Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek kaleciyi düşünmedim diyordu geçen hocamız. Yanlış mi biliyorumAcilen Doğan mı, İrfancan mı en iyi yerli genç kaleciyi kimse transfer etmeliyiz. Bu transfer sezonununda vakit geçirmeden. Muslera'nın yedeği yok kendi de saçmalıklar peşinde, hemen kaleci transferi.
3 yıllığına 7.5 u sözleşmeyle garantilemişken nereye gitmesini bekliyorsun?..İlk geldiği zaman gibi kötü bir zaman geçiriyor. Kafası sahada değil belli. Hâlâ çok iyi kalecisin ama bu taraftara yem olmadan ayrılman iyi olacak
Ocağı bekler sorun yok+ Muslera'nın arkasına bir kaleci transferi düşünüyor musunuz?
- Fatih Terim: "Yoo. Muslera bizim güvendiğimiz bir kaleci. Olacak böyle hatalar. Kolay değil, biz rica ettik diye tatil yapmadan buraya geldi. Muslera, Galatasaray'ın önemli taşlarından biridir."
yandık ki ne yandık, alay ediyorlar artık
keşke yapsaydı tatilini döndü de noldu
Topu dikebilir, dikmedi.Birdaha baktım pozisyona adamı biraksada gol olmazmış.
O yaptığı anlam vermediğim şeyi yapmasa hiçbir türlü gol olmazdı.Birdaha baktım pozisyona adamı biraksada gol olmazmış.