#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhalde Becali başkanımız olsaydı topuğuna sıktırırdı bunun

İlk geldiği zaman gibi kötü bir zaman geçiriyor. Kafası sahada değil belli. Hâlâ çok iyi kalecisin ama bu taraftara yem olmadan ayrılman iyi olacak

Taffi gittiğinden beri yokları oynuyor, yenilir yutulur hatalar değil bunlar 19 yaşındaki bebe değilsin sen ya.

Acilen Doğan mı, İrfancan mı en iyi yerli genç kaleciyi kimse transfer etmeliyiz. Bu transfer sezonununda vakit geçirmeden. Muslera'nın yedeği yok kendi de saçmalıklar peşinde, hemen kaleci transferi.
Yedek kaleciyi düşünmedim diyordu geçen hocamız. Yanlış mi biliyorum

donup dolasip sana lanet etmeye donuyorum. Sezona sadece gecen seneyi baz alarak fatih yerine sen varsin die rahattim ama her mac hem hayat damarlarimi tikiyorsun ustune milyon aliyorsun. cok yoruluyorm orta vaadede guzel gitmicek bu son

+ Muslera'nın arkasına bir kaleci transferi düşünüyor musunuz?
- Fatih Terim: "Yoo. Muslera bizim güvendiğimiz bir kaleci. Olacak böyle hatalar. Kolay değil, biz rica ettik diye tatil yapmadan buraya geldi. Muslera, Galatasaray'ın önemli taşlarından biridir."

yandık ki ne yandık, alay ediyorlar artık
keşke yapsaydı tatilini döndü de noldu

Dünya tarihinde en çok kazanan 10 kaleci arasındadır. Tabi sayemizde kazandı. Efsanemizdir ancak bu şekilde performans kabul edilemez. Acilen toparlamali.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera bu takımda eleştirilecek en son insandır. Kredisi büyüktür, formsuz bir dönem geçiriyor olabilir ama toparlayacaktır. En azından şunu biliyoruz: "Muslera yarın çıkar şampiyonluk kazandırır, yarın çıkar tek başına maç aldırır." Ancak takımdaki pek çok diğer futbolcu musleranın aksine formsuz değil, kötü futbolcular. Muslera çok kaliteli ama formsuz, bu ayrımı iyi yapalım, bizim eleştirmemiz gereken asıl konu 3. Lig seviyesindeki topçuların bu takımda ne aradığı konusu olmalı, Terim'in bu takıma ne oynattığı sorusu olmalı.

Kral taffareli ozlemis olmali yine

Muslera tatil yapmadan gelmis Terim rica etmis erken gel diye, kafasi rahat degilmis. Yav adama izin verin iste 10 gun falan kafa dinlesin o vakit , suanki hali cok mu iyi hoca?

Son attığı imza F/P bakımından Galatasaray için mantıksız oldu.

Hic iyi bir izlenim vermiyor gercekten.

Muslera gibi bir adama sövmekten utandim ben PSV maclarinda ve bugün. Toparlanamazsan sonun cok kötü olacak...

Instagram paylaşımlarına falan bakarsanız Muslera Fadıl Koşutan ile daha samimi. Ailecek görüşüyorlar. Taffarel'den kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Zaten Taffarel ayrılalı bayağı oldu 2019 yazında ayrılmıştı. Muslera sorunu ise sakatlandıktan sonraki dönüşünde başladı. Muslera dümdüz formsuz şu anda.

+ Muslera'nın arkasına bir kaleci transferi düşünüyor musunuz?
- Fatih Terim: "Yoo. Muslera bizim güvendiğimiz bir kaleci. Olacak böyle hatalar. Kolay değil, biz rica ettik diye tatil yapmadan buraya geldi. Muslera, Galatasaray'ın önemli taşlarından biridir."

yandık ki ne yandık, alay ediyorlar artık
keşke yapsaydı tatilini döndü de noldu
Ocağı bekler sorun yok

simdi cıkar yine tesekkür eder saga sola bazılarıda bunu özür gibi lanse etmeye calısır

Birdaha baktım pozisyona adamı biraksada gol olmazmış.
O yaptığı anlam vermediğim şeyi yapmasa hiçbir türlü gol olmazdı.

Topu dikme, topa basma her olasılık golü yedirmez, yedirse bile 10 kişi bırakmazdı.

Adam topa vurmak için gelmedi o kadar güvensiz geldi ki, muslera da neden koşuyu bıraktı, neden topa vurmuyor diye düşünürken o saçma harkeeti yaptı. Rakibin basitçe yapması gereken şeyi yapmadığı için kafası karıştı diyebiliriz. Değişik bise oldu orada.

GSCimbom Mobile App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt