keita dinlendirilir, Aydın oyuna girer...

Ama şu an için alternatifsiz iki adam var.. Leo Franco ve Baros (bana göre tabii ki :) )

UĞUR VE LİNDEROTH uzun zamandır ayagına top degmemiş bunları hemen ilk onbire koyamayız beyler mantıklı olun ne rijkaard onlara bu kadar yuklenir nede bu iki oyuncu aman sakatlanmıyayım diye kendilerini zora sokarlar

UĞUR VE LİNDEROTH uzun zamandır ayagına top degmemiş bunları hemen ilk onbire koyamayız beyler mantıklı olun ne rijkaard onlara bu kadar yuklenir nede bu iki oyuncu aman sakatlanmıyayım diye kendilerini zora sokarlar

haklısın, ben de linderoth topal'ın, uğur da sabri'nin alternatifi olur ilk etapta diye düşünüyorum.

ama sabri'yi ilk 11'e yazmak pek de içimden gelmiyor ne yalan söylim. :)

sistem 4-3-3 ün farklı bir varyasyonu olan 4-2-3-1

Gk- leo (orkun)

dr-coloccini (ugur)

dc-güngör (zan)

dc-servet (asık)

dl-balta (erdem)

mc-aurelio (topal)(barıs)

mc-ayhan (tobi) (colak)

amr-keita (yaser)

aml-kewell (aydın) (eylik)

amc-arda (kewell)

fc- baros (nonda,keita)

basından beri ruya kadro portreleri cizen arkadaslara bu sene o kadar transfer beklemeyin dedim servete baglı transferler deyince forumda bana hadi diyorlardı goruyoruz borcu ne hale gelmiş siz burdan o olsun bu olsun barcelonada realde oynayan yıldızları kadro yorumlarına koyuyorsunuz işte gorduk transfer bitti aldıgımız oyuncular hep bonservissiz keita haric dikkatinizi çekerim bu kadro yeterliliginden degil maalesef borclardan dolayı ve stadin seneye hazır hale gelememesinden dolayı servetin marsilyaya gidemeyip para gelememesinden dolayı böyle oldu.

.......................Leo....................

Uğur......G.Zan......Servet....H.Balta

....................Linderoth..................

.............Arda.....Emre Çolak.......

Keita.............................Kewell

...................Baros........................

Bu sene 11 böyle olabilir

Gökhan Zan'la Servet oldukça yavaş bir ikili oluştururlar,bence Gökhan yerine Emre Güngör oynamalı,solbektede Alparslan'ı gömek isterim,tam Riijkard'lık bir oyuncu,hücuma katkısıda çok iyi ayrıca hızıyla savunmadki zaaflarınıda kapatıyor.

Ön liberoda Linderoth'un ilk onbir oynayacağını pek sanmıyorum,onun bizim Xavi'miz olmasını dilerim,bence sağlam bir Linderoth rahatlıkla bizim Xavi'miz olabilir,ayrıca Arda'yla Emre'nin beraber oynayacağını da zannetmiyorum,ikisinin de savunma yönleri zayıf,orta sahada Xavi gibi oyunun iki yönünüde tam anlamıyla oynayabilen bir oyuncuya ihtiyaç olacaktır.

......................Leo....................

Uğur......Servet......H.Balta....Alparslan

Stoper H.balta

Sol bek Alparslan

Nasıl olur ?

Belki ilk haftalarda Linderoth direk takıma giremeyebilir ancak benim düşündüğüm kadroda bu şekilde.Bu kuruluşta aksayabilecek tek yer defansın göbeği gözüküyor oraya da oyun kurma özelliği olan popescu tipinde bir oyuncu transfer edilirse seyir zevki harika bir takım olur. Bu arada Kewell ile Keita yer değiştirebilir çünkü rijkaard kanatlarda ters ayaklı oyuncuları oynatıyor gibi gözüküyor.Değiştirmesede fark etmez güzel takım. Linderoth Arda Emre Keita Kewell hepsi oyun kurmayı bilen pozisyon yaratan oyuncular. Eminim bu yıl süper goller göreceğiz arkadaşlar. Özellikle Keitanın müthiş taklalalarını görmeyi çok istiyorum.

Geri
Üst Alt