Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.996
- 8.720
- 2.518
Galatasaray tarihinin en iyi kalecisidir. saçma salak yorumlar yazmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray tarihinin en iyi kalecisidir. saçma salak yorumlar yazmayın.
Sen en iyisi git onuru selcugu felan yalayip dur yeniden en iyi yaptigin is neticede.15 dakika içinde tuttuğu pozisyonları göster bakalım
Normalde tutması gereken pozisyonlarda bile ovvv Muslera çektiğiniz için size bir şey anlatmak zor
En son bu kafayı Sneijder'de yapıyordunuz gördük bizden gittikten sonra kariyerini
Andone nandonun assistini yemedi mi atagimizi katlediyor diyorsun. Kaba etinle izlemeyi birak artikİyi futbol oynuyor mu hayır o zaman eleştirebilirim
Her atağımızı katlediyor
Sen en iyisi git onuru selcugu felan yalayip dur yeniden en iyi yaptigin is neticede.
Normalde tutmasi gerekenleri diyorsun normalde olmayanlari da tuttu bu sezon.
Bu golü yersen suc felan olmaz bos bos ötme
sinirlendi yine modum diye bos yapma kes mes göstertme kendine.Kes ya modsun diye hakaret edebileceğini mi sanıyorsun
Sana burdan bir söversem bir kulağından girer öbürkünden çınlama gelir akıllı ol
Siz Terim'i eleştirirken iyi boş yapma
sinirlendi yine modum diye bos yapma kes mes göstertme kendine.
Degil bana sövmeyi sana bi sayarim forumdan kacarsin yeniden utancindan yol al simdi bos insan.
Cahil vasat herif
Buyur özelden et korkma raporlamam. Ama ne gururun ne namusun ne de olamaysn serefinin s si kalir
Buyur özelden et korkma raporlamam
..Ne korkacağım iki yüzlü olmasan kendine basarsın cezayı ama hakareti hak görüyorsun kendini
Biz yazsak aynı şeyleri anında basarsın cezayı çakma mod seni
bir yerinde fisekler patlar mutluluktan yaparsa biliyorum. Dua et bu sezon ki maclarin %90ninda oldugu gibi o maci da kurtarmasin yenidenDikkat et ben hiç hakaret etmiyorum kuduran kim belli bence
Muslera umarım bu maçı katlettiği gibi Fener maçını da katletmez tek temennim o
bir yerinde fisekler patlar mutluluktan yaparsa biliyorum. Dua et bu sezon ki maclarin %90ninda oldugu gibi o maci da kurtarmasin yeniden
bence de 40 firin ekmek yemen lazimPuhaha neyse senle futbol tartışmak anlamsız hareketti özür dilerim