#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxresdefault.jpg

ERi79W5X0AEqqOB

1582586718035.webp

1582586830339.webp

Müthiş kurtardı ama bunuda yapmalıydı çünkü bu riski kendisi aldı o an tek baraj isteyerek. Ekici oyunda birden girmesi etkili olmuş olabilir bu karar hatasında. Ekici varken o mesafeden tek baraj kurdulumaz asla. Adamın en büyük silahı bu free kickler

5-6 sene daha çok rahatlıkla oynar mesela yaşantısı düzgün, kendine iyi bakıyor özellikle şu yaşında bile gelişimine devam ediyor. Futbol kariyerini bittirdikten sonra Terimin teknik anlamda iyice pişirmesi gerekiyor bence teknik direktör olarak da iyi işler başarır hırslı, azimli ve örnek bir sporcu kaleci olmasından dolayı oyunun içinde taktik anlamında daha bilgili olacağını düşünüyorum zaten dünya futbolunda kaleciler ve stoperler iyi teknik direktör oluyorlar oyunda genel anlamında arkada kaldıkları için belki bir gün kalecilikteki başarıları gibi teknik direktörlükte de güzel başarılar elde eder.

60 yasina kadar kaleci antrenoru yapsin

ne diyorsun
Bence çok daha iyisi olur karakter olarak müthiş oyuncularla iletişimi kuvvetli neden olmasın belki ileride uzun yıllar takımda kalıp güzel başarılar elde edebilir ben inanıyorum umarım onun da kulüple alakalı uzun vadeli planları vardır :D

Sözlükte gördüm meraklısı için buraya da taşıyayım.

Sözlükte gördüm meraklısı için buraya da taşıyayım.
Doğru zamanda doğru karar... ospina'ya da kafam girsin...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tapındıkları Alex'in 3 şampiyonluk gördüğü yerde 5 şampiyonluk gördü. İnşallah 6 gelmek üzere. Diğer kazandığı kupaları ve kurtardığı maçları saymıyorum bile. Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en verimli yabancı oyuncusu ve Galatasaray duruşuna en çok yakışan kaptan. Seni seviyoruz Nandooo

Tapındıkları Alex'in 3 şampiyonluk gördüğü yerde 5 şampiyonluk gördü. İnşallah 6 gelmek üzere. Diğer kazandığı kupaları ve kurtardığı maçları saymıyorum bile. Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en verimli yabancı oyuncusu ve Galatasaray duruşuna en çok yakışan kaptan. Seni seviyoruz Nandooo
3 ün 1 i de sakat şampiyonluk bide

Sene başından beri etkisinin en az hissedildiği maç olabilir enteresan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt