Can Danacıyan
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2012
- 9.191
- 3.714
- 1.298
Geçen sene her yan topta boşa çıkıp kaleyi boşaltıp adamlara boş kaleye topu yuvarla diyordu, bu sene rakiplerin ayağına alın da atın diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamBjk maçında ben Okan hoca olsam yedek bırakırım, formsuz kere formsuz, Okan asla bu kadar kötü olmaz
Kazandığımız maçlardan sonra neyse de böyle maçlardan sonra küfür yiyebilirsin reis.Sonuçta burası sosyal medya ve klavyelerle böyle küfürlü yazılar gelebilir sonuçta yav
Elestir biraz muslerayi içim sogumadiKazandığımız maçlardan sonra neyse de böyle maçlardan sonra küfür yiyebilirsin reis.Sonuçta burası sosyal medya ve klavyelerle böyle küfürlü yazılar gelebilir sonuçta yav![]()
Muslera bu aralar formsuz ama onu eleştirmek içimden gelmiyo beaaaa reisElestir biraz muslerayi içim sogumadi
Bu aralar değil 2 senedir yok aramızda. Çaprazdan vurulan şutlar hep gol olur buna kolsuzluk hastalığı var bundaMuslera bu aralar formsuz ama onu eleştirmek içimden gelmiyo beaaaa reis![]()
O yaşadığı şanssız uzun süre sakatlıklardan sonra iyi dönemedi.Muslera'ya karşı benim hep 1 saygım vardır reis o yüzden ben bu konudan kaçayımBu aralar değil 2 senedir yok aramızda. Çaprazdan vurulan şutlar hep gol olur buna kolsuzluk hastalığı var bunda
Geçen sene O sakatlıktan öncede buna salliyordum. Rezil performans sergiliyordu sonra sakatlandı. Bu senede ekşisi artisindan çok bence. Fazla göze batmadi sadeceO yaşadığı şanssız uzun süre sakatlıklardan sonra iyi dönemedi.Muslera'ya karşı benim hep 1 saygım vardır reis o yüzden ben bu konudan kaçayım![]()
Ekşisi tatlsından daha fazla da olabilir bence reis yavGeçen sene O sakatlıktan öncede buna salliyordum. Rezil performans sergiliyordu sonra sakatlandı. Bu senede ekşisi artisindan çok bence. Fazla göze batmadi sadece
Mizahın sırası değil ulanEkşisi tatlsından daha fazla da olabilir bence reis yav
![]()
Çaprazdan sut cekilince gol diyorum artikYa insan niye hep ayni hatayi yapar. Ayagin bok gibi sut,a gitsin iste
3. gol yapabilecegi hic bir sey yok, carpti vs. Ama ilkini tutabilirdi. Sakatligi öncesi durmadan tutuyordu her seyi.Çaprazdan sut cekilince gol diyorum artik
3. Golde birşey demiyomda ilk gol rezalettir. Durduğu yer skandal zaten3. gol yapabilecegi hic bir sey yok, carpti vs. Ama ilkini tutabilirdi. Sakatligi öncesi durmadan tutuyordu her seyi.