- 10 Mart 2013
- 121.543
- 158.255
- 5.068
Evetyasak mı yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evetyasak mı yani
ben gs topçusunu geç hiçbir topçuya beddua etmem moda 1 soru yönelttim sadece
tmm musapı belhandaya yazdıkları yüzünden banlayın da samimiyetinize inanalım
ne anlatıyonO sorunun içinde niyet belli..
Benim eski postlarımı okuduysan eger, Muslera ile ilgili bu forumda eleştiri yapan ilk kişilerden biri oldugumu gorursun..
Ama kova benzetmeleri (senin için yazmadım), veya beddualar bu adamın yaptığı hizmetlere saygısızlık olur.. Nankorluk yapmayalım.
Hiçbirsey..Anlayan anladı..ne anlatıyon
Fatih Terim'e neler deniliyor veya denildi sonuçlar ters geldiği vakit...Santiago Bernabeu'da Marcelo, Raul, Ronaldo vs. isliklandi normaldir bunun olmasi
Buyuk ve winner takimlar boyledir futbolcusu performans koyacak karakter koyacak ortaya
Ben de Belhanda ya zaman zaman mal veya gerizekali falan diyorum.
Benzeri seylerin Muslera ya veya genel olarak baska bir futbolcumuza söylenmesinde öyle aman aman bir sakinca görmüyorum, asiri derecede hakarete falan kacmadigi sürece bunlar ceza veya yasaklanma gerektirecek ithamlar degil bence forum icinde.
Yalniz yukaridaki listeden dangalak hosuma gitti bunu yakin zamanda Belhanda icin kullanabilirim, bana bunu kullanmak icin firsat sunacaktir süphesiz kisa sürede.
şu forumda şunu yazacak en son adam gelmiş millete racon kesiyor inanılır gibi değilSimdiden soylim bu Konu artik bende . Ey hakaret kufur felan gorursem affetmem yarin. Elestirileri Dogr duzgun yapin
Kinq sana o zevki tattirmayacaktir resital ustune resital artik
Pek sanmiyorum ama
![]()
Sana keserim var mi?şu forumda şunu yazacak en son adam gelmiş millete racon kesiyor inanılır gibi değil
Kovalera Yasak ayni cophanda gibiAsagidakilerden hangileri okey hangileri degil bilgilendirirsen sevinirim
- Kova/Kovalera
- Hain
- Kolsuz
- Çöp
- Teneke
- Dangalak
- Uruguayli Volkan
- Ahlaksiz
yavaş kes de saçlar bozulmasınSana keserim var mi?
Kovalera Yasak ayni cophanda gibi
Musap'ı peşine kene gibi yapıştın haSenin bir aralar iki lafindan biri rezalethanda idi ne oldu vaz mi gectin durusundan
Yasaklandi yoksa halen copSenin bir aralar iki lafindan biri rezalethanda idi ne oldu vaz mi gectin durusundan
Benim yuzumden Forumdan atildi da ondandirMusap'ı peşine kene gibi yapıştın ha![]()
Benim yuzumden Forumdan atildi da ondandir![]()