Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Bir kere de penalti Kutar be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eleştirilirPenaltı üzerinden bile eleştiriliyor
cıkacak kardesım 4 mılyon alıyor bu adamın zihinsel gücleri olmali2.golde Marcao'nun müdahale yapamayacağını düşünerek topa çıkması gerekiyordu demek. Gerçi penaltı noktasından 90'a zımbalanan şutta hatalı diyordunuz burada, gerçekten ruhsal sıkıntılarınız olduğunu düşünüyorum.
"Adam köşeye çok güzel vurmuş"
"Adam 90 'a bırakmış topu"
"Yahu Muslera o golü nasıl kurtarsın"
"Kanat takıp uçsun mu adam"
Muslera 'nın 127 sayfalık konusunu inceleyin yemin ediyorum %80 'i böyledir. Yahu Muslera senelerdir adına yakışan kaleciliği yapamıyor bunu neden kabul edemiyoruz ki ? X futbolcunun 1 maçta ki en ufak hatasıyla yerden yere vuran GSC ailesi neden 4 senedir dönemsel parlamalar hariç kötü bir kaleci performansı sergilediğini kabul edemiyor ?
Yahu ben bunu anlamıyorum yeri geliyor Real taraftarı maç içinde C.Ronaldo 'yu ıslıklıyor yeri geliyor Juventus Marchisio gibi 26 sene formasını giymiş bir isimle yollarını ayırmasını biliyorTerimi savunan olunca bir yerleri oynar ama musleraya dokunanlara acımazlar. Omurgasız zihniyet
muslerayı 2 senedır elestırıyoruz forumda karısanda yok?? bi @Yunus Can karısır oda musleranın kuzeniYahu ben bunu anlamıyorum yeri geliyor Real taraftarı maç içinde C.Ronaldo 'yu ıslıklıyor yeri geliyor Juventus Marchisio gibi 26 sene formasını giymiş bir isimle yollarını ayırmasını biliyor
Bizde Fatih Terim 'den tut yönetime kadar herkes eleştirilebilir Belhanda 1 maç kötü oynarsa dünyanın en kötü futbolcusu odur, Onyekuru yerden yere vurulabilir ama Muslera 'ya en ufak eleştiri yapılırsa Allah forum ayağa kalkıyor