#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunculardan maaşlarında indirime gitmelerini beklemek saçma. Hiç kimse maaşında indirime gitmez. 4 milyon kazanan 33 yaşında bir kaleciyi de kolay kolay kimse transfer etmez.

Gönderemeyiz. Her sene lige iyi başlar, kötü devam eder, çok iyi bitirir. İyi bitirdiği için de kimse yerine adam bakmaz. 8 yıldır bu şekilde devam eden bir oyuncuya şimdi patlamış gibi muamele etmek yanlış. Tek isteğim gelecek sezon arkasına, onu tedirgin edebilecek, ayağı iyi bi' kaleci.

Umraniyespor'dan BURAK OGUR'u getirip arkamiza yaslanalim

Solak kaleci izlemis oluruz, kalecinin de futbolcu oldugunu ayagi oldugunu hatirlamis oluruz

Gerci yan toplarda ciddi sikintili ama olsun

Ekli dosyayı görüntüle 41973

Gol tam olarak böyle gerçekleşiyor ama ne hikmetse Muslera hariç herkes suçlu pozisyonda. Müdahaleyi yapan Linnes 'den barajdaki Emre T-Feghouli 'ye kadar herkese suç bulundu ama Muslera tuttuğu köşeden gol yemiş-barajı hatalı kurmuş-topun nereye geldiğine bakmadan yanlış tarafa yönelmiş bunların hiçbirisi önemli değil

"Muslera o golü nasıl tutsun" değil mi ?

Yine söyledim hep söylüyorum Muslera ve Fernando ikilisinin performansları bu takımın en büyük sıkıntısı ...
Boşa çene patlatma usta. Burada bazı isimlere karşı öyle bi kemik kadro var ki ne desen boş

Aylardir kendine gelmesini yaziyoruz elestiriyoruz da eskisi gibi olmayacak Belli oldu bu

Taffarel olmadigi icin form dusuklugu dedik,degilmis cunku taffarel ile de performansi ayni

Kendisi 2015 agustosundan beri vasat bir kalecilik sergiliyor ilk 2 yılında 2015 şampiyonluğunun ekmeğini yedi hiç konuşulmadı hatırlayanlar 15 16 sezonunda ilk haftalar neler yedi zaten koptuk o ara ligde avrupada da berbattı geçen yılki şampiyonlukta alanya ve akhisar deplasmanlarinda 3 4 top çıkardı eski günlerinden esintiler sundu onun haricinde maç aldığını hatirlamiyorum isin kotu tarafi surekli daha kotuye gidiyor.

Yedirmeden bitirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt