09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

Cevap: 09 / 10 Sezonu için kadro yorumlarınız ?

--------Leo Franco---------

Ugur---Emre(semih)---Servet---Balta

--------------Topal-----------------

-------cassano-------Arda------------

--Saviola(S. Çalık)---------------Kewell--

------------Milan Baros------------

--------Leo Franco---------

Ugur---Emre(semih)---Servet---Balta

--------------Topal-----------------

-------cassano-------Arda------------

--Saviola(S. Çalık)---------------Kewell--

------------Milan Baros------------

Şu kadroda gerçekten cassano zaten gelmez ve saviolanın yeri yok ayrıca çalık varken gerekmez.Bir iki genç iyi takviye özellikle orta sahaya iyi bir afrikalı alırsak tamamdır benim hayalim o şekilde gerisi teferruat..

herkesin araştırma,hayal,ütopya ve arzularını okudum..

benim istek+mantıklı forvet önerimi kimse yazmamış..

yaşını bilmiyorum 31 civarı olabilir..

italyan..

şu anda düşmek üzere olan bir seri A takımında oynuyor..

15 civarı golü var bu sene..

kafa gollerinde usta..

fenerli semih gibi top ayağına geldiğinde servis yapmasını biliyor..

gol vuruşları iyi..

takımı düşmek üzere olduğundan İSTENİRSE alınabilir..

ee kim bu golcü adam derseniz..

Dİ VAİO.

haldun üstünel bu forumu okusa da bu gece bitirse işini:)

İki futbolcu muhtemelen ikiside zor :D

>> Mati Fernandez (Villareal)

>> Pablo Hernández Domínguez (Valencia )

İkiside deli topçu :D Gelem ihtimalleri sıfır tabi.

Pablo'yu yerden yere vurdum sezonun basinda, bundada hakliydim ama suan oynadigi futbol muazzam.

Sağ kanadımız için bir öneri daha Masoud Shojaei ... İran'lı olan bu arkadaş şu an Osasuna için ter döküyor. Kaliteli ve göze hoş futbol oynuor.Sağ açıkta görev yapıor ve bence Topuz'dan daha kaliteli biri...

Alınmamış adam için mesaj yazmak bence saçma menejerlik mi oynuyoruz?Nedir bu bizim takımımızda bu adamlara verecek para yok!Zaruri ihtiyaçları karşılar, eksikleri kapatır, safraları atar yola devam ederiz.Kadro 24'e düşürülecek denirken siz toplama kampı gibi o'dur budur toplamışınız.Transfer düşünürken şu 2 maddeyi aklınızdan çıkarmayın.İlki para yok genelde olduğu gibi, ikincisi kadroda yer yok.Bu kulüp 5-10 milyon euro'dan fazla bonservis ödeyemez bu yıl...

Gaziantep tabatayı iyi kapmış valla.Ama alınması bence saçma olur.

Alınmamış adam için mesaj yazmak bence saçma menejerlik mi oynuyoruz?Nedir bu bizim takımımızda bu adamlara verecek para yok!Zaruri ihtiyaçları karşılar, eksikleri kapatır, safraları atar yola devam ederiz.Kadro 24'e düşürülecek denirken siz toplama kampı gibi o'dur budur toplamışınız.Transfer düşünürken şu 2 maddeyi aklınızdan çıkarmayın.İlki para yok genelde olduğu gibi, ikincisi kadroda yer yok.Bu kulüp 5-10 milyon euro'dan fazla bonservis ödeyemez bu yıl...

Birader tüm yazılanlara karşı bir anti lik içinde cevap yazıp duruyosun,çogu konuda senın mesajların o konuda belirtilen görüşlere burun kıvırmaktan ibaret...burada da olduğu gibi ........bilmem ne bilmem ne YORUMLARINIZ demiş.Ben ve diğer arkadaşlar şu isimler olabilir demişiz.Her kimsen yada neysen forum kurallarına uymayacak yazı da olsa bıt bıt etmene gerek yok. Ha sormşun menajerlik oynuyorum var mı itirazın ..Tövbe tövbe ama bilgisayardan değil seyrettiğim oyuncuları burada sunarak :simit:

Gelecek sezon taktiğimiz 4-3-3 olmalı bana göre.

Dizilim de şu şekilde:

Forvete bir pivot forvet alınmalı.

Kewell ve Baros kanat forvet, biri sağda biri solda.

Arda lincolnün yerinde ama serbest şekilde oynamalı, sağa sola ileri istediği gibi gitmeli

Çift önlibero olmalı takımda.Biri Mehmet topal,diğeri yeni alınacak bir isim olmalı.

Bu yeni isim topu defanstan alıp ardaya ulaştırmalı,dinamo olmalı.

Defans bloğu 4lü blok,ekstradan söylenecek birşey yok.

Gelecek sezon taktiğimiz 4-3-3 olmalı bana göre.

Dizilim de şu şekilde:

Forvete bir pivot forvet alınmalı.

Kewell ve Baros kanat forvet, biri sağda biri solda.

Arda lincolnün yerinde ama serbest şekilde oynamalı, sağa sola ileri istediği gibi gitmeli

Çift önlibero olmalı takımda.Biri Mehmet topal,diğeri yeni alınacak bir isim olmalı.

Bu yeni isim topu defanstan alıp ardaya ulaştırmalı,dinamo olmalı.

Defans bloğu 4lü blok,ekstradan söylenecek birşey yok.

buna bende katılıyorum. Arda'nın ofansif olarak gerçekten çok üstün yetenekleri var ama ayrıca, defansif özelliği, top kapma ve kesme özellikleri de hiç fena değil. Arda'dan bir Iniesta yaratabiliriz diye düşünüyorum.

Kale : Leo

Defans :Transfer (Uğur) - Servet - Transfer - Balta

Orta : Topal - Arda - Transfer (keşke Nuri Şahin olsa)

3 lü forvetin açıkları : Transfer (Saviola çok uyardı buraya ) - Kewell

Forvet : Baros

buna bende katılıyorum. Arda'nın ofansif olarak gerçekten çok üstün yetenekleri var ama ayrıca, defansif özelliği, top kapma ve kesme özellikleri de hiç fena değil. Arda'dan bir Iniesta yaratabiliriz diye düşünüyorum.

Kale : Leo

Defans :Transfer (Uğur) - Servet - Transfer - Balta

Orta : Topal - Arda - Transfer (keşke Nuri Şahin olsa)

3 lü forvetin açıkları : Transfer (Saviola çok uyardı buraya ) - Kewell

Forvet : Baros

bende katılıyorum arda kanat oyuncusu değil iniesta tipi bir futbolcu topalda toure tipi bize şimdi xavi tipi bir adam lazım onuda bulmak zor hamit bence uyar ama gelmez

GELENLER:Kameni Andreas Beck Eren Güngör[yabancı] Ferhat Ramires[Emana-Hernanes] Volkan Şen Özer Hurmacı Amr Zaki[Elmander] Murat Ceylan Özgürcan Ufuk Ceylan

GİDENLER:Morgan Orkun Aykut Sabri Volkan Yaman Kewell Aydın Mehmet Güven Linderoth L10 Ümit Karan Nonda

Hasan Şaş Ferdi Elmas Serkan Çalık

...............kameni..............

beck....servet....eren...hakan

..................topal..............

özer......ramires.................

................................arda

..........baros.....zaki...........

..............kameni................

beck....servet....eren...hakan

.................topal...............

............özer....ramires.......

volkan........................arda

..............baros.................

Birader tüm yazılanlara karşı bir anti lik içinde cevap yazıp duruyosun,çogu konuda senın mesajların o konuda belirtilen görüşlere burun kıvırmaktan ibaret...burada da olduğu gibi ........bilmem ne bilmem ne YORUMLARINIZ demiş.Ben ve diğer arkadaşlar şu isimler olabilir demişiz.Her kimsen yada neysen forum kurallarına uymayacak yazı da olsa bıt bıt etmene gerek yok. Ha sormşun menajerlik oynuyorum var mı itirazın ..Tövbe tövbe ama bilgisayardan değil seyrettiğim oyuncuları burada sunarak :simit:

Arkadaşım gördüğüm abzürdlüğe saçmalığa itiraz etmezsem nerede kaldı insanlığım?Adam yazmış 25 milyon dolarlık adam mesajı okuyan kahkaha atar.Beni takip ettiğin için teşekkürler aynı zamanda bıt bıt etmem düşündüğüm doğruysa sesim gür çıkar.Yazılanları okuyunca biz neredeyiz burası neresi diye düşünüyorum.Sen menejerlik oynuryorsan bende eleştirel yorumlar getiriyorum var mı itirazın?:simit::simit:

kadro iyi de seneye kaleci kalmayacak :|

bence gonderilecekler:lincoln(mac secmesi,kafasına gore tatil yapmacı ustune en fazla parayı alması takım ici dengeleri bozuyor),linderoth(her ne kadar istemesemde muzmin sakat),nonda(ilk sezonunda zaman zaman iyiydi bu sezon tam bir fiyasko),de santcis(iyi bir kaleci ama istikrarı yok ayrıca defansımız hepsi turk ve ingilizce bilmedigi icin anlasamıo),umit karan,hasan sas(ikiside galatasaraya cok buyuk hizmetler verdi ancak profosyonel degiller umitin barlara gitmesi hasanın cok kilo alması vs...),yaser,volkan(geldiklerinde umutluydum ama buyuk takımın yukunu kaldıramıolar),mehmet guven(yorumsuz)sabri(kendini hic gelistirmio ortaları ve sutları daglara taslar ayrıca trubunu provoke edio en ufak faulde itiraz edio)

kiraya verilecekler:aydın,ferdi

gelecek sezon 10 numara poziyonu ardaya verilmeli o bu yuku kaldırabilir ayrıca kewell sola gecince daha etkili olur

-------------- Transfer(kameni genc ve yetenekli)

ugur(serkan) Servet(emre asık) emre gungor(semih) hakan balta(alparslan)

Transfer ayhan(barıs) Mehmet topal(transfer mustafa sarp%90) kewell

------------------ Arda

baros(serkan calık,ozgurcan)

allah korusun arda sakatlanır veya cezalı olursa cift forvet oynarız

T.Direktor:Co Adrianese(alt yapıya onem verip total futbol oynatıo kesinlikle alınmalı ve en az 2 yıl sabredilmeli basarılı olacaktır)

bu benim dusuncem belki size uygun degil ama bende sizin dusuncenize saygı duyarım.sizden aynı anlayısı beklerim.:D

özgürcanı nie yolluyorlar yha adam sık sık oynarsa geleceğin hakan şükürü olur

Geri
Üst Alt