#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kontratı kaçtı hatırlamıyorum ama yerine kaleci oturtmak lazım seneye - o nedenle önümüzdeki sezon için git falan demek istemiyorum.

Veda edilmesi lazım önümüzdeki sezon sonu diyebilirim misal. Kaç senedir kalede adam - çat diye hadi gitsin diyemiyorum.

Neler olur göreceğiz ama son iki iç maçta jeneriklik gol yemesi çok sıkıntılı. Yeni sezonda kalede olacaksa çok iyi hazırlanması lazım.

Wright pozisyonundaki kurtarışı tarihin en iyi100 kurtarışına girer golde yapacak bir şey yok nelsson güzel panna yapmış

bunu sözleşmesi bitene kadar asla yollamayın bu gidince muslerayı gonderdınız diye kafa ütüleyecek adamları cekemeyiz

bu sezon öyle böyle geçti gitti fakat ligde şampiyon olan takımlara baktığımızda kalecilerin büyük rol oynadığı bariz. önümüzdeki sezona düzgün bir kadro yapsak dahi kale sorunu çekeceğiz. muslera bir zamanlar şampiyon yapan kaleciydi, şimdi şampiyonluktan edecek kaleciye dönüştü.

Valla bugun fena degildi. Golde de ekstra bir sey yapmasini beklemek ayip olur. Bayadir yapamiyor o isleri. Ne yapalim yani boynumuzun borcu iki sene daha zengin edecegiz torunlarinin torunlarini. 2 macta 1 takimi yaksa raziyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt