- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Cocuk doğdu doğalı paşam futbolu bıraktı.
5 milyon yuro alan adam bizahmet toparlasın artık kendini. Adamda özgüven yerlerde ve her gelen şut gol oluyor neredeyse.
Yok 10 milyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cocuk doğdu doğalı paşam futbolu bıraktı.
5 milyon yuro alan adam bizahmet toparlasın artık kendini. Adamda özgüven yerlerde ve her gelen şut gol oluyor neredeyse.
De Geayı biraz izleyin1 tane çok net gol çıkardı. Raşhit karşı karşıya kaldı 2. yarı. Maç 1-1 idi. Aniden kendini rakibin önüne atıp perdeledi.
Yediği golü De Gea bile yer. 1 puanı Muslera sayesinde kurtardık.
Yollamiyoz![]()
10 maçta hiç gol yemezse şampiyon oluruz gibiMuslera Şampiyonluk Modunu açmış10 maçta en fazla 2 gol yer..
Takım kendine Antalyaspor maçı ile gelecek gibi.Başakşehir şu 4 maçta takılmazsa şampiyon ama bence takılacaklar.Geçen sene de hiç ummadığı bi maçta 90+5 Robinho golü atmıştı..10 maçta hiç gol yemezse şampiyon oluruz gibi
Şampiyonluk şansımız var hala şakasına dedim zaten ama bu antalya maçında oyun olarak bize bir şeyler göstermeleri gerekiyor. İşler ciddiye bindi artık tek puan kaybı hakkımız kadıköy deplasmanında var.Takım kendine Antalyaspor maçı ile gelecek gibi.Başakşehir şu 4 maçta takılmazsa şampiyon ama bence takılacaklar.Geçen sene de hiç ummadığı bi maçta 90+5 Robinho golü atmıştı..
Kadıköy maçından alacağımız 1 puan şampiyon yapar.Benfica deplasmanında oynadığımız gibi oynamalıyız.Benfica hata yaptığında hızlı oyuncularıyla hatasını kapatıyodu.Fenerde öyle hızlı bi oyuncu yok.Şampiyonluk şansımız var hala şakasına dedim zaten ama bu antalya maçında oyun olarak bize bir şeyler göstermeleri gerekiyor. İşler ciddiye bindi artık tek puan kaybı hakkımız kadıköy deplasmanında var.
Benfica deplasmanında hoca bence zorlu deplasmanlarda oynamamız gerek oyunu denedi. Turu geçmek için fazla uğraşmadı.Kadıköy maçından alacağımız 1 puan şampiyon yapar.Benfica deplasmanında oynadığımız gibi oynamalıyız.Benfica hata yaptığında hızlı oyuncularıyla hatasını kapatıyodu.Fenerde öyle hızlı bi oyuncu yok.
Benfica 1 gol bulsaydı o maçta 4-5 tane gol atarlardı.Bizim orta saha ağır.Süper Lig dışında başka bi takım karşısında fark yiyecek bi kadromuz var.Marcao-Luyindama o yüzden hatalar yapıyo.Emre Akbaba-Nagatomo-Mariano-Linnes geri döndükleri için şampiyonluk için umudum var.Rodrigues olsaydı Diagne ve Miroglou'nu coştururdu.Onyekuru bencil oynadığı için forvetlerde iş yok gibi gözüküyo..Benfica deplasmanında hoca bence zorlu deplasmanlarda oynamamız gerek oyunu denedi. Turu geçmek için fazla uğraşmadı.
Onyekuruyu hiç söyleme zaten onu gördükçe aydın yılmaz gibi leş topçulara boşuna laf etmişiz diyorum.Benfica 1 gol bulsaydı o maçta 4-5 tane gol atarlardı.Bizim orta saha ağır.Süper Lig dışında başka bi takım karşısında fark yiyecek bi kadromuz var.Marcao-Luyindama o yüzden hatalar yapıyo.Emre Akbaba-Nagatomo-Mariano-Linnes geri döndükleri için şampiyonluk için umudum var.Rodrigues olsaydı Diagne ve Miroglou'nu coştururdu.Onyekuru bencil oynadığı için forvetlerde iş yok gibi gözüküyo..