Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Bende bakamadim penaltiya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5-6 sene daha çok rahatlıkla oynar mesela yaşantısı düzgün, kendine iyi bakıyor özellikle şu yaşında bile gelişimine devam ediyor. Futbol kariyerini bittirdikten sonra Terimin teknik anlamda iyice pişirmesi gerekiyor bence teknik direktör olarak da iyi işler başarır hırslı, azimli ve örnek bir sporcu kaleci olmasından dolayı oyunun içinde taktik anlamında daha bilgili olacağını düşünüyorum zaten dünya futbolunda kaleciler ve stoperler iyi teknik direktör oluyorlar oyunda genel anlamında arkada kaldıkları için belki bir gün kalecilikteki başarıları gibi teknik direktörlükte de güzel başarılar elde eder.
Bence uzun yıllar kalıcı teknik direktörümüz olsun Terimden sonrası böyle bir karakter iyi olur60 yasina kadar kaleci antrenoru yapsin
Bence uzun yıllar kalıcı teknik direktörümüz olsun Terimden sonrası böyle bir karakter iyi olur
Bence çok daha iyisi olur karakter olarak müthiş oyuncularla iletişimi kuvvetli neden olmasın belki ileride uzun yıllar takımda kalıp güzel başarılar elde edebilir ben inanıyorum umarım onun da kulüple alakalı uzun vadeli planları vardır![]()
Marcelo Gallardo - Manager profile
This is the profile site of the manager Marcelo Gallardo. The site lists all clubs he coached and all clubs he played for.www.transfermarkt.com
ne diyorsun
btsgoalies.com
Doğru zamanda doğru karar... ospina'ya da kafam girsin...Sözlükte gördüm meraklısı için buraya da taşıyayım.
![]()
GK Analysis: Muslera save shows how important a one-man wall can be.
It’s a victory 21 years in the making. For the first time since 1999, Galatasaray beat their cross-town rival Fenerbahçe in Kadıköy, Istanbul. The reigning Süper Lig champions defeated their …btsgoalies.com
3 ün 1 i de sakat şampiyonluk bideTapındıkları Alex'in 3 şampiyonluk gördüğü yerde 5 şampiyonluk gördü. İnşallah 6 gelmek üzere. Diğer kazandığı kupaları ve kurtardığı maçları saymıyorum bile. Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en verimli yabancı oyuncusu ve Galatasaray duruşuna en çok yakışan kaptan. Seni seviyoruz Nandooo
Sene başından beri etkisinin en az hissedildiği maç olabilir enteresan.
Büyük GSli. Halen seviyor bizi cesur yürekLorik Cana yi sevgiyle yad ediyoruz!!