Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Can Karabacak reis iyi kaleci diyordun bu kova gokhana ? Herif kova kova
Takim bu sene cok kotu yapacak bi sey yok musleradan sonra en iyi kaleci diyorum halen. Sacma goller yiyo ama refleksleri saglam. Normal bi savunma arkasında gecen seneki performansini gosterir@Can Karabacak reis iyi kaleci diyordun bu kova gokhana ? Herif kova kova
Cailson ve Turuc'ten yedigi gollerle tam bir tencere oldugunu tescilledi.
Takim bu sene cok kotu yapacak bi sey yok musleradan sonra en iyi kaleci diyorum halen. Sacma goller yiyo ama refleksleri saglam. Normal bi savunma arkasında gecen seneki performansini gosterir
gecen yıl da bjk den 7 tane yemedi mi bu herifTakim bu sene cok kotu yapacak bi sey yok musleradan sonra en iyi kaleci diyorum halen. Sacma goller yiyo ama refleksleri saglam. Normal bi savunma arkasında gecen seneki performansini gosterir
Sigirligi tutuyo dogrudur onu ben de diyorum da musleranin arkasinda olsa kafam rahat olur sahsen, bu sene kötü gecen senelerde cok iyiydi hatta milli takima kadar yukseldi mert ve volkan varken. Takim dipteBende begeniyordum aslinda ama herkes ileri giderken bu geriledi. En son basak macinda yine sacma sapan gok yedi
Bu 10 sene icinde toplam 1 sene kötü olmustur Nando. Zaten o kadar da olma hakki varGeçen sene ilk devre çok kötüydü. İkinci devre toparladı. Bu sene sezon başından beri çok iyi. Allah nazarlardan saklasın.
Bu 10 sene icinde toplam 1 sene kötü olmustur Nando. Zaten o kadar da olma hakki var
O yan top olayinda defansif anlayis da bok gibiydi amaBir ara her yan top goldü. Onu da unutmamak lazım. Neyse Muslera toparladı sonunda.
Nbr Hakan Yamukzarif bulu
Nbr Hakan Yamuk