#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben gs topçusunu geç hiçbir topçuya beddua etmem moda 1 soru yönelttim sadece

O sorunun içinde niyet belli..
Benim eski postlarımı okuduysan eger, Muslera ile ilgili bu forumda eleştiri yapan ilk kişilerden biri oldugumu gorursun..
Ama kova benzetmeleri (senin için yazmadım), veya beddualar bu adamın yaptığı hizmetlere saygısızlık olur.. Nankorluk yapmayalım.

O sorunun içinde niyet belli..
Benim eski postlarımı okuduysan eger, Muslera ile ilgili bu forumda eleştiri yapan ilk kişilerden biri oldugumu gorursun..
Ama kova benzetmeleri (senin için yazmadım), veya beddualar bu adamın yaptığı hizmetlere saygısızlık olur.. Nankorluk yapmayalım.
ne anlatıyon

Santiago Bernabeu'da Marcelo, Raul, Ronaldo vs. isliklandi normaldir bunun olmasi

Buyuk ve winner takimlar boyledir futbolcusu performans koyacak karakter koyacak ortaya
Fatih Terim'e neler deniliyor veya denildi sonuçlar ters geldiği vakit...

Yanlış buluyorum aşırı ve aşağılayıcı eleştiri tarzına. Özelikle kulüp efsaneleri ise bu konuda çok daha hassas davranıyorum ama büyük kulüplerde başarı baskısı mevcut ki biz modern endüstriyel futbolunda bu ülkenin tek büyüğüz Avrupa futbolunda.

Baskının her yönüyle olması kadar doğal bir durum olamaz. Başarıyı isteyen kaç milyon taraftar var sonuçta kulübün arkasında/peşinde.

Ben de Belhanda ya zaman zaman mal veya gerizekali falan diyorum.

Benzeri seylerin Muslera ya veya genel olarak baska bir futbolcumuza söylenmesinde öyle aman aman bir sakinca görmüyorum, asiri derecede hakarete falan kacmadigi sürece bunlar ceza veya yasaklanma gerektirecek ithamlar degil bence forum icinde.

Yalniz yukaridaki listeden dangalak hosuma gitti bunu yakin zamanda Belhanda icin kullanabilirim, bana bunu kullanmak icin firsat sunacaktir süphesiz kisa sürede.

Ben de Belhanda ya zaman zaman mal veya gerizekali falan diyorum.

Benzeri seylerin Muslera ya veya genel olarak baska bir futbolcumuza söylenmesinde öyle aman aman bir sakinca görmüyorum, asiri derecede hakarete falan kacmadigi sürece bunlar ceza veya yasaklanma gerektirecek ithamlar degil bence forum icinde.

Yalniz yukaridaki listeden dangalak hosuma gitti bunu yakin zamanda Belhanda icin kullanabilirim, bana bunu kullanmak icin firsat sunacaktir süphesiz kisa sürede.

Kinq sana o zevki tattirmayacaktir resital ustune resital artik

Kinq sana o zevki tattirmayacaktir resital ustune resital artik

Pek sanmiyorum ama

m170227_18313.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt