#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deniz hn

1652197643788.webp

Baldızı görmeyince havada kalıyor hersey

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kova. bu sene bitsin sen de ayrıl kardeşim yoksa aramız bozulacak

Bu kadar sıradan performansa yılda 50 milyon TL vermemeliyiz
Muslera da yüzsüzlük yapmayıp ya maaşında ciddi indirim yapmalı ya gitmeli
Enayilik resmen enayilik ptt de yılda 150 bin TL ye bu kadar performans verecek kontenjanı da harcamayan 15 kaleci rahat buluruz.
Sempatikliği sayesinde 500 milyon TL para kazandı
4 köprüyü yapardık o parayla
Bitcoin alır 2025 boğazında dünyanın en zengin kulübü olurduk
Yazk günah be

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Özellikle belli bir yaştan sonra müthiş bir pozisyon kalecisi oldu Muslera, hani öyle güzel pozisyon alıyor ki rakip sürekli üzerine vuruyormuş gibi görünüyor bizzat Başakşehir maçı, Malatya maçı bunun en güzel örneği

Ama top pozisyon aldığı yere gelmedi mi? Mesela Yunus beklenmedik şekilde sağ ayağıyla yakın direğe vurdu Muslera resmen geç kaldı reaksiyon göstermekte, Balotelli nin kullandığı duran top da yine aynısını yaşadık ne bileyim içerdeki Sivas maçında da benzerini izledik. Muslera artık zıplaması, uçmasını geçtim top tuttuğu yere gelmiyorsa reaksiyon bile vermiyor bakışlarıyla topun nereye gideceğini izliyor

Muhtemelen Fatih Terim, Okan Buruk filan gelirse Galatasaray ın başına Muslera sözleşmesi bitene kadar 2 sene daha izleriz böyle maçlarını sıkça twitterda taraftarlar çıkar 2015 yılında yaptığı kurtarışları kazandırdığı şampiyonlukları konuşur onu eleştirenleri hainlik ile suçlar ama olur da rasyonel bir yabancı teknik adam gelirse Galatasaray a bence Muslera nın o sözleşmeyi tamamlama şansı yok

Babel ve feghouli den sonra kendisi de gitmeli.
İyice kumbaraya döndü

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşin açıkçası ligin en iyi kalecisi olmasını geçtim ligdeki en iyi kalecilerden birisi sayılır mı? Bence o bile tartışılır artık ama Muslera gidecekse de bu süreci kusursuz yönetmek gerek haydi Muslera ile fesih ediyorum diyemezsin bugün Galatasaray dan Muslera yı gönderen teknik direktör, yönetim öyle bir taraftar baskısıyla karşılaşır ki ona kimsenin cesaret edeceğini sanmam

özeti izledim bu hal ne lan

çipe de oynarmış bu maç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt