- 10 Nisan 2013
- 58.614
- 41.765
- 3.943
musabı cıddıye mı alıyorsun cidden kendi topculara ettigi hakaretler yanında bunlar hic bisey istedigini diyebilirsin
Beni aramışsın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
musabı cıddıye mı alıyorsun cidden kendi topculara ettigi hakaretler yanında bunlar hic bisey istedigini diyebilirsin
Muslera'nın bu takım için ne kadar önemli olduğunu bugün birkez daha gördük. Umarık yönetim bir aptallık yapıp sosyal medya'daki ergen kekoların gazına gelip göndermeye falan kalkmaz. Şunu çok net bir şekilde söyleyebilirim Muslera bu takıma hiç gelmemiş olsa bugün 2 ya da 3 tane daha az sayıda şampiyonluğumuz olurdu, Kaleci bir takımın en önemli parçasıdır takıma uyum sağlamış ve parçası olabilmiş bir kaleci biraz formsuz oldu diye göndermek büyük aptallıktır, Manchester, Juventus, Bayern gibi dünya devleri bile 40 yaşındaki adamlarla kalelerini korudular senelerce çünkü kaleci yeri en zor dolan mevkidir futbolda. Mondragon yaşlı diye gönderildiği zaman takımın ne hallere düştüğünü gördük birkaç sezon daha kalsa belki ekstradan 1-2 şampiyonluğumuz olacaktı. Futboldan bir halt anlamayan o gitsin bu gelsin diye bu işi football manager oynamak sanan sosyal medyadaki sığırların yarattığı algı ile MUslera'yı kötüleme bok atmaya çalışanlara karşı takımın en önemli parçası Muslera'nın arkasındayız.
Son maclarda yine baya iyidi. Ulan Nando keske Maasda indirime gidip oyle uzatip jest yapsan... sonunda kariyerini burada bitirsen

Üstad formunu koruyorsun maaşallah.![]()
Para koklatıyo mu ? 3.75 ten 0.05 verse bende desteklerimBağırsak bakterisi bile sizden daha amaçlı ve vizyonlu.
Konumuna uygun yorum takdir ettim.
şizofren demeyelim de hıyardır diyelim onasu golde bile elestirmeye calisan hakkatten sizofrendir bak