#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden o laflarin altinda nasil kaldin anlamis degilim

Mezhebin genismis gozlemledigim kadariyla

Bugun cok ustune gelmeyeyim Ronaldocugun kaybetti uzgunsundur
Hem laflari yedin + postayi yedin. Ne yuz ile donduysen artik. Neyse keyfim yerinde bos beles insanlarla ugrasamam simdi

Hem laflari yedin + postayi yedin. Ne yuz ile donduysen artik. Neyse keyfim yerinde bos beles insanlarla ugrasamam simdi

Ne lafi yemisim en son aklinin benimki kadar iyi calismadigi sonucuna varmistik diye hatirliyorum tekrardan oralara mi girelim simdi

Bana sovdun bedelini odedin yiyorsa bir daha sov bak sana ne yapiyorlar

Keyfi yerindeymis su an Ronaldo posterine bakarak aglamiyorsan ben de bir sey bilmiyorum

reyis maçın 10.dakikasında hatalı gol yiyerek turu geçme umutlarımızı bitirecek gibi

Ne lafi yemisim en son aklinin benimki kadar iyi calismadigi sonucuna varmistik diye hatirliyorum tekrardan oralara mi girelim simdi

Bana sovdun bedelini odedin yiyorsa bir daha sov bak sana ne yapiyorlar

Keyfi yerindeymis su an Ronaldo posterine bakarak aglamiyorsan ben de bir sey bilmiyorum
Yine attirimmi seni bos bos konusmandan dolayi yavrum :) kasinma adam gibi konus konusacaksan yoksa yol al. Senin gibi bos beles insanlara zaman harcayacak vaktim yok

Yine attirimmi seni bos bos konusmandan dolayi yavrum :) kasinma adam gibi konus konusacaksan yoksa yol al. Senin gibi bos beles insanlara zaman harcayacak vaktim yok

Attir bakalim nasil attiracaksan

Laubaliligin luzumu yok kendini zeki hissetmek icin boyle seyler yapmak zorunda oldugun gercegine anlayis gosteriyorum ama hem sen baslatiyorsun hem sen uzatiyorsun

Attir bakalim nasil attiracaksan

Laubaliligin luzumu yok kendini zeki hissetmek icin boyle seyler yapmak zorunda oldugun gercegine anlayis gosteriyorum ama hem sen baslatiyorsun hem sen uzatiyorsun
Burada bos bos uzatan sensin yeniden sacma sapan konusarak. Kes simdi

çok misafirperverdir. ilk gelen topu hemen içeriye buyur eder. asla geri çevirmez. geri çevirdiği nadirdir. 4 toptan 3ünü içeriye buyur eder.

Valla bu macta yumurtlarsa bir seyler Akhisar macina Cipe ciksin zaten kazaniriz bu beyefendi de kenarda otururken dusunmek icin vakit bulur belki kendine neden orada oldugunu.

Dünyanın en iyi 10 kalecisi içinde dediğimiz dönemine dönebilse keşke, o zamanlar çok güven veriyordu, şimdi güvensizlik veriyor. Şahsıma tabii ki.

Gecen seneydi sanki Muslera'nin 10m gibi bir bedele satisi gundeme gelmisti ortalik yangin yerine cevrilmis 25m isteyenler falan olmustu

Yazin satmak istesek 5m veren cikacagini sanmam

Odaklanmis Muslera = Bay Haksiz rekabet

Hava toplari , topu oyuna sokmasi durusu iyidir iyi

Artik ligde de boyle oynama vakti efsane

Belki hayati bir kurtarış yapmadı ama uzun zaman sonra Muslera 'yı kalede güven verirken görmek özlediğim güzel bir histi ...

Rakibe yolladigi her topta sövdüm

Yaw kardesim madem uzun vuramiyorsun yerden stoperlerden birine ver iste adamlar teknik zaten her turlu cikarirlar topu

Muslera bir ara topları çok hızlı oynuyordu. Şimdi etrafını filan kontrol ediyor rakibin yerleşmesini bekliyor. Yetti artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt