09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

teknik direktör:shuster

kameni

uğur neil servet hakan

kewel m.topal emana arda

carew baros

Kaleciler

Leo Franco

Aykut

Ufuk Ceylan

Defans

Servet

Emre Aşık

Hakan Balta

Emre Güngör

Barış Özbek

Volkan Şen

Semih Kaya

Gökhan Zan

Uğur Uçar

Orta Saha

Wesley Sneijder

Mehmet Topal

Ayhan Akman

Reyes

Kewell

Mustafa Sarp

Linderoth

Forvet

Michael Owen

Miroslov Klose

Serkan Çalık

Özgürcan

Sercan

-------------------Aykut-------------------

-------------------------------------------

---Barış Ö.--Gökhan Z.--Servet--Hakan B.---

---Kewell---------Linderoth--------Reyes---

----------------Wesley Sneijder------------

---------Owen---------------Klose---------

en başta lincolnü gönderirm.ordan 10 milyon € gelir.linderothla da sözleşmeyi karşılklı iptal ederz.beleşe gidr.Nonda ve ümiti toplam 10 milyon € satarm.Ardayı da satarm.avrupada oynasn die:) o da bi 25 e gider.

Lincoln en fazla 5, Nonda+Ümit:en fazla 5 Arda'da en fazla 15

Arda daha fazla eder tabi ama Süper Lig'de oynayan bir futbolcu en fazla bu kadar eder.

Kaleye Kameni

Stopere yabancı bir stoper

hücuma Sercan Yıldırım (ayrıca kanatlarda da etkili)

ve Özer Hurmacı (yeni ayhan)

en başta kariyerli bir hoca olmassa olmaz 1 sğbek servetin yanına mutlaka hızlı topu nispeten oyuna sokabilecek 1 stoper m.topalın yanına 1 orta saha ballack olursa muhteşem olur ortanın sağına 1 adam ah keşke hamit olsa barosun yanına da 1 kişi kewell takımda kalmalı ama 1 sezon da max 20 maç üzerinden sezonu planlamalıyız

Kewell'ın gidecek olması büyük kayıp. Baros da giderse şampiyonluk hayal olur...

Ben önecelikle iyi bir kaleci alınmasını istiyorum. Sonra şöyle sağlam bir defans ve Lincoln yerine oyun kurucu lazım. Nonda gönderilecekse onun yerine Kocaelispor'daki Taner alınabilir...

-----------Franco------------

Degen--Pablo---Servet---Hakan

-------Mehmet---Ayhan-------

Pennant-------------------Kewell

----------Arda----------

-----------Baros------------

Kewell ı forvette oynatabiecek bir sistem istiyorum.Second Striker pozisyonunda çok daha başarılı olacaktır.

Kaleye: Iyi bir isim alinmali.

Sag beke süper hücuma cikan biri alinmali.

Stoper de Servet ve Semih oynamali.

Sol bekte bence Balta satilmali yine hücuma cikabilen bir Ismail Köybasi alinmali.

Topal kalmali, orta sahanin ortasina iyi pas yapan, geriye yardim eden biri alinmali.

Sag kanat transferi de fena olmaz zira Kewell orda verimli olamiyor.

Lincoln bence kalmali.

Forvete bir bomba bir de iyi bir yedek alinmali. bu isim Özgürcan olabilir.

Kewell'ın gidecek olması büyük kayıp. Baros da giderse şampiyonluk hayal olur...

Ben önecelikle iyi bir kaleci alınmasını istiyorum. Sonra şöyle sağlam bir defans ve Lincoln yerine oyun kurucu lazım. Nonda gönderilecekse onun yerine Kocaelispor'daki Taner alınabilir...

taner??????????? 33 yaşına bastı geçenlerde.bu sene gelirse seneye bırakır.mantıklı konuşun ya...

Kewell'in gideceği nereden çıktı.Doğru mu bu haber?

--------Leo Franco---------

Ugur---Emre---Servet---Balta

-----------Topal-------------

-----Lincoln----Arda--------

Gudjohnson------------Saviola

---------Milan Baros---------

nasil olur ama? barcelona modeli

Ben bunu anlamıyorum işte.O takımın bir parçası olan bir futbolcu,"takım Avrupa'ya katılamıyor o yüzden ben gitmek istiyorum" deme lüksüne sahip değildir.Bu sene takıma katılacak bir oyuncu bunu diyebilir ama mevcut oyuncuların bunu söylemeye hakkı yok.De Sanctis'te aynı şeyi söyledi.Ne yani takım Avrupa kupalarına katılamayacaksa benim yüzümden mi katılamayacak?

savunma '0' olur hepsi hücumcu topal dışında.

Barcelona modeli yapacaksak ortasahaya Aurelio gibi bir adam bulmak lazım.O zaman mesela Topal,Aurelio,Ayhan üçgeni bayağı güzel olur.

mustafa renkdas arda o pozisyonu kolaylikla kaldirabilir, sadece lincoln icin iyi bir teknik on libero transferi gerek.

mustafa renkdas arda o pozisyonu kolaylikla kaldirabilir, sadece lincoln icin iyi bir teknik on libero transferi gerek.

ben arda kaldıramaz demedim 3 5 2 nin sol kanat-bek iki görevi bile yaptı ama diğerleri mücadeleci değil.

Saviola sagdada oynayabilir bildiğim kadarıyla, gonjohnson yerinde saviola gecerse kanat forvet olarak arda veya kewell olabilir soldada, kewell geçerse oraya arda ortada yerinde durur, lincolnün yerine Aurelio tarzı bi orta saha lazım, lincoln olursa orda orta saha çöker direk, kanatların defansif yönde çok etkili olmayacağını düşünürsek, orta sahada durmak bilmeyen barış gibi oyuncular lazım, barışında tekniği bence çok zayıf, o da yetersiz kalır, kolay pas hataları yapmayıp korkmadan dikine oynayabilecek ve ardayla birlikte oyun kuruculuğu üstlenebilecek, top rakipteyken basabilecek biri lazım oraya, lincoln orda anca pas atar ileri sonra izler maçı...

Bence;

Ugur---Emre(semih)---Servet---Balta

--------------Topal-----------------

-------??????-------Arda------------

--Saviola(S. Çalık)---------------Kewell--

------------Milan Baros------------

Ardanın yanına m.topuz gibi biri lazım, oyunu hem defansif hem ofansif oynayabilecek mucadeleci biri. O mevkide ayhan düşünülebilir ama ayhan bazen çok saçmalıyor, istikrarlı bir oyuncu değil, aynı şekilde barışta çok basan durmak bilmeyen bir oyuncu ama yukarda belirttiğim gibi o da yetersiz.

Eğer çift forvet oynarsakta galatasaraya en uygun sistem bence 4-1-2-1-2 dir. Oyun kurucu görevini bu sistemde arda veya lincolnün yerine alınabilecek iyi pas yapan bir oyuncu düşünülebillir. 2. forvet olarak yeni bir transfer ve yedek olarak özgürcan düşünülebilir... :rolleyes:

Yeni kadrom;

---------------------------------------LeoFranco--------------------------------------

----Andreas Beck----------Servet-------------------Emre Güngör------Hakan Balta----

-----Pedro Leon--------Mehmet Topal-----------Mudingayi-------------Arda Turan----

-----------------Gudjohnsen------------------Milan Baros----------------------------

Teknik Direktör:Bernd Schuster

Yedekler:Ufuk Ceylan-Bekir İrtegün-Orhan Şam-Uğur Uçar-Serkan Kurtuluş-Alparslan

Ayhan-Barış-Murat Ceylan-Kewell-Aydın-Yaser-Özgürcan

Geri
Üst Alt