#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Penaltıyı kurtaramadı. Bütün sezon çıkmaması gereken toplarda çıkıp adamları indirdi, çıkması gereken tek pozisyonda çıkmadı.

2. gol da Marcaoun pozisyon almada hata yaptigini ve yetisemeyeceni anlayip ciksa topa yetisebilirmiydi belki? Golda sucu onda falan aramiyorum. Riske girip yetisme sansi varmiydi diye soruyorum

Yediğimiz golde erken çıkmali idi geç kaldi. Penalti için bir kaleci elestirmek cok mantıkli değil.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.golde Marcao'nun müdahale yapamayacağını düşünerek topa çıkması gerekiyordu demek. Gerçi penaltı noktasından 90'a zımbalanan şutta hatalı diyordunuz burada, gerçekten ruhsal sıkıntılarınız olduğunu düşünüyorum.

Yahu adam penaltılarda bile eleştiriliyor (!)

O golde Marcao 'nun suçu zaten çünkü Marcao hata yapamaz asla o topun ordan geçmemesi gerekirdi değil mi ? çünkü kalecimizin orada arkadaşının hatasını telafi etmesi mümkün değil mi ? Muslera 'nın orada çıkıp topu alması düşünülemez bile

Yahu Diagne 'den Fatih Terim 'e Feghouli 'den Linnes 'e kadar herkes eleştiriliyor Muslera 'ya maç boyunca 2 kere işimiz düştü geri kalanında İsmail Çipe olsaydı da kalede hiçbir fark olmazdı sadece 2 pozisyon penaltı pozisyonu ve Marcao 'nun adamı kaçırdığı pozisyon ikisi de gol oldu

Ve biz burada yine "Yahu o penaltıyı nasıl tutsun" "Marcao yedirdi 2. golü" diye tartışıyoruz yine. Çünkü kalecimizin bir işe yaramasını düşünemeyiz kritik bir kurtarış yapması teklif bile edilemez değil mi ? Yahu beyler Muslera 'dan bahsediyoruz kalemizdeki adam Ufuk Ceylan değil, senelik 4 mil.€ alan Muslera 'dan bahsediyoruz. Daha dün GQ tarafından yılın sporcusu seçilen senelerdir ligin tartışmasız en iyi kalecisi dediğimiz, Galatasaray tarihinin Taffarel ile birlikte en iyi kalecisi dediğimiz adam sadece 2 defa işimiz düştü kalemizde gördük 2 pozisyonu da

Yemin ediyorum bugün maça İsmail Çipe ile çıksaydık da 2 'den fazla yemezdik. Taraf tutmaya hiç gerek yok nasıl ki Belhanda-Feghouli hatta Fatih Terim suçlu olduğu maçta bu kadar eleştiriliyorsa çooook uzun zamandır kötü olan Muslera neden eleştirilmiyor benim tek merak ettiğim şey bu ...

2.golde Marcao'nun müdahale yapamayacağını düşünerek topa çıkması gerekiyordu demek. Gerçi penaltı noktasından 90'a zımbalanan şutta hatalı diyordunuz burada, gerçekten ruhsal sıkıntılarınız olduğunu düşünüyorum.
cıkacak kardesım 4 mılyon alıyor bu adamın zihinsel gücleri olmali

"Adam köşeye çok güzel vurmuş"
"Adam 90 'a bırakmış topu"

"Yahu Muslera o golü nasıl kurtarsın"
"Kanat takıp uçsun mu adam"

Muslera 'nın 127 sayfalık konusunu inceleyin yemin ediyorum %80 'i böyledir. Yahu Muslera senelerdir adına yakışan kaleciliği yapamıyor bunu neden kabul edemiyoruz ki ? X futbolcunun 1 maçta ki en ufak hatasıyla yerden yere vuran GSC ailesi neden 4 senedir dönemsel parlamalar hariç kötü bir kaleci performansı sergilediğini kabul edemiyor ?

Vallahi bende bazen bu golü çıkartamaz mıydı diye düşünüyorum zaman zaman. Ama bugün ne pek iş düştü kendisine ne de gollerde suç bulurum. Biri penaltı zaten. Köşeyi de tutturdu ama çıkaramadı iyi vurdu Salvio denen -.

"Adam köşeye çok güzel vurmuş"
"Adam 90 'a bırakmış topu"

"Yahu Muslera o golü nasıl kurtarsın"
"Kanat takıp uçsun mu adam"

Muslera 'nın 127 sayfalık konusunu inceleyin yemin ediyorum %80 'i böyledir. Yahu Muslera senelerdir adına yakışan kaleciliği yapamıyor bunu neden kabul edemiyoruz ki ? X futbolcunun 1 maçta ki en ufak hatasıyla yerden yere vuran GSC ailesi neden 4 senedir dönemsel parlamalar hariç kötü bir kaleci performansı sergilediğini kabul edemiyor ?

Terimi savunan olunca bir yerleri oynar ama musleraya dokunanlara acımazlar. Omurgasız zihniyet

Terimi savunan olunca bir yerleri oynar ama musleraya dokunanlara acımazlar. Omurgasız zihniyet
Yahu ben bunu anlamıyorum yeri geliyor Real taraftarı maç içinde C.Ronaldo 'yu ıslıklıyor yeri geliyor Juventus Marchisio gibi 26 sene formasını giymiş bir isimle yollarını ayırmasını biliyor

Bizde Fatih Terim 'den tut yönetime kadar herkes eleştirilebilir Belhanda 1 maç kötü oynarsa dünyanın en kötü futbolcusu odur, Onyekuru yerden yere vurulabilir ama Muslera 'ya en ufak eleştiri yapılırsa Allah forum ayağa kalkıyor

Yahu ben bunu anlamıyorum yeri geliyor Real taraftarı maç içinde C.Ronaldo 'yu ıslıklıyor yeri geliyor Juventus Marchisio gibi 26 sene formasını giymiş bir isimle yollarını ayırmasını biliyor

Bizde Fatih Terim 'den tut yönetime kadar herkes eleştirilebilir Belhanda 1 maç kötü oynarsa dünyanın en kötü futbolcusu odur, Onyekuru yerden yere vurulabilir ama Muslera 'ya en ufak eleştiri yapılırsa Allah forum ayağa kalkıyor
muslerayı 2 senedır elestırıyoruz forumda karısanda yok?? bi @Yunus Can karısır oda musleranın kuzeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt