#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray tarihinin en iyi kalecisidir. saçma salak yorumlar yazmayın.

15 dakika içinde tuttuğu pozisyonları göster bakalım

Normalde tutması gereken pozisyonlarda bile ovvv Muslera çektiğiniz için size bir şey anlatmak zor

En son bu kafayı Sneijder'de yapıyordunuz gördük bizden gittikten sonra kariyerini
Sen en iyisi git onuru selcugu felan yalayip dur yeniden en iyi yaptigin is neticede.
Normalde tutmasi gerekenleri diyorsun normalde olmayanlari da tuttu bu sezon.
Bu golü yersen suc felan olmaz bos bos ötme

Sen en iyisi git onuru selcugu felan yalayip dur yeniden en iyi yaptigin is neticede.
Normalde tutmasi gerekenleri diyorsun normalde olmayanlari da tuttu bu sezon.
Bu golü yersen suc felan olmaz bos bos ötme

Kes ya modsun diye hakaret edebileceğini mi sanıyorsun

Sana burdan bir söversem bir kulağından girer öbürkünden çınlama gelir akıllı ol

Siz Terim'i eleştirirken iyi boş yapma

Kes ya modsun diye hakaret edebileceğini mi sanıyorsun

Sana burdan bir söversem bir kulağından girer öbürkünden çınlama gelir akıllı ol

Siz Terim'i eleştirirken iyi boş yapma
sinirlendi yine modum diye bos yapma kes mes göstertme kendine.

Degil bana sövmeyi sana bi sayarim forumdan kacarsin yeniden utancindan yol al simdi bos insan.

Cahil vasat herif

Dikkat et ben hiç hakaret etmiyorum kuduran kim belli bence :D

Muslera umarım bu maçı katlettiği gibi Fener maçını da katletmez tek temennim o
bir yerinde fisekler patlar mutluluktan yaparsa biliyorum. Dua et bu sezon ki maclarin %90ninda oldugu gibi o maci da kurtarmasin yeniden

Siz öyle görün ben gerçekleri konuşuyorum yediği gol tek kelime ile rezillik

Sneijder tempoyu kaldıramıyor dediğimizde aynı tepkileri veriyordunuz

Herif bizden sonra Nice'e gitti takımdan gönderilme sebebi neymiş gidin bir araştırın bakalım.Sırf bazı oyuncuları seviyorsunuz diye dokunulmaz yapıyorsunuz hemen.Hata yaptığında hatalıydı demelisiniz

@Uğur İz

Hakaret etmek serbest herhalde bu arkadaşa ?

Musap'ın üslubunu onayladığımı söyleyemem ama şu maçı Muslera'ya yıkmak da bayağı zorlama bence.Terim/Levent (artık hangisi oyuncu değiştiriyorsa),Lemina,Babel,Adem vs. Muslera'dan önce maçı veren bir sürü aktör var.Herifin önüne keklik gibi düştü.Sert vurarak yapıştırdı.Muslera'nın suçu olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt