#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera’yı kimse almaz Muslera da bu maaşı sözleşmesi bitene kadar bırakıp gitmez onun için bu boş haberi konuşmaya gerek yok

Haberler bana dogru gibi geliyo. Insallah da dogrudur sene sonu guzelce vedalasalim.

Takım kendine Antalyaspor maçı ile gelecek gibi.Başakşehir şu 4 maçta takılmazsa şampiyon ama bence takılacaklar.Geçen sene de hiç ummadığı bi maçta 90+5 Robinho golü atmıştı..
Şampiyonluk şansımız var hala şakasına dedim zaten ama bu antalya maçında oyun olarak bize bir şeyler göstermeleri gerekiyor. İşler ciddiye bindi artık tek puan kaybı hakkımız kadıköy deplasmanında var.

Şampiyonluk şansımız var hala şakasına dedim zaten ama bu antalya maçında oyun olarak bize bir şeyler göstermeleri gerekiyor. İşler ciddiye bindi artık tek puan kaybı hakkımız kadıköy deplasmanında var.
Kadıköy maçından alacağımız 1 puan şampiyon yapar.Benfica deplasmanında oynadığımız gibi oynamalıyız.Benfica hata yaptığında hızlı oyuncularıyla hatasını kapatıyodu.Fenerde öyle hızlı bi oyuncu yok.

Kadıköy maçından alacağımız 1 puan şampiyon yapar.Benfica deplasmanında oynadığımız gibi oynamalıyız.Benfica hata yaptığında hızlı oyuncularıyla hatasını kapatıyodu.Fenerde öyle hızlı bi oyuncu yok.
Benfica deplasmanında hoca bence zorlu deplasmanlarda oynamamız gerek oyunu denedi. Turu geçmek için fazla uğraşmadı.

Benfica deplasmanında hoca bence zorlu deplasmanlarda oynamamız gerek oyunu denedi. Turu geçmek için fazla uğraşmadı.
Benfica 1 gol bulsaydı o maçta 4-5 tane gol atarlardı.Bizim orta saha ağır.Süper Lig dışında başka bi takım karşısında fark yiyecek bi kadromuz var.Marcao-Luyindama o yüzden hatalar yapıyo.Emre Akbaba-Nagatomo-Mariano-Linnes geri döndükleri için şampiyonluk için umudum var.Rodrigues olsaydı Diagne ve Miroglou'nu coştururdu.Onyekuru bencil oynadığı için forvetlerde iş yok gibi gözüküyo..

Benfica 1 gol bulsaydı o maçta 4-5 tane gol atarlardı.Bizim orta saha ağır.Süper Lig dışında başka bi takım karşısında fark yiyecek bi kadromuz var.Marcao-Luyindama o yüzden hatalar yapıyo.Emre Akbaba-Nagatomo-Mariano-Linnes geri döndükleri için şampiyonluk için umudum var.Rodrigues olsaydı Diagne ve Miroglou'nu coştururdu.Onyekuru bencil oynadığı için forvetlerde iş yok gibi gözüküyo..
Onyekuruyu hiç söyleme zaten onu gördükçe aydın yılmaz gibi leş topçulara boşuna laf etmişiz diyorum.

43051

43060

43061

Ligde en çok kurtarış yapan kaleciler

43062

Muslera'nın bu sezonki istatistikleri

43063

İnşallah videoda göründüğü kadar motive olmuştur gerçekten. Zaten sene başında forvetsiz başladık sonra orta saha pert oldu şimdi beklerimiz iflas etti artık kaleci sıkıntısı da yaşamayalım haydi be Muslera şampiyon yap bu takımı her şeyi silip atalım hakkındaki tüm görüşlerimiz temizlensin

İyi olup olmadığı ayrı bir tartışma konusu.. fakat son zamanlarda Muslera başta olmak üzere birçok oyuncunun gideceğine yönelik haberler kasıtlı olarak çıkarılıyor..
Sene sonuna kadar içimizdeki tüm olumsuz fikirleri saklayıp bu alçaklara inat birleşmeliyiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt