#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler sakin bu forumda muslerayı en çok eleştiren 3 kişiden biriyim ama asla hakaret kova vs demem
yediği gol malesef yakışmıyor musleraya ama çok şaşırtmıyor artık böyle golleri yemesi çalışmıyor çünkü..
çalışmadığının ispatı dakika 45+1 donka bir pas atıyor salise ile k.paşalı oyuncu yetişemedi yetişse 3 kişi kaleciyle karşı karşıya kalacaktı..
antremanlarda ne yapıyor çok merak ediyorum baskı anında seri paslaşma panik yapmadan pas verme hiç çalışmıyor zerre gelişme yok 2 kişi bassa top hemen taça..
efsane kalecimiz olarak hatırlamak istiyorum kişiliğini sevmeyen yok ama lütfen çalış haket aldığın parayı nando.

Galatasaray Muslera'nın batırdığı maçlarda bir şekilde yarışta kalacak da sezonun son 7-8 maçında beyimiz şampiyonluk modunu açacak.

İyiydi, hoştu, çok da sevdik kendisini, bu zamana kadar çok önemli katkılar yaptı ama tadını daha fazla kaçırmadan yollarımızı ayırmamız lazım. Kendisi için MLS gibi bir lig daha hayırlı olur. Biz de 1-1,5 milyon euro yıllık ücreti olan bir kaleci buluruz.

Bakalim ne kadar Galatasarayli gorecegiz

Yazin indirime gitmezse herhangi bir kaleci olarak hatirlanacaktir

Bu sezon yaptığı saçma sapan hatalarla bir çok maçı (Fenerbahçe, Schalke vs.) elleriyle rakibe vermiştir. 3,5 milyonluk performans ortaya koyamadı maalesef bu yıl. İsmail Çipe de oynasa durum farklı olmazdı.

41915

Gereksiz geri pas hastalığına bir son vermemiz lazım. 2 saniye önce ön alanda topla oynarken bir bakıyorsun Muslera'ya dönülmüş. Bugün yediği gol bir yana, çok riskli paslar da attı. Israrla kendi ayağımıza sıkmaya çalışıyoruz.

Ayagi kaleciler bazinda dunyanin en kotusu, ama kendi farkinda degil

Denedigi paslari Ter Stege bile aklinin ucundan gecirmiyor

maçlarda gelen pozisyonların hepsini içeriye almakla gayet istikrarlı bir grafik çiziyor 500 bin dolara bu performansta bir kaleci bulmak zor olmasa gerek.En azından kesin şunu maç başı alacaklarından kurtulalım.

Her oynadığı macta sıcıp batırıyor, amatör kalecilerin yiyeceği golleri yiyor. Burada hala Muslera'yı savunanlar var. Sene sonuna kadar, şampiyonluk iddiamız devam ettiği için Muslerayı kerhen savunurum ama Haziranda bu adam gitmeli artık.

Muslera maaşında indirim yapmayacaksa gitsin. O gittikten sonra çok maçta ciddi kıvranacağını bilen, yabancı daha iyisini bonservisiyle daha ucuza getiremeyeceğimizi idrak eden bir taraftar olarak söylüyorum bunu. Kendisini çok seviyorum, Galatasaray tarihinin tartışmasız en büyük, en değerli 5-6 yabancısından biri ama genel maaş skalasında aldığı para abuk kalıyor artık. Bunu yaptığını göre ya geçen sezon De Gea'nın, bu yıl Lloris'in gösterdiği gibi bir takımı tek başına en üst liglerde potada tutacak ya da maaşını 2.750-800 bandına çekip bu arada yediği abuk gollerde sadece günlük performansını gündeme getirtecek. Türkiye gibi bir döviz cehenneminde yılda 4.5 milyon para alıp her maça ofsayt iş sıkıştıramaz bir kaleci, hele de bir kaleci.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt