#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün puan kaybından ziyade muslera'nın formu daha çok kaygılandırıyor insanı.. ilk golü yiyecek kaleci değildi..

Formsuzluk ile olayın alakası yok, bu adam çok ağır 3 sakatlık geçirdi, bir daha da eskisi gibi olmayacak, dua edelim, kalan maçlarda en azından vasat oynasın, zaten ayağı yan topları rezalet bir kaleci muslera

Bir 3-0'la kurtulduğumuz Bjk deplasmanı hatırlıyorum, Muslera gözümün önüne geliyor, ürperiyorum.

Diagne'nin golü öyle aman aman tutulmayacak bir top değildi bence. Çok geç yere yattı orada. Ben Muslera'ya yazıyorum o golü.

Beşiktaş deplasmanında sapıtıyor son senelerde, haftaya yine mala bağlarsa orada işimiz var gerçekten.

Normalde şu haftalarda şampiyonluk modunu açmasını beklediğimiz bayrak adamın hatalarını konuşuyoruz şimdi. Beni bilen bilir Muslera'yı çok çok severim ama yerine iyi bir kaleci alternatifi bulunursa yerini önümüzdeki sezondan doldurmaya başlamakta sorun görmüyorum açıkçası. 2024 sezonunun sonunu beklemeye gerek yok. Kötü bir ayrılığı hak etmiyor Muslera, hem ona hem bize yazık olur.

Formsuzluk ile olayın alakası yok, bu adam çok ağır 3 sakatlık geçirdi, bir daha da eskisi gibi olmayacak, dua edelim, kalan maçlarda en azından vasat oynasın, zaten ayağı yan topları rezalet bir kaleci muslera
Aynen bunu gören yok, hem yasi var hem o agir sakatliklardan sonra eskisi gibi olmadi.

Diagne'nin golü öyle aman aman tutulmayacak bir top değildi bence. Çok geç yere yattı orada. Ben Muslera'ya yazıyorum o golü.

Beşiktaş deplasmanında sapıtıyor son senelerde, haftaya yine mala bağlarsa orada işimiz var gerçekten.

Normalde şu haftalarda şampiyonluk modunu açmasını beklediğimiz bayrak adamın hatalarını konuşuyoruz şimdi. Beni bilen bilir Muslera'yı çok çok severim ama yerine iyi bir kaleci alternatifi bulunursa yerini önümüzdeki sezondan doldurmaya başlamakta sorun görmüyorum açıkçası. 2024 sezonunun sonunu beklemeye gerek yok. Kötü bir ayrılığı hak etmiyor Muslera, hem ona hem bize yazık olur.
Aslinda gec kalindi bile.

Muslera'nın kredisi sonsuz bende. Olabilir hataları ara sıra. Emekli olana dek ilk 11 çıkmalı takımda. Şampiyon olamayacaksak Muslera ile olmayalım. En azından 3-2 iken panenka denemiyor.

Muslera'nın kredisi sonsuz bende. Olabilir hataları ara sıra. Emekli olana dek ilk 11 çıkmalı takımda. Şampiyon olamayacaksak Muslera ile olmayalım. En azından 3-2 iken panenka denemiyor.

Saygı duyarım ama futbolda sonsuz kredi diye birşey yok, Fatih Terim'in bile yoktu

Hemen hemen her yıl bir malca gol yedirmişliği oluyor bugün de oldu. Umarım son maçlarda özüne döner

Olaylara duygusal yaklaşmayı bırakmak gerekiyor. Bu adam yıllarca Uruguay milli takımının kalesini korudu ama son 2 senedir Uruguay milli takımının kalesini Sergio Rochet ve Santiago Mele koruyor. Bu Uruguay salak mı yıllarca kalesini koruyan Muslera'yı bir anda 3.kalecisi yaptı? Tabiki salak değiller gerçekleri görüyorlar sadece, bu Muslera'nın ahının gidip vahının kaldığını görüp olaya profesyonelce yaklaşıyorlar. Bu arada Uruguay milli takımının kalesini koruyan Sergio Rochet öyle çok büyük bir ligde büyük bir takımda falan da oynamıyor Uruguay liginde Nacional takımında oynuyor. Muslera bu takımın en fazla maaş alan oyuncularından bir tanesi hatta bir dönem 4 milyon euro falan maaş alıyordu. Dünyanın neresinde görülmüş bu kadar para kazanıp bu kadar laubalice oynayan bir kaleci, resmen önündeki oyuncuya pas attı dün alay eder gibi, aynı şeyi 2018-2019 sezonu Başakşehir maçında da yapmıştı ve o maç şampiyonluk maçıydı gitti Riad Bajic'in önüne attı topu Bajic karşı karşıya kaçırdı. Umarım önümüzdeki sezon Galatasaray forması giymez bu arkadaş, şampiyon olsak dahi önümüzdeki sezon Galatasaray kadrosunda görmek istemiyorum kendisini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt